Н У Х Т

Неформальна освіта як елемент безперервного навчання

18 травня 2022

Неформальна освіта як елемент безперервного навчання

В університеті відбулося засідання комісії з визнання результатів неформальної освіти. Члени комісії – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор, д.т.н., гарант освітньо-наукової програми підготовки здобувачів третього рівня (доктор філософії) за спеціальністю «Харчові технології» Володимир Ковбаса, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, д.т.н., професорка Галина Поліщук і професорка кафедри технології молока і молочних продуктів, наукова керівниця аспіранта, д.т.н., доцентка Оксана Кочубей-Литвиненко розглянули заяву здобувача освітнього ступеня «доктор філософії» Олександра Висоцького щодо визнання результатів неформальної освіти, здобутих на тренінгах НАЗЯВО і УАС, та наданих документів, що їх підтверджують.

Здобувач представив:

- сертифікат, виданий 16 жовтня 2019 року компанією Prometheus, який засвідчує успішне закінчення курсу «Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн-тренінг»;

- сертифікат № 04-21, виданий Українською асоціацією студентів 14 березня 2021 року, який засвідчує успішне навчання на тренінгу для студентських експертів із питань якості вищої освіти, обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС);

- додаток до сертифікату № 04-21, виданого УАС, в якому зазначені результати навчання;

- сертифікат № 0096 (QAA)/2022 від 3 лютого 2022 року, виданий НАЗЯВО спільно з Британським агентством QAA, який засвідчує участь у тренінгові Національного агентства із забезпечення якості освіти спільно з Британським агентством QAA за підтримки British Council Україна «Галузевий аспект акредитації: міжнародний досвід», обсягом 30 годин (1 кредит ЄКТС).

Комісія ретельно розглянула представлені документи, які підтверджують здобуття результатів неформального навчання, підтвердила їхню відповідність основним позиціям програми пасивної частини педагогічної практики, визнала їх та зарахувала як пасивну складову педагогічної практики. На підставі співбесіди зі здобувачем Олександром Висоцьким комісія оцінила отримані знання відповідно до критеріїв оцінювання пасивної частини програми педагогічної практики у максимально можливі 30 балів.

Вітаємо аспіранта Олександра Висоцького з визнанням високого рівня володіння основними знаннями та результатами навчання, які виносяться на вивчення пасивною частиною програми педагогічної практики, і бажаємо йому подальших професійних та наукових успіхів!

Опублікований: 18-05-2022
Читайте також:
Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – це фундамент якісної вищої освіти і детермінанта її успішного розвитку. Новий навчальний рік на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності мають керуватися всі учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 14 вересня 2021

Виправляти помилки в е-кабінетах і перевіряти розрахунок середнього бала атестата має приймальна комісія вишу, куди подано заяву

Якщо після подання заяви вступник виявив помилки в електронному кабінеті, то для їх виправлення йому потрібно звернутися до приймальної комісії закладу освіти, куди подана заява, – повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки. Зокрема, йдеться про неправильно розрахований середній бал, завантаження іншого документа замість скан-копії атестат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виправляти помилки в е-кабінетах і перевіряти розрахунок середнього бала атестата має приймальна комісія вишу, куди подано заяву 18 липня 2018

Вибудовуємо дієву комунікацію та сталі зв’язки із закладами загальної середньої освіти

Початок навчального року – це старт нової профорієнтаційної роботи зі старшокласниками, які визначаються з вибором професії та закладу вищої освіти, де будуть її опановувати. Тому максимальна увага викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів зосереджена на налагоджені довготривалих і дієвих зв’язків із закладами загальної середньої освіти. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибудовуємо дієву комунікацію та сталі зв’язки із закладами загальної середньої освіти 20 вересня 2024

Практична складова підготовки магістрантів-хімтехнологів

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» практичні навички опановували на провідних підприємствах фармацевтичного, харчового та косметичного спрямування: АТ «Київмедпрепарат», ПрАТ «АК «Київводоканал», ТОВ «БУАССОН БЕВЕРІДЖ», ПрАТ «Лантманнен Акса», ПрАТ «Оболонь», ТОВ «РАПСО-ДІЯ», ТОВ «АСКАНІЯ-ПАК», ПП «Авант-Агро», ТОВ «АСТ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична складова підготовки магістрантів-хімтехнологів 05 липня 2023