Н У Х Т

Нові перспективи для сфери освіти

30 грудня 2022

Нові перспективи для сфери освіти

Доцентка кафедри маркетингу Аліна Бергер взяла участь у Всеукраїнській онлайн-конференції від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022», про що отримала відповідний сертифікат.

Конференція включала лекції від представників Genesis про особливості співпраці IT-бізнесу та освіти, можливості для покращення навчального процесу та залучення студентів; ознайомлення з перспективами співпраці IT-галузі та бізнесу для роботодавця – досвід COO IT-компанії Genesis, а також виступи викладачів щодо особливостей роботи з онлайн-курсами та імплементацію досвіду бізнесу в навчальні дисципліни.

Зустріч була насиченою виступами представників міністерств – МОН і Мінцифри України, досвідом викладачів, які вже інтегрували курс, відгуками студентів, поглядами партнерів і роботодавців на співпрацю освіти та бізнесу.

Опублікований: 30-12-2022
Читайте також:
Квітник Перемоги

Квітне наша Україна. Усупереч ворогам, які намагаються знищити її красу. Адже кожен із нас вірить у Перемогу і намагається наблизити її своїми добрими справами. Студенти відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж НУХТ» на чолі з головою студентської профспілки Оленою Нестеренко, викладачі та співробітники провели патріотичну а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квітник Перемоги 26 липня 2022

Новорічний вертеп для колег і містян

13 січня напередодні свята Василя або Нового року за старим стилем студенти Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету вирішили привітати колектив свого навчального закладу та рідне місто. Пройшовши коридорами навчального закладу, веселий гурт студентів заспівав відомі українські колядки та щедрівки: «Ой, радуйся, земле!», «Щедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний вертеп для колег і містян 16 січня 2017

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завершився традиційний конкурс «Масниця- Fest 2023», і кафедри, здобувачі освіти яких брали в ньому участь, підсумували результати. Від кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у конкурсі взяли участь 27 здобувачів освіти різних курсів. Нагадаємо, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 березня 2023

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки

21-22 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Усього на захисті були представлені 7 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в Екзаменаційній к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки 25 лютого 2019