Н У Х Т

Нещодавно здобувачка освіти, а сьогодні – успішна стейкхолдерка

10 вересня 2021

Нещодавно здобувачка освіти, а сьогодні – успішна стейкхолдерка

9 вересня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках лекційного заняття «Технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3 відбувся лекторій від нашої успішної випускниці Дарини Юрченко. Гостю запросили доцентка Наталія Стукальська та асистентка Владлена Михайленко.

Наша випускниця ще під час навчання проявляла лідерські якості, була старостою групи, багато разів займала призові місці на різноманітних конкурсах і змаганнях. Саме це допомогло їй в подальшому зайняти посаду технолога в компанії «Eat me at», яка займається виготовленням рослинного фаршу, що за смаком і текстурою максимально наближений до тваринного м’яса.

Дарина провела невеличкий екскурс в історію створення своєї компанії, поділилася секретами виробництва, згадала, як сама нещодавно була здобувачкою вищої освіти та які дисципліни знадобились їй в подальшій роботі, а в кінці подякувала викладачам своєї кафедри за безцінні знання.

Протягом лекції спікерка вела жваву дискусію зі здобувачами, чітко відповідала на поставленні запитання та ділилася своєю думкою. Наприкінці лекторію випускниця наголосила третьокурсникам, що всі дисципліни важливі, оскільки ніхто не знає, як складеться їх подальше життя та кар’єра.

Здобувачі висловили гості неймовірну кількість подяк, компліментів і побажань. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції приєднуються до всіх побажань, зичать натхнення в професійному і особистому розвитку, а також чекають на нові зустрічі у Альма-матер.

Опублікований: 10-09-2021
Читайте також:
Шлях до професійного лідерства у сфері гостинності розпочали магістранти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

4 вересня 2025 року гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг), професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук зустрілася з першокурсниками-магістрантами. Гарантка ознайомила здобувачів із основними положеннями освітньої п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до професійного лідерства у сфері гостинності розпочали магістранти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» 05 вересня 2025

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

5 березня в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого востаннє вітали цьогорічних випускників-магістрів денної та заочної форми навчання. Позаду яскраві, часом напружені роки студентського життя, попереду – незвіданий шлях у самостійне професійне життя, і путівку у нього – диплом, отримували схвильовані магістри з рук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 05 березня 2020

Звичайні робочі будні пакувальників і поліграфістів НУХТ

Минулий тиждень став плідним для наших пакувальників і поліграфістів. Здобувачка Тетяна Піскурська перемогла у конкурсі наукових робіт із актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан 2024». У цей же час її наукова керівниця, доцентка Наталія Кулик презентувала наш університет на двох важливих подіях. Перша подія – конференція «Пакувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звичайні робочі будні пакувальників і поліграфістів НУХТ 11 листопада 2024

Вчена рада університету розпочала новий навчальний рік

9 вересня 2021 року в актовій залі відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету. Розпочали з урочистостей: привітали колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями вченої ради, а також ректор Олександр Шевченко вручив відзнаки й атестати про присвоєння вчених звань і дипломи про присудження наукових ступенів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету розпочала новий навчальний рік 09 вересня 2021