Н У Х Т

Новий партнер університету – компанія MDM group

19 august 2024

Новий партнер університету – компанія MDM group

Одним із головних пріоритетів роботи нашого колективу є активна співпраця зі стейкхолдерами, коло яких кожна випускова кафедра невпинно розширює.

15 серпня 2024 року за сприяння гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок», доцентки Олени Подобій і доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олесі Романової був підписаний договір про співпрацю з однією з провідних компаній України з виробництва дезінфікуючих і мийних засобів MDM group (Manorm).

Завдяки нашим новим партнерам ми розширюємо можливості для викладачів кафедри і здобувачів освіти в отриманні навчальних і практичних навичок саме у реальному виробничому середовищі.

Зокрема, наші студенти проходитимуть практику на сучасних підприємствах компанії під наставництвом досвідчених фахівців-практиків, отримуючи цінний досвід роботи з передовим обладнанням і технологіями, знайомлячись із особливостями виробництва, опановуючи теоретичні знання на практиці та розвиваючи професійні навички. Здобувачі освіти, що успішно пройшли практику, матимуть можливість працевлаштуватися у компанії і розпочати свою кар'єру в галузі, яка динамічно розвивається.

Крім того, фахівці компанії читатимуть гостьові лекції та проводитимуть майстер-класи, наші науковці отримають підтримку у проведенні наукових досліджень і розробленні нових технологій у галузі харчової промисловості, а найперспективніші здобувачі освіти зможуть пройти стажування та глибше зануритися у специфіку роботи компанії.

Тож, сподіваємося на плідну співпрацю і реалізацію спільних проєктів найближчим часом!

Published on: 19-08-2024
Read also:
Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна

Вийшов друком новий навчальний посібник «Інновації у зернових технологіях» науково-педагогічного колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна (автори – доценти Євген Харченко, Андрій Шаран, Тетяна Янюк, Олена Супрун-Крестова). У посібнику наведений матеріал, який охоплює широке коло питань: починаючи від інноваційних рішень і новітньо...

READ YOURSELF

Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 april 2024

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters»

21 січня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Олена Павлюченко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров, асистенти Ганна Березова, Марина Гулевата, Володимир Польовик відвідали перший в історії України націо...

READ YOURSELF

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters» 22 january 2022

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

READ YOURSELF

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 november 2023

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

Здобувач кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько вже не один рік займається фігурним катанням. При чому йому вдається поєднувати навчання в магістратурі за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» та професійний спорт. Минулої осені Владислав виборов перемогу в осінньому кубку Білоруського союзу ковзанярів. А влітку цього ...

READ YOURSELF

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах! 04 september 2020