Н У Х Т

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 березня 2024

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За тісної співпраці відділу працевлаштування випускників НУХТ і кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи керівниці відділу Світлани Садокової було організовано виїзне заняття для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Практичне заняття з дисципліни «Організація заходів в галузі» для студентів четвертого курсу відбулося в умовах закладу ресторанного господарства «Natalie’s Bar».

Здобувачів освіти разом із викладачкою, доценкою Ольгою Пушкою гостинно зустріла власниця закладу, пані Наталія, яка познайомила присутніх зі структурою та матеріально-технічним забезпеченням бару. Гостей чекав професійний воркшоп з технології приготування змішаних напоїв і професійна дегустація вин найкращих вітчизняних виробників.

Наші здобувачі освіти щиро вдячні пані Наталії за можливість навчатися та засвоювати практичні навички в умовах реальних закладів ресторанного господарства.

Опублікований: 27-03-2024
Читайте також:
Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти

12-13 лютого 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і Володимир Польовик на запрошення ГО «Ресторанна гільдія» взяли участь у дводенному інтенсиві «Перша домедична допомога», розрахованому на працівників HoReCa та закладів освіти. Захід був організований за сприяння PROFI CLUB. Курс проводили профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти 15 лютого 2022

Виставка декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері

13 травня 2018 року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяв участь виставці  декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері. На виставці коледж представив: тематичний стіл «Мистецтво карвінгу», тематичний стіл «Розмаїття коктейлів», тематичний стіл «Елементи оздоблення кондитерських виробів», а також майстер-класи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виставка декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері 14 травня 2018

Здобувачі технічних спеціальностей мають шанс відвідати Consumer Electronics Show CES-2026 у Лас-Вегасі

До 31 серпня включно триває приймання заявок на конкурсний відбір для поїздки на одну з наймасштабніших технологічних виставок – Consumer Electronics Show CES-2026 у Лас-Вегасі (6-9 січня). Відвідати виставку зможуть 30 українських студентів у межах ініціативи Ajax Next від компанії Ajax Systems, спрямованої на розвиток інженерної освіти та підтри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі технічних спеціальностей мають шанс відвідати Consumer Electronics Show CES-2026 у Лас-Вегасі 05 серпня 2025

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції»

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної тааюрведичної харчової продукції». Тема лекції – «І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції» 07 грудня 2022