Н У Х Т

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками

26 квітня 2021

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи і лекторка навчальних дисциплін «Управління готельним бізнесом» і «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» Тетяна Нікітіна запросила успішних випускників на зустріч із магістрантами.

У рамках дисципліни «Управління готельним бізнесом» стейкхолдер, власник homemade-кондитерської Ігор Радько поспілкувався зі здобувачами вищої освіти другого рівня на тему «Розвиток власного бренду, як інструмент управління в готельній індустрії».

Успішний випускник кафедри, відмінник навчання, активіст і талановитий кондитер поділився своїм професійним шляхом, а також розповів про важливість розвитку власного бренду та методи його просування, як не потрапити у депресійну яму (психологічний тиск, висока конкуренція, низька платоспроможність населення, пандемія), економіку кондитера (дохід і витрати, чому важливо бути фінансово грамотним).

Про «Основі аспекти роботи в готельній індустрії. Основні вимоги до працівників, що забезпечують конкурентоспроможність готельного продукту» у рамках дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» спілкувалася з магістрантами стейкхолдерка, фахівчиня ресторанної справи ресторану «Park Kitchen» готелю «Hilton Kyiv» Лілія Бєдусенко.

Успішна випускниця, відмінниця навчання, переможниця Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і професіоналка своєї справи під час свого спічу говорила про: особливості роботи у сфері гостинності, вимоги до працівників, компетенції керівника готелю, вплив різних факторів на прикладі епідемії коронавірусу на функціонування готельного підприємства, інновації, як інструмент підвищення конкурентоспроможності засобу розміщення.

Здобувачі вищої освіти вдячні Ігорю і Лілії за ці теплі зустрічі. Колектив випускової кафедри радіє їх успіхам, бажає кар’єрного зростання і особистого розвитку та з нетерпінням чекає на нові зустрічі! 

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
НУХТ – у першій 30-ці вишів, куди подано найбільше заяв на вступ

26 липня був завершений прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» («магістр» медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. На основі статистичних даних інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», де публікуєть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у першій 30-ці вишів, куди подано найбільше заяв на вступ 30 липня 2018

На кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

23 лютого на кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». До складу журі увійшли: завідувач кафедри, доцент Олена Семенова (голова), доценти Андрій Котинський, Оксана Ничик і Оксана Салавор. В олімпіаді взяли участь 29 студентів другого та третього курсу спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» 27 лютого 2017

У авангарді інновацій: уперше захищено дисертацію з технології безалкогольних вин!

Триває підтвердження високого рівня підготовки в аспірантурі нашого університету. Сьогодні ще одна вступниця 2021 року, а нині – випускниця аспірантури кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства успішно презентувала результати своїх досліджень, виконаних під науковим керівництвом докторки технічних наук, професорки кафедри Марини Білько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У авангарді інновацій: уперше захищено дисертацію з технології безалкогольних вин! 01 вересня 2025

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції значну увагу приділяють співпраці з провідними компаніями Європи. Лекцію «Сучасні аспекти використання ферментів для покращення продуктів харчування» за ініціативи доцентки Зоряни Романової прочитав провідний менеджер-технолог компанії «Univar Solutions», представництва «Novozymes», к.б.н. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions» 20 жовтня 2023