Н У Х Т

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 квітня 2023

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом неурядової організації «Українська асоціація аюрведа-йога». Діяльність асоціації спрямована на гармонізацію аюрведичної концепції здоров’я відповідно до умов життя в Україні, розвиток та популяризацію аюрведичної науки в країні. Розширення співпраці кафедри в межах асоціації сприятиме обміну досвідом та реалізації спільних проєктів.

З 2016 року в нашому університеті, першому в Україні, в межах спеціальності 181 «Харчові технології» здійснюється підготовка магістрів за освітньо-професійною програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів». З 2022 року освітня програма була розширена та на сьогодні має назву «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

Навчання магістрів за новою освітньо-професійною програмою дозволить поєднати перевірені часом теоретичні положення та практичні рекомендації Аюрведи та сучасної харчової науки, адаптувати аюрведичну кулінарію до сировинної бази України, розробити інноваційні технології аюрведичної харчової продукції із залученням сучасного технологічного обладнання та пакувальних матеріалів.

Запровадження таких технологій забезпечить потреби українців у виборі якісної та доступної харчової продукції персоналізованого харчування, що, у свою чергу, сприятиме покращенню здоров’я нації.

Опублікований: 12-04-2023
Читайте також:
Освітній ступінь бакалавра з готельно-ресторанної здобуто, курс – на магістратуру

Кафедра готельно-ресторанної справи радо вітає дипломованих бакалаврів і сподівається побачити їх серед здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Наразі триває реєстрація електронних кабінетів, а зовсім нещодавно у формі атестаційного екзамену відбулася державна атестація здобувачів освітнього ступеню бакалавра за спеціальністю 241 «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь бакалавра з готельно-ресторанної здобуто, курс – на магістратуру 14 липня 2023

Народне свято у Вінницькому коледжі НУХТ

4 грудня на базі Вінницького коледжу НУХТ відбулося планове засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи. Його учасники  розглядали питання реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2015-2019 роки, затвердженої наказом МОН №641 від 16.06.2015 р. У своїх виступах методист Ради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Народне свято у Вінницькому коледжі НУХТ 06 грудня 2018

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше

Фахівці нашого університету користуються заслуженим авторитетом і повагою серед колег за високий професійний рівень й вагомі здобутки. Їх праця високо оцінюється на самих різних рівнях – від державного до фахових і академічних інституцій. Ось і ще два наших колеги здобули заслужене визнання. У рамках наукового семінару, що відбувся на кафедрі тепл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше 06 червня 2019

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у другому сезоні освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри Заводів», організованого компанією «UGEN» за підтримки відомих підприємств України. У першій частині івенту учасники прослухали вебінари від компаній про сучасні особливості роботи заводів. У цьому сезоні вебінари провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 14 квітня 2021