Н У Х Т

Новий партнер університету – компанія MDM group

19 серпня 2024

Новий партнер університету – компанія MDM group

Одним із головних пріоритетів роботи нашого колективу є активна співпраця зі стейкхолдерами, коло яких кожна випускова кафедра невпинно розширює.

15 серпня 2024 року за сприяння гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок», доцентки Олени Подобій і доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олесі Романової був підписаний договір про співпрацю з однією з провідних компаній України з виробництва дезінфікуючих і мийних засобів MDM group (Manorm).

Завдяки нашим новим партнерам ми розширюємо можливості для викладачів кафедри і здобувачів освіти в отриманні навчальних і практичних навичок саме у реальному виробничому середовищі.

Зокрема, наші студенти проходитимуть практику на сучасних підприємствах компанії під наставництвом досвідчених фахівців-практиків, отримуючи цінний досвід роботи з передовим обладнанням і технологіями, знайомлячись із особливостями виробництва, опановуючи теоретичні знання на практиці та розвиваючи професійні навички. Здобувачі освіти, що успішно пройшли практику, матимуть можливість працевлаштуватися у компанії і розпочати свою кар'єру в галузі, яка динамічно розвивається.

Крім того, фахівці компанії читатимуть гостьові лекції та проводитимуть майстер-класи, наші науковці отримають підтримку у проведенні наукових досліджень і розробленні нових технологій у галузі харчової промисловості, а найперспективніші здобувачі освіти зможуть пройти стажування та глибше зануритися у специфіку роботи компанії.

Тож, сподіваємося на плідну співпрацю і реалізацію спільних проєктів найближчим часом!

Опублікований: 19-08-2024
Читайте також:
Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Юрій Бежинець провів лабораторне заняття на тему «Ознайомлення з порядком проведення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів 05 квітня 2024

Круглий стіл у Науково-технічній бібліотеці університету

24 травня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся круглий стіл «Показники ефективності наукової діяльності». Доповідач Інна Путіліна розповіла присутнім про кількісні показники ефективності наукової діяльності, публікаційну активність та цитованість авторів наукових праць. Також під час круглого столу на пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круглий стіл у Науково-технічній бібліотеці університету 24 травня 2018

Першокурсники у Національному музеї Тараса Шевченка

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (група ХЧ-1-4) разом із кураторкою, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Зоряною Романовою відвідали Національний музей Тараса Шевченка. Експозиція музею займає 15 залів і поділена на дві частини. У першій – за хронологічно-тематичним принципом висвітлюється біогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники у Національному музеї Тараса Шевченка 02 травня 2024

Екологічний тиждень на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Щорічно березень багатий на різноманітні події, які закликають до збереження довкілля. Логічно, адже природа прокидається від зими і потребує оновлення та очищення. Зазвичай студенти факультету біотехнології та екологічного контролю не залишаються осторонь від загальносвітових і всеукраїнських акцій екологічного напряму. Тому тиждень розпочався з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічний тиждень на факультеті біотехнології та екологічного контролю 30 березня 2019