Н У Х Т

В університеті відбувся черговий День відкритих дверей

19 листопада 2018

В університеті відбувся черговий День відкритих дверей

17 листопада дружна родина НУХТ знову зустрічала гостей. Увесь університет заполонили майбутні вступники – студенти старших курсів коледжів, учні шкіл, гімназій, ліцеїв Києва та Київської області (і чи не найбільше з м. Фастів!).

Взяти участь у Дні відкритих дверей, відвідати університет, завітати до навчально-наукових інститутів, факультетів, на кафедри виявили бажання студенти відокремлених структурних підрозділів нашого університету –  Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ, Свалявського технічного коледжу НУХТ, Волинського коледжу НУХТ, Коледжу ресторанного господарства НУХТ, Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ, Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ, Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Загалом близько 250 осіб разом із викладачами завітали до базового університету.

Традиційно колективи навчально-наукових інститутів і факультетів підготували розширені виставки, де презентували свої освітні пропозиції, наукові, спортивні, культурні досягнення.

Цікаві факти про історію нашого вишу присутні дізналися від першого проректора Володимира Ярового. Також він скористався нагодою й тепло привітав усіх із Міжнародним днем студента, який світове студентство відзначає саме 17 листопада.

У продовження програми заходу майбутні вступники отримали лайфхак «Як стати успішним студентом?» від голови студентської ради університету Олександра Висоцького. Яскравим спомином для гостей стане розіграш подарунків із символікою НУХТ, що відбувся за ініціативи студради. Цього разу футболки дісталися студентам коледжів нашого навчально-наукового комплексу.

Лайфхаками «Як вступити до НУХТ?», «Корисні поради для вступника» з учнями шкіл поділився відповідальний секретар приймальної комісії університету Вадим Серпученко, а зі студентами коледжів – заступник директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій. Також студентів коледжів привітав директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький

Родзинкою днів відкритих дверей нашого вишу завжди були майстер-класи. Й цей день гостинності не став виключенням. Після інтерактивностей гості могли обрати майстер-клас на свій смак, адже всі випускові кафедри підготували цікаві програми, запросили знаних у професіях гостей, які щедро ділилися своїми знаннями й досвідом. Зокрема, кафедра хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів презентувала майстер-клас «Створимо аромат кохання разом», фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів провели креативний майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!», а на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із кондитерського мистецтва від випускниці кафедри, нині кондитера ресторану «The Park Kitchen» (готель «Hilton Kyiv») Тетяни Лози. Не менш цікавими були майстер-класи й на інших кафедрах. А супроводжуючі студентів коледжів викладачі, у цей час могли поспілкуватися з колегами-викладачами університету, обмінятися досвідом й познайомитися з матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу.

Майбутні вступники отримали рекламно-інформаційні матеріали, плідно поспілкувалися з нашими викладачами й студентами, оглянули навчальні лабораторії й дізналися про новації вступної кампанії-2019. Тепер їм залишилися лише кілька кроків – визначитися остаточно зі спеціальністю, успішно здати ЗНО і, подаючи документи на вступ до НУХТ, проставити наш університет пріоритетом №1.  

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук. На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів 04 жовтня 2022

Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін

15 та 16 квітня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися зустрічі робочої групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого та третього курсів денної і заочної ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін 18 квітня 2024

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Дулька. Ольга Дулька ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі 10 квітня 2019

Молоді науковці працюють над удосконаленням технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках розширеного засідання кафедри відбувся науковий семінар «Удосконалена технологія стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь на основі алгоритму їх програмування». Доповідач Віта Щербина - технолог-винороб з ПТК «Шабо» представила матеріали досліджень за темою дисертаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці працюють над удосконаленням технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь 30 травня 2018