Н У Х Т

Освітній проект #Farmak_Lab – 2019: безцінний досвід!

16 грудня 2019

Освітній проект #Farmak_Lab – 2019: безцінний досвід!

Новорічні свята ще не розпочалися, а студенти НУХТ уже отримали свої подарунки від Святого Миколая, який напередодні завітав до АТ «Фармак». Забувши про всі прикмети, в п’ятницю 13-го грудня вони стояли перед дверима АТ «Фармак» і думали, що ж цього року для них готує #Farmak_Lab. І це був подарунок безцінного досвіду. Найцінніші подарунки – не завжди матеріальні, набагато важливішим є те, що ми зможемо пронести у своїй пам’яті крізь роки: знання, досвід, знайомства, найкращі спогади.

Освітній проект #Farmak_Lab – унікальна можливість дізнатися про сучасні досягнення фармацевтичної індустрії з перших вуст і можливість зрозуміти, де саме майбутні фахівці зможуть застосувати отримані у виші знання на практиці. На даний захід знову були запрошені студенти НУХТ спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», 161 «Хімічні технології та інженерія» та 101 «Екологія», яких супроводжувала декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталя Грегірчак.

Всім студентам було надзвичайно корисно побачити процес виробництва лікарських засобів, на власні очі перевірити, як теоретичні знання втілюються в практику. А ще, окрім досвіду, студентам вдалося поповнити скарбничку своїх знань завдяки лекції «Попередження і контроль забруднень у фармацевтичному виробництві». В легкій та доступній формі матеріал представив провідний спеціаліст фармацевтичної компанії Ярослав Андрущенко, який є випускником кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ 2014 року.

Наші студенти дуже вдячні співробітникам АТ «Фармак» за надану можливість вкотре стати учасниками освітнього проекту #Farmak_Lab та відвідати одне з провідних фармацевтичних підприємств України!

Опублікований: 16-12-2019
Читайте також:
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру у полі зору молодого науковця кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся міжкафедральний науковий семінар, на якому асистент Оксана Басс представила дисертаційну роботу «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор Галина Поліщук). Автором науково обґрунтовані технологічні рішення щодо удосконалення технології морозива: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення технології морозива із замінниками цукру у полі зору молодого науковця кафедри технології молока і молочних продуктів 19 грудня 2018

Перший в Україні захист здобувачів за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських робіт здобувачів, що навчалися за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Варто відзначити що це перший захист здобувачів за цією програмою не лише в НУХТ, але й в Україні. Завдяки  роботі  Федерації органічного руху в Україні, яка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в Україні захист здобувачів за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» 21 лютого 2020

Здобувачі освітнього ступеня «доктор філософії» 2021 року вступу дізналися про усі нюанси свого навчання

17 вересня відбулася установча зустріч зі здобувачами освітнього ступеня «доктор філософії», що вступили до аспірантури НУХТ у цьому році. Першокурсників-аспірантів привітав зі вступом до аспірантури проректор з наукової роботи Сергій Токарчук. Він зазначив, що шлях науковця – нелегкий і часом тернистий, але дуже цікавий, і ніщо не може зрівнятися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітнього ступеня «доктор філософії» 2021 року вступу дізналися про усі нюанси свого навчання 17 вересня 2021

Про особливості перестрахування – з перших вуст

На кафедрі фінансів відбулася гостьова лекція «Перестрахування», яку на запрошення доцентки кафедри Оксани Толстенко прочитала заступниця голови правління страхової компанії «Інноваційний страховий капітал» Ганна Плотнікова. Лекції фахівців-практиків відрізняються тим, що від них можна почути про нюанси практичної діяльності, про які не написано в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості перестрахування – з перших вуст 26 квітня 2021