Н У Х Т

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками

26 квітня 2021

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи і лекторка навчальних дисциплін «Управління готельним бізнесом» і «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» Тетяна Нікітіна запросила успішних випускників на зустріч із магістрантами.

У рамках дисципліни «Управління готельним бізнесом» стейкхолдер, власник homemade-кондитерської Ігор Радько поспілкувався зі здобувачами вищої освіти другого рівня на тему «Розвиток власного бренду, як інструмент управління в готельній індустрії».

Успішний випускник кафедри, відмінник навчання, активіст і талановитий кондитер поділився своїм професійним шляхом, а також розповів про важливість розвитку власного бренду та методи його просування, як не потрапити у депресійну яму (психологічний тиск, висока конкуренція, низька платоспроможність населення, пандемія), економіку кондитера (дохід і витрати, чому важливо бути фінансово грамотним).

Про «Основі аспекти роботи в готельній індустрії. Основні вимоги до працівників, що забезпечують конкурентоспроможність готельного продукту» у рамках дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» спілкувалася з магістрантами стейкхолдерка, фахівчиня ресторанної справи ресторану «Park Kitchen» готелю «Hilton Kyiv» Лілія Бєдусенко.

Успішна випускниця, відмінниця навчання, переможниця Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і професіоналка своєї справи під час свого спічу говорила про: особливості роботи у сфері гостинності, вимоги до працівників, компетенції керівника готелю, вплив різних факторів на прикладі епідемії коронавірусу на функціонування готельного підприємства, інновації, як інструмент підвищення конкурентоспроможності засобу розміщення.

Здобувачі вищої освіти вдячні Ігорю і Лілії за ці теплі зустрічі. Колектив випускової кафедри радіє їх успіхам, бажає кар’єрного зростання і особистого розвитку та з нетерпінням чекає на нові зустрічі! 

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH», який функціонує на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Участь у ньому – завдання доволі непросте, адже сам конкурс відбувається у два етапи. На першому – найкращі наукові робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р 11 травня 2018

Вітаємо з Днем вишиванки!

Дивовижні сплетіння кольорів, візерунків і орнаментів вишиванки є втіленням генетичного коду кожного українця, його ідентифікатором у світі. Національна святиня поєднує зв’язки минулих і майбутніх поколінь, відображає велич нашої культури і талановитість незламних українців! Нехай для кожного вишиванка буде тим особливим оберегом, вдягаючи який на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з Днем вишиванки! 18 травня 2023

Про підвищення наглядності та рецензування наукової статті: лайфхаки від американських колег

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко прослухав веб-семінари від представників наукових журналів американської асоціації молочних наук «Journal of Dairy Science» та «JDS Communications». Із семінару «Графічні реферати для підвищення наглядності вашої статті» (спікер – головний редактор «JDS Communications» Ma...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про підвищення наглядності та рецензування наукової статті: лайфхаки від американських колег 27 травня 2022

Акредитована перша міждисциплінарна освітньо-наукова програма!

На черговому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про акредитацію міждисциплінарної освітньо-наукової програми нашого університету «LEAN-виробництво харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 133 «Галузеве машинобудування» та 151...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитована перша міждисциплінарна освітньо-наукова програма! 05 червня 2024