Н У Х Т

В університеті відбувся черговий День відкритих дверей

19 листопада 2018

В університеті відбувся черговий День відкритих дверей

17 листопада дружна родина НУХТ знову зустрічала гостей. Увесь університет заполонили майбутні вступники – студенти старших курсів коледжів, учні шкіл, гімназій, ліцеїв Києва та Київської області (і чи не найбільше з м. Фастів!).

Взяти участь у Дні відкритих дверей, відвідати університет, завітати до навчально-наукових інститутів, факультетів, на кафедри виявили бажання студенти відокремлених структурних підрозділів нашого університету –  Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ, Свалявського технічного коледжу НУХТ, Волинського коледжу НУХТ, Коледжу ресторанного господарства НУХТ, Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ, Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ, Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Загалом близько 250 осіб разом із викладачами завітали до базового університету.

Традиційно колективи навчально-наукових інститутів і факультетів підготували розширені виставки, де презентували свої освітні пропозиції, наукові, спортивні, культурні досягнення.

Цікаві факти про історію нашого вишу присутні дізналися від першого проректора Володимира Ярового. Також він скористався нагодою й тепло привітав усіх із Міжнародним днем студента, який світове студентство відзначає саме 17 листопада.

У продовження програми заходу майбутні вступники отримали лайфхак «Як стати успішним студентом?» від голови студентської ради університету Олександра Висоцького. Яскравим спомином для гостей стане розіграш подарунків із символікою НУХТ, що відбувся за ініціативи студради. Цього разу футболки дісталися студентам коледжів нашого навчально-наукового комплексу.

Лайфхаками «Як вступити до НУХТ?», «Корисні поради для вступника» з учнями шкіл поділився відповідальний секретар приймальної комісії університету Вадим Серпученко, а зі студентами коледжів – заступник директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій. Також студентів коледжів привітав директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький

Родзинкою днів відкритих дверей нашого вишу завжди були майстер-класи. Й цей день гостинності не став виключенням. Після інтерактивностей гості могли обрати майстер-клас на свій смак, адже всі випускові кафедри підготували цікаві програми, запросили знаних у професіях гостей, які щедро ділилися своїми знаннями й досвідом. Зокрема, кафедра хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів презентувала майстер-клас «Створимо аромат кохання разом», фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів провели креативний майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!», а на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із кондитерського мистецтва від випускниці кафедри, нині кондитера ресторану «The Park Kitchen» (готель «Hilton Kyiv») Тетяни Лози. Не менш цікавими були майстер-класи й на інших кафедрах. А супроводжуючі студентів коледжів викладачі, у цей час могли поспілкуватися з колегами-викладачами університету, обмінятися досвідом й познайомитися з матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу.

Майбутні вступники отримали рекламно-інформаційні матеріали, плідно поспілкувалися з нашими викладачами й студентами, оглянули навчальні лабораторії й дізналися про новації вступної кампанії-2019. Тепер їм залишилися лише кілька кроків – визначитися остаточно зі спеціальністю, успішно здати ЗНО і, подаючи документи на вступ до НУХТ, проставити наш університет пріоритетом №1.  

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Спектроскопічні методи аналізу в фармації: лекція для магістрантів від фахівця-практика

Корпорація «Артеріум» багато років співпрацює з кафедрою біотехнології та мікробіології. Зокрема, у межах дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», яку слухають здобувачі магістратури спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія». Співробітники та партнери «Артеріум» читають лекції майбутнім вип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спектроскопічні методи аналізу в фармації: лекція для магістрантів від фахівця-практика 20 жовтня 2022

Загальні технології харчових виробництв для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція доцента Світлани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв». На занятті були присутні студенти спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та викладачі кафедри. Лекція є вступною до модуля «Технологія цукрового виробництва» і саме з н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Загальні технології харчових виробництв для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 15 листопада 2018

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор»

Відповідно до навчального плану підготовки освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології молока і молочних продуктів триває ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під керівництвом доцента кафедри Тетяни Осьм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор» 09 лютого 2018

Нюанси автотранспортного страхування вивчали здобувачі-фінансисти з фахівчинею НАСК «ОРАНТА»

На запрошення доцентки кафедри фінансів Катерини Третяк гостьову лекцію «Автотранспортне страхування» для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»29 листопада прочитала заступниця начальника Києво-Святошинського відділення ПАТ НАСК «ОРАНТА» Олександра Сміян. Під час лекції здобувачі ознайомилися з властивостями автотран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нюанси автотранспортного страхування вивчали здобувачі-фінансисти з фахівчинею НАСК «ОРАНТА» 30 листопада 2021