Н У Х Т

Неформальна освіта як елемент безперервного навчання

18 травня 2022

Неформальна освіта як елемент безперервного навчання

В університеті відбулося засідання комісії з визнання результатів неформальної освіти. Члени комісії – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор, д.т.н., гарант освітньо-наукової програми підготовки здобувачів третього рівня (доктор філософії) за спеціальністю «Харчові технології» Володимир Ковбаса, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, д.т.н., професорка Галина Поліщук і професорка кафедри технології молока і молочних продуктів, наукова керівниця аспіранта, д.т.н., доцентка Оксана Кочубей-Литвиненко розглянули заяву здобувача освітнього ступеня «доктор філософії» Олександра Висоцького щодо визнання результатів неформальної освіти, здобутих на тренінгах НАЗЯВО і УАС, та наданих документів, що їх підтверджують.

Здобувач представив:

- сертифікат, виданий 16 жовтня 2019 року компанією Prometheus, який засвідчує успішне закінчення курсу «Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн-тренінг»;

- сертифікат № 04-21, виданий Українською асоціацією студентів 14 березня 2021 року, який засвідчує успішне навчання на тренінгу для студентських експертів із питань якості вищої освіти, обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС);

- додаток до сертифікату № 04-21, виданого УАС, в якому зазначені результати навчання;

- сертифікат № 0096 (QAA)/2022 від 3 лютого 2022 року, виданий НАЗЯВО спільно з Британським агентством QAA, який засвідчує участь у тренінгові Національного агентства із забезпечення якості освіти спільно з Британським агентством QAA за підтримки British Council Україна «Галузевий аспект акредитації: міжнародний досвід», обсягом 30 годин (1 кредит ЄКТС).

Комісія ретельно розглянула представлені документи, які підтверджують здобуття результатів неформального навчання, підтвердила їхню відповідність основним позиціям програми пасивної частини педагогічної практики, визнала їх та зарахувала як пасивну складову педагогічної практики. На підставі співбесіди зі здобувачем Олександром Висоцьким комісія оцінила отримані знання відповідно до критеріїв оцінювання пасивної частини програми педагогічної практики у максимально можливі 30 балів.

Вітаємо аспіранта Олександра Висоцького з визнанням високого рівня володіння основними знаннями та результатами навчання, які виносяться на вивчення пасивною частиною програми педагогічної практики, і бажаємо йому подальших професійних та наукових успіхів!

Опублікований: 18-05-2022
Читайте також:
До уваги вступників: реєстрація на участь у національному мультипредметному тесті продовжена

1 квітня відбулася презентація моделі вступу до закладів вищої освіти у 2022 році. Цьогоріч щоб вступити до омріяного університету вступники мають складати національний мультипредметний тест (НМТ). Для його проходження необхідна реєстрація на участь, яка мала завершитися 9 квітня. Проте, МОН звернулося до Українського центру оцінювання якості освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників: реєстрація на участь у національному мультипредметному тесті продовжена 08 квітня 2022

На реальних прикладах із досвіду своєї роботи у галузі побудувала лекційне заняття викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу

6 квітня 2021 року в онлайн-форматі відбулася відкрита лекція «Підбір постачальників послуг» старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло з дисципліни «Івент-менеджмент» для здобувачів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання розглянуті під час лекції – роль кадрового забезпечення в івент-індустрії, особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На реальних прикладах із досвіду своєї роботи у галузі побудувала лекційне заняття викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 квітня 2021

Здорове харчування від дитинства до довголіття – фокус уваги науковців, медиків і виробничників

25 листопада 2022 року в університеті відбулася ІІ міжнародна міжгалузева науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан і перспективи», яка зібрала науковців-харчовиків, медиків, економістів, виробників. Відкрив роботу наукового зібрання ректор Олександр Шевченко. Він тепло привітав учасників і гостей заходу т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування від дитинства до довголіття – фокус уваги науковців, медиків і виробничників 25 листопада 2022

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром»

У Львові відбулося нагородження підприємством «Концерн Хлібпром» переможців Всеукраїнських змагань хакатонів «Ігри заводів» 4.0, команди «НУХТ-ННІТІ». У складі команди-переможця здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого: Олег Розумний (група МП-1-1М), Юрій Якимчук (група ОХ-1-2), Євгеній Константинов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром» 05 червня 2023