Н У Х Т

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

12 червня 2020

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2020 року денної форми навчання.

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» , освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 12 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень підготовки студентів, актуальність і практична спрямованість представлених робіт, адже підготовка та проведення захисту відбувалися в дуже нестандартних умовах загальносвітової пандемії вірусу COVID-19.

Незважаючи на всі складнощі, колектив кафедри переналаштувався на роботу за новими вимогами, тому і сьогоднішній захист відбувся успішно. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшли доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).

Представлені здобувачами 8 робіт мали значну практичну цінність та охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, заводи первинного перероблення худоби та свиней, ковбасні та напівфабрикатні цехи, консервні заводи.

Після оголошення результатів засідання Екзаменаційної комісії, її голова, професор Василь Пасічний побажав здобувачам плідних звершень, міцного здоров’я та висловив надію зустрітися з кожним випускником-бакалавром на вступних іспитах до магістратури кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів.

Опублікований: 12-06-2020
Читайте також:
Практичне закріплення отриманих знань здобувачами спеціальності «Туризм»

Здобувачі 2-3 курсів спеціальності «Туризм», вивчаючи дисципліну «Організація виставкової діяльності», закріпили здобуті знання на виставці UITT: «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм», яка працювала 11-13 травня 2021 р. і стала місцем зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне закріплення отриманих знань здобувачами спеціальності «Туризм» 14 травня 2021

Про академічну доброчесність англійською

У рамках тижня академічної доброчесності НУХТ студенти-магістри факультету біотехнології та екологічного контролю обговорили з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук'янець питання академічної культури та інтеграції. Під час заняття виявили ключові характеристики плагіату та з’ясували механізми його уникнення в академі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність англійською 14 вересня 2021

Понад 60 тис вступників отримали рекомендації на бюджет

Із 16-ї години в електронних кабінетах з'являються рекомендації на бюджет – загалом їх отримали 60 354 вступники на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування). Розподіл місць відбувся сьогодні, 26 липня 2019 року, за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. У тих вступників, що отрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Понад 60 тис вступників отримали рекомендації на бюджет 26 липня 2019

Цікаві факти про харчові звички українців

Протягом березня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Аліна Наконечна прочитала ряд гостьових лекцій на тему «Цікаві факти про харчові звички українців» для здобувачів спеціальності 181 «Виробництво харчової продукції» Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Київського фахового коледжу р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти про харчові звички українців 26 березня 2025