Н У Х Т

Новий партнер університету – компанія MDM group

19 august 2024

Новий партнер університету – компанія MDM group

Одним із головних пріоритетів роботи нашого колективу є активна співпраця зі стейкхолдерами, коло яких кожна випускова кафедра невпинно розширює.

15 серпня 2024 року за сприяння гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок», доцентки Олени Подобій і доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олесі Романової був підписаний договір про співпрацю з однією з провідних компаній України з виробництва дезінфікуючих і мийних засобів MDM group (Manorm).

Завдяки нашим новим партнерам ми розширюємо можливості для викладачів кафедри і здобувачів освіти в отриманні навчальних і практичних навичок саме у реальному виробничому середовищі.

Зокрема, наші студенти проходитимуть практику на сучасних підприємствах компанії під наставництвом досвідчених фахівців-практиків, отримуючи цінний досвід роботи з передовим обладнанням і технологіями, знайомлячись із особливостями виробництва, опановуючи теоретичні знання на практиці та розвиваючи професійні навички. Здобувачі освіти, що успішно пройшли практику, матимуть можливість працевлаштуватися у компанії і розпочати свою кар'єру в галузі, яка динамічно розвивається.

Крім того, фахівці компанії читатимуть гостьові лекції та проводитимуть майстер-класи, наші науковці отримають підтримку у проведенні наукових досліджень і розробленні нових технологій у галузі харчової промисловості, а найперспективніші здобувачі освіти зможуть пройти стажування та глибше зануритися у специфіку роботи компанії.

Тож, сподіваємося на плідну співпрацю і реалізацію спільних проєктів найближчим часом!

Published on: 19-08-2024
Read also:
Шириться коло наукових інтересів наших викладачів

Із середини 1930-х років вчені нашого університету створюють інновації у обладнанні та технологічних комплексах із виробництва спирту, алкогольних напоїв, квасу, ферментованих газованих напоїв тощо. Нині особливий інтерес наших фахівців виник до пробіотичного ферментованого напою на основі чайного гриба – Комбучі. Чайний гриб, який ми знаємо з дит...

READ YOURSELF

Шириться коло наукових інтересів наших викладачів 23 september 2024

Першокурсники знайомляться з національними духовними святинями

Студентські роки – особливий період, коли навчання переплітається з незабутніми моментами дозвілля. Першокурсники групи ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі своєю кураторкою Оксаною Топчій відвідали величний Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир. Подорож святими місцями у супроводі протоієрея Івана Сидора, викладач...

READ YOURSELF

Першокурсники знайомляться з національними духовними святинями 11 november 2024

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Привітали здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники дека...

READ YOURSELF

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит 20 june 2019

Канал 1+1 зацікавився розробками по біоцементації

На вулиці вже стає тепліше, а на кафедрі біотехнології та мікробіології знову гості. Здається от зовсім недавно завершили всі справи з приводу олімпіади, а тут телебачення приїхало. Сьогодні суспільство намагається більше уваги приділяти питанню екології та збереження навколишнього середовища. І кафедра біотехнології та мікробіології факультету бі...

READ YOURSELF

Канал 1+1 зацікавився розробками по біоцементації 20 april 2019