Н У Х Т

Незвичайні звичайні практичні з «Природоохоронних біотехнологій»

14 листопада 2019

Незвичайні звичайні практичні з «Природоохоронних біотехнологій»

Що таке навчання в університеті? Це – лекції, практичні, лабораторні, тобто набуття теоретичних і практичних знань. А що таке навчання на 4 курсі та ще і на 5-ій або 6-ій парі? Це – «вже трохи втомилися», «трохи нудно» і «бажаємо різноманіття».

Але для студента-біотехнолога немає нічого неможливого!

І навіть звичайні практичні роботи можна перетворити на майданчики для ділових ігор, диспут-клубів і майстер-класів для того, щоб трохи суха і трохи, можливо, нудна інформація щодо конструктивних особливостей аеробних способів очищення стічних вод у рамках дисципліни «Природоохоронні біотехнології» стала наочнішою, зрозумілішою.

А ще, це робота у команді, навички швидкого пошуку і використання інформації і, звісно, весело і з користю проведений час!

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
На базі Центру «WorldSkills Ukraine» НУХТ відбулися регіональні відбори конкурсу «WorldSkills Ukraine 2021» для учнів середніх шкіл

14 грудня за підтримки Міністерства освіти і науки України на базі університетського центру «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Мехатроніка» під керівництвом завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професора Миколи Якимчука відбувся регіональний відбір Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі Центру «WorldSkills Ukraine» НУХТ відбулися регіональні відбори конкурсу «WorldSkills Ukraine 2021» для учнів середніх шкіл 17 грудня 2021

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками

26 листопада 2021 р. професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями випускних класів ЗОШ № 9 м. Києва на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Учням, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками 29 листопада 2021

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Тетяна Роман провела відкрите лабораторне заняття «Методи визначення показників якості жирів та олії» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» для студентів першого скороченого курсу навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології». На заняття завітали заступник дек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 березня 2019

Фінал конкурсу стартап-проєктів

Упродовж осіннього семестру здобувачі освіти НУХТ долучилися до пілотного проєкту, що відбувався з ініціативи стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Проєкт був спрямован...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінал конкурсу стартап-проєктів 18 лютого 2021