Н У Х Т

Як об'єднати емоції, креатив і раціональний підхід для збільшення рентабельності маркетингу дізнавалися наші викладачі

28 липня 2020

Як об'єднати емоції, креатив і раціональний підхід для збільшення рентабельності маркетингу дізнавалися наші викладачі

25 липня відбулася «BIG SMM CONFERENCE» – найбільша в Україні онлайн-конференція про тренди та ефективні стратегії маркетингу в соцмережах.

Спікерами виступили лідери ринку: засновник і керуючий партнер маркетингової агенції «Aimbulance» Роман Гавриш, Shatyrko&Snigur Academy, партнер Андрія Шатирка в напрямку TikTok Олена Снігур, керівник відділу performance реклами в компанії «Httpool», офіційному реселлері Facebook і Twitter в Європі Павло Антонов, CMO «Планета Кіно» Максим Бєлов, співзасновник та артдиректор агенції продуктового дизайну та брендингу «Qubstudio» Віктор Федюк, комунікативний стратег агенції продуктового дизайну та брендингу «Qubstudio» Лада Лейцюсь, бренд-лідерка в Fedoriv Agency Тамріко Кебурія, діджитал-стратегиня в Fedoriv Agency Юлія Коляда і засновник «BRAND U!» Влад Ясько.

Говорили про доказовий маркетинг (закони, про які не знають більшість маркетологів), системний підхід до performance реклами в Facebook&Instagram, створення комунікаційної стратегії бренду, як знайти успішні креативні ідеї для реклами, як конвертувати емоцію клієнта в транзакцію.

Учасники отримали кейси проривних маркетингових стратегій, глибоку аналітику для стрімкого зростання показників, дізналися про ТОП-тренди в SMM 2020-2021 роках.

Основний посил заходу – маркетинг змінився – час планувати стратегічно, але діяти швидко та локально. Нові умови на ринку відкривають нові можливості, потрібно лише використати їх першими.

«У будь-якій сфері у будь-який час завжди є 1% найкращих – лідерів ринку. Щоб потрапити у цей 1% – потрібно інвестувати у власну освіту кожен день», – каже засновник «FEDORIV» Андрій Федорів, і наші викладачі кафедри маркетингу активно цим займаються. Отриманий від найкращих маркетологів України контент, вони використають у навчальному процесі, знайомлячи здобувачів із новим баченням ринку.

Опублікований: 28-07-2020
Читайте також:
Плідна співпраця з випускниками

Випускниця магістерської програми «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольга Криволап в якості запрошеної гості приєдналася до обговорення тематики підсумкового практичного заняття з дисципліни «Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування», що для здобувачів освітньої програми «Харчові технології» про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з випускниками 31 травня 2021

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна. На початку зустрічі запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 01 листопада 2023

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю вчилися вести переговори... рятуючи світ

Коли більшість студентів факультету біотехнології та екологічного контролю сиділи на парах, деякі майже цілий день намагалися врятувати світ від сил темряви. Так, студенти-біотехнологи та екологи долали різноманітні труднощі, виконували цікаві завдання аби добро перемогло зло. Звучить, як сюжет кіно? А це відбувався тренінг від компанії «Артеріум» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю вчилися вести переговори... рятуючи світ 15 березня 2019

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою»

На кафедрі біотехнології і мікробіології в рамках підготовки до захистів випускових кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «Бакалавр» відбулося свято попереднього захисту четвертокурсників. Для виконання кваліфікаційної роботи здобувачам було необхідно проаналізувати чималий обсяг інформації, написати кілька курсових, розібратися в супутніх те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою» 13 червня 2023