Н У Х Т

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками

26 квітня 2021

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи і лекторка навчальних дисциплін «Управління готельним бізнесом» і «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» Тетяна Нікітіна запросила успішних випускників на зустріч із магістрантами.

У рамках дисципліни «Управління готельним бізнесом» стейкхолдер, власник homemade-кондитерської Ігор Радько поспілкувався зі здобувачами вищої освіти другого рівня на тему «Розвиток власного бренду, як інструмент управління в готельній індустрії».

Успішний випускник кафедри, відмінник навчання, активіст і талановитий кондитер поділився своїм професійним шляхом, а також розповів про важливість розвитку власного бренду та методи його просування, як не потрапити у депресійну яму (психологічний тиск, висока конкуренція, низька платоспроможність населення, пандемія), економіку кондитера (дохід і витрати, чому важливо бути фінансово грамотним).

Про «Основі аспекти роботи в готельній індустрії. Основні вимоги до працівників, що забезпечують конкурентоспроможність готельного продукту» у рамках дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» спілкувалася з магістрантами стейкхолдерка, фахівчиня ресторанної справи ресторану «Park Kitchen» готелю «Hilton Kyiv» Лілія Бєдусенко.

Успішна випускниця, відмінниця навчання, переможниця Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і професіоналка своєї справи під час свого спічу говорила про: особливості роботи у сфері гостинності, вимоги до працівників, компетенції керівника готелю, вплив різних факторів на прикладі епідемії коронавірусу на функціонування готельного підприємства, інновації, як інструмент підвищення конкурентоспроможності засобу розміщення.

Здобувачі вищої освіти вдячні Ігорю і Лілії за ці теплі зустрічі. Колектив випускової кафедри радіє їх успіхам, бажає кар’єрного зростання і особистого розвитку та з нетерпінням чекає на нові зустрічі! 

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

Академічна стипендія Президента України – найвища відзнака для здобувачів освіти-відмінників навчання, які мають вагомі навчальні і наукові здобутки, представників елітарного студентства нашого університету з активною життєвою і громадською позицією. У цьому семестрі серед стипендіатів Президента України – здобувачка магістерського рівня вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України 25 вересня 2023

Подарунки кращим випускникам від професійного видання

Всеукраїнська професійна бухгалтерська газета «Все про бухгалтерський облік» ініціювала нагородження здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Сертифікати про безкоштовний доступ до сайту редакції газети «Все про бухгалтерський облік» терміном до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунки кращим випускникам від професійного видання 15 березня 2021

Незвичний проект #ambassador_farmak

АТ «Фармак» започаткував новий унікальний проект для студентів «Амбасадор». Для участі студентам необхідно було заповнити Google-форму, де потрібно було написати про себе та пояснити, чому саме ти маєш стати амбасадором даної компанії, та очікувати результату. І ось для двох студентів-біотехнологів 4 курсу – Яни Мар’євич та Анатолія Міщука випала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незвичний проект #ambassador_farmak 11 листопада 2019

Шевченківські читання

Щороку на початку березня українці в усьому світі вшановують пам'ять нашого видатного Тараса Шевченка, який своїм творчим доробком назавжди увійшов у золоті сторінки світової літератури. Тарас Шевченко залишив невмирущий слід у серцях українців своїми віршами, картинами, ідеями та поглядами на світ. Його творчість відображає боротьбу за свободу, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченківські читання 13 березня 2024