Н У Х Т

Неформальна освіта як елемент безперервного навчання

18 травня 2022

Неформальна освіта як елемент безперервного навчання

В університеті відбулося засідання комісії з визнання результатів неформальної освіти. Члени комісії – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор, д.т.н., гарант освітньо-наукової програми підготовки здобувачів третього рівня (доктор філософії) за спеціальністю «Харчові технології» Володимир Ковбаса, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, д.т.н., професорка Галина Поліщук і професорка кафедри технології молока і молочних продуктів, наукова керівниця аспіранта, д.т.н., доцентка Оксана Кочубей-Литвиненко розглянули заяву здобувача освітнього ступеня «доктор філософії» Олександра Висоцького щодо визнання результатів неформальної освіти, здобутих на тренінгах НАЗЯВО і УАС, та наданих документів, що їх підтверджують.

Здобувач представив:

- сертифікат, виданий 16 жовтня 2019 року компанією Prometheus, який засвідчує успішне закінчення курсу «Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн-тренінг»;

- сертифікат № 04-21, виданий Українською асоціацією студентів 14 березня 2021 року, який засвідчує успішне навчання на тренінгу для студентських експертів із питань якості вищої освіти, обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС);

- додаток до сертифікату № 04-21, виданого УАС, в якому зазначені результати навчання;

- сертифікат № 0096 (QAA)/2022 від 3 лютого 2022 року, виданий НАЗЯВО спільно з Британським агентством QAA, який засвідчує участь у тренінгові Національного агентства із забезпечення якості освіти спільно з Британським агентством QAA за підтримки British Council Україна «Галузевий аспект акредитації: міжнародний досвід», обсягом 30 годин (1 кредит ЄКТС).

Комісія ретельно розглянула представлені документи, які підтверджують здобуття результатів неформального навчання, підтвердила їхню відповідність основним позиціям програми пасивної частини педагогічної практики, визнала їх та зарахувала як пасивну складову педагогічної практики. На підставі співбесіди зі здобувачем Олександром Висоцьким комісія оцінила отримані знання відповідно до критеріїв оцінювання пасивної частини програми педагогічної практики у максимально можливі 30 балів.

Вітаємо аспіранта Олександра Висоцького з визнанням високого рівня володіння основними знаннями та результатами навчання, які виносяться на вивчення пасивною частиною програми педагогічної практики, і бажаємо йому подальших професійних та наукових успіхів!

Опублікований: 18-05-2022
Читайте також:
Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи

16 червня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій. Під час відеоконференції на платформі Zoom тепло привітали і побажали успіху здобувачам 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» декан факультету готель...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи 17 червня 2020

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 листопада 2018

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 січня 2024

Вибори ректора НУХТ! Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора

11 листопада 2020 року у навчально-науковому комплексі нашого університету відбулися вибори ректора. З 9-ї ранку викладачі, співробітники та здобувачі освіти університету і 13 відокремлених структурних підрозділів – 11 фахових коледжів і 2 інститутів післядипломної освіти могли зробити свій вибір між чотирма кандидатами, що виявили бажання взяти у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибори ректора НУХТ! Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора 11 листопада 2020