Н У Х Т

Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади

16 вересня 2024

Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та професор кафедри харчової хімії Сергій Шульга відвідали Бобровицьку гімназію та Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині. Школярі Чернігівської області історично є здобувачами різних спеціальностей Національного університету харчових технологій, тому ознайомлення та/або нагадування про наш університет було доречним.

Викладачі ознайомили зі структурою університету та спеціальностями, а також із умовами вступу та проживання в гуртожитках університету. Наголосили на перевазі навчання за спеціальностями, які користуються підтримкою держави, адже конкурсний бал збільшується на 1,02.

Для того, щоб учні мали уявлення, яким чином відбувається навчання в Національному університеті харчових технологій, Оксана Шульга разом зі школярами визначили масову частку вологи в меді рефрактометричним методом.

Колективи кафедри експертизи харчових продуктів і кафедри харчової хімії висловлюють подяку директорці Бобровицького ліцею Наталії Скакун і завучу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Володимиру Лапі за можливість презентації нашого університету старшокласникам їх навчальних закладів.

Опублікований: 16-09-2024
Читайте також:
Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

Студентсько-викладацька профорієнтаційна команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітала до школи №125 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва. Профорієнтаційне тріо цієї зустрічі – заступниця декана по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тище...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії 10 квітня 2024

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року. Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних вишів країни, де не лише пропонують надзвичай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету 06 жовтня 2018

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук взяла участь у засіданні спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій Д 02.17.01 в Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Беларусь). Галина Поліщук опонувала дисертацію випускника аспірантури Наталії Павлистової (науковий керівник – заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь 23 травня 2018

Челендж «До Перемоги»

Всеукраїнський челендж «ДО ПЕРЕМОГИ» підхопили студенти Відокремленого структурнпого підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій».  Для участі в челенджі спортсмени коледжу зняли відео з виконанням фізичних вправ і словами підтримки нашим захисникам і захисницям, опублікували його у соціальних мережах з хе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж «До Перемоги» 12 травня 2022