Н У Х Т

Науковий семінар на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

26 червня 2024

Науковий семінар на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар на участю директорки ТОВ «ЧАНТА МАУНТ», кандидатки наук з державного управління Олени Тараненко.

Підприємство ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» – одне з найкращих автоматизованих індустріальних виробництв із мінімальною участю людини в процесі. Ключовою компетенцією заводу є виробництво заморожених хлібобулочних виробів в Україні. Підприємство орієнтується на виробництво хлібобулочних виробів із високоякісної натуральної сировини за класичними технологіями, що забезпечує якість і безпечність виробів, високі органолептичні показники, на чому акцентувала увагу доповідачка. Асортимент вирізняється серед традиційного асортименту виробів більшості підприємств, а частина заморожених виробів експортується.

На жаль, на початку повномасштабного вторгнення агресора у 2022 році. підприємство було майже зруйноване. На сьогоднішній день, завдячуючи копіткій праці керівництва та співробітників ТОВ «ЧАНТА МАУНТ», завдяки залученню власних і грантових коштів, відновлено виробництво та продовжується нарощування потужності.

Директорка підприємства розповіла про етапи відновлення підприємства в сучасних складних умовах, про можливі державні та міжнародні грантові програми підтримки. Також Олена Тараненко розповіла, що на сучасному етапі в галузі є проблеми із забезпеченням якісною сировиною та енергоресурсами, а також кваліфікованими кадрами.

Колектив кафедри щиро вдячний шановній Олені Тараненко за такий змістовний семінар, бажає успіхів у роботі, творчого натхнення та підтримки у такий нелегкий для галузі час.

Опублікований: 26-06-2024
Читайте також:
Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування»

У нашому університеті здійснюється підготовка бакалаврів з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології», за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» на базі повної загальної середньої освіти; освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»; ступенів «молодший бакалавр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» 27 березня 2023

Здобувач менеджер персоналу ‒ переможець Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних  робіт!

Вітаємо магістранта групи МП-1-8М освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Максима Пилипенка та його керівницю, професорку, докторку економічних наук Олену Драган з перемогою у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт за спеціальністю 073 «Менеджмент»! З 27 по 29 вересня 2023 року на базі кафедри менеджменту та маркетингу  Держав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач менеджер персоналу ‒ переможець Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт! 12 жовтня 2023

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

23-24 квітня в нашому університеті працювали Міжнародна весняна школа та Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку» у рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ 06 травня 2019

Навчання в університеті продовжується в дистанційному режимі

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України (лист 1/9-626 від 13.11. 2020) та наказу по університету №114 від 9 жовтня 2020 року в університеті продовжується навчання в дистанційному режимі для всіх видів занять.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання в університеті продовжується в дистанційному режимі 30 листопада 2020