Н У Х Т

Вікторина до Дня Соборності України на факультеті біотехнології та екологічного контролю

26 січня 2024

Вікторина до Дня Соборності України на факультеті біотехнології та екологічного контролю

День Соборності України –  свято на честь проголошення першої Незалежності та Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР). 22 січня 1918 року незалежність була проголошена IV Універсалом Української Центральної Ради, а через рік, у 1919 році, в цей же день на Софійській площі у Києві відбулося офіційне об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Так вперше за багато століть історичні українські регіони об'єдналися в одну державу.

Знати історію своєї країни важливо, тому 22 січня інформаційних сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю провів вікторину на честь Дня Соборності, яка складалася з 10 цікавих запитань про історію цього дня.

Багато здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» взяти участь у вікторині та продемонстрували свою ерудованість. Нагородою всім переможцям стануть додаткові бали.

Організатори висловлюють подяку всім учасникам.

Опублікований: 26-01-2024
Читайте також:
Актуальні питання мікро- та макроекономічного життя суспільства у секції «Економічна теорія»

Здобувачі освіти першого та другого курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління представили свої доповіді з найбільш актуальних питань мікро- та макроекономічного життя суспільства у секції «Економічна теорія» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання мікро- та макроекономічного життя суспільства у секції «Економічна теорія» 10 квітня 2023

Пізнавальні заняття з випускниками

На кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця бакалаврату 2016 року Катерина Сорокіна. Зараз вона обіймає посаду фахівця із якості, координатора програм ISO/HACCP на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen». На гостьовому занятті з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів», яке для здобувачів третього курсу Навчально-н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальні заняття з випускниками 21 вересня 2021

Завершилося приймання заяв від вступників до магістратури в рамках основного набору

Учора завершилося приймання заяв від вступників до магістратури в рамках основного набору. До нашого університету було подано 1484 заяви. Беззаперечним лідером за кількістю поданих на усі види конкурсних пропозицій заяв стала освітня програма «Управління інформацією та аналітика даних» (спеціальність 122 «Комп’ютерні науки») – 159 заяв. У числі на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося приймання заяв від вступників до магістратури в рамках основного набору 23 серпня 2024

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 червня 2021