Н У Х Т

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку

10 вересня 2021

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався активно і насичено – викладачі взяли участь у конференції «Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021», що відбулася 9 вересня 2021 року за сприяння компанії «МаркоПАК», асоціації «Укркондпром» та компанії «ІТАК».

У рамках роботи конференції були розглянуті тенденції світового ринку кондитерської галузі, стратегії компаній в умовах сьогодення, а також сучасні технології виробництва і упаковки кондитерських виробів.

Спікери звернули увагу на проблему пошуку нових підходів до сучасного вибагливого споживача та запропонували свої ідеї щодо розширення спектру асортименту та смаків кондитерських виробів, познайомили з інноваційними рішеннями та інгредієнтами в технологіях різних груп виробів із врахуванням основних світових тенденцій галузі. Була приділена увага питанням вибору споживчої упаковки для кондитерської продукції; перевагам сучасного технологічного та лабораторного обладнання для галузі. Порушувалися питання щодо того, як зробити солодощі водночас корисними і конкурентоспроможними. Кожна доповідь спікерів мала відгук у слухачів у вигляді питань та жвавого обговорення.

Нашим викладачам було приємно зустріти на конференції випускників кафедри, які продовжили свою професійну діяльність у кондитерській галузі.

Отримана під час конференції інформація буде використана для удосконалення авторських курсів викладачів. 

Опублікований: 10-09-2021
Читайте також:
Преференції майбутнім вступникам: відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології

17 квітня 2021 року з використанням платформи відеоконференцій Zoom відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології. Його учасниками стали переможці І туру – старшокласники з різних міст України – з Києва, Броварів, Андрушівки, Рівного. Члени предметно-методичної комісії, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Преференції майбутнім вступникам: відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології 19 квітня 2021

Година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв» відбулася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв», присвячена шостій річниці подій на Євромайдані та вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Виховний захід провели працівники бібліотеки Алла Паутова та Лариса Скиба. Зворушлива змістовна розповідь про революційні події 2014 року, мужність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв» відбулася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 лютого 2020

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль»

18 жовтня 2024 року здобувачі групи ЕК-2-5 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри фізики та професійної безпеки Аліною Сірик відвідали Національний музей «Чорнобиль», що є державним науково-дослідним і культурно-освітнім закладом, створеним для збереження, вивчення, використання і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль» 22 жовтня 2024

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв

Здобувачі освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТІ-ІІ-2), що навчаються за освітньою програмою «Харчові технології», ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Нагадаємо, комбуча (чайний гриб) – давній натуральний ферментований напій (відомий більше двох тисяч років), який має властивості до детоксикац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв 24 березня 2023