Н У Х Т

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

12 червня 2020

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2020 року денної форми навчання.

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» , освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 12 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень підготовки студентів, актуальність і практична спрямованість представлених робіт, адже підготовка та проведення захисту відбувалися в дуже нестандартних умовах загальносвітової пандемії вірусу COVID-19.

Незважаючи на всі складнощі, колектив кафедри переналаштувався на роботу за новими вимогами, тому і сьогоднішній захист відбувся успішно. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшли доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).

Представлені здобувачами 8 робіт мали значну практичну цінність та охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, заводи первинного перероблення худоби та свиней, ковбасні та напівфабрикатні цехи, консервні заводи.

Після оголошення результатів засідання Екзаменаційної комісії, її голова, професор Василь Пасічний побажав здобувачам плідних звершень, міцного здоров’я та висловив надію зустрітися з кожним випускником-бакалавром на вступних іспитах до магістратури кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів.

Опублікований: 12-06-2020
Читайте також:
Неквапом, вдумливо прочитали твори Кобзаря студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відзначили 205 річницю з дня народження Тараса Шевченка. Студентський театр під керівництвом Любові Турчиняк, група К-30 із куратором Наталією Совтус підготували літературно-мистецький захід для студентів і працівників коледжу. У світі було багато геніальних поетів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неквапом, вдумливо прочитали твори Кобзаря студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 березня 2019

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023

Подарунок для інноваційної діяльності

Ви стовідсотково знаєте, що таке квадрокоптери! Але чи знаєте, що крім використання дронів для розваг, вони все частіше використовуються в промисловості? Наразі існує цілий напрямок інноваційних розробок для квадрокоптерів, які вирішують комплекс проблем у різних секторах економіки. Найбільш цікавим із точки зору досліджень є використання безпілотн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок для інноваційної діяльності 04 лютого 2021

Гра за правилами

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) організовує навчальний захід «Гра за правилами та рівні можливості у закладах вищої освіти. Різні погляди з Німеччини, Грузії, Молдови та України». Він відбудеться у Брюсселі (Бельгія) та Ессені (Німеччина) з 9 до 18 липня 2018 року. До участі запрошують молодих вчених і професіоналів у галузі освіти із У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гра за правилами 22 січня 2018