Н У Х Т

Наукові здобутки представили здобувачі під час роботи секції «Гуманітарні науки»

07 квітня 2023

Наукові здобутки представили здобувачі під час роботи секції «Гуманітарні науки»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання підсекцій «Історія України», «Історія української культури», «Філософія та соціально-політичні науки» секції «Гуманітарні науки». Здобувачі освіти представили наукові здобутки, у яких було висвітлено актуальні питання сьогодення. Особливо глибокими були роботи, присвячені російсько-українській війні в історичному, культурологічному та мовному вимірах.

Доповіді супроводжувалися запитаннями, жвавим обговоренням, що проходило в теплій, дружній атмосфері. Попри те, що цьогоріч конференція проводилася в онлайн-форматі, це не завадило провести її плідно, цікаво. 

Вітаємо учасників із успішними виступами. Бажаємо нових наукових звершень!

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
Приємне спілкування

Наші викладачі ніколи не втрачають нагоди зустрітися зі студентами відокремених структурних підрозділів університету. Ось і викладачам кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв приємно було поспілкуватися зі здобувачами освіти Полтавського фахового коледжу НУХТ. Згадали про плідну співпрацю, про харчову і переробну промисловість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне спілкування 15 грудня 2021

Фініш – вдалий. Попереду нові звершення!

Кафедра технології оздоровчих продуктів востаннє зустрілася офіційно зі своїми магістрантами другого року навчання на засіданні екзаменаційної комісії для розгляду, обговорення та оцінювання їхніх магістерських робіт. Враження – виняткове. І у викладачів кафедри, які працювали зі здобувачами протягом півтора року, і в голови екзаменаційної комісії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш – вдалий. Попереду нові звершення! 20 лютого 2023

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Незламність авторського голосу поета: професорка НУХТ виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації

У добу повномасштабної російської агресії проти України архетипами стійкості та незламності стали долі людей мистецтва: одним із них став поет, педагог і перекладач, представник українського Розстріляного Відродження Михайло Драй-Хмара (1889 – 1939). З нагоди 135-річчя від дня його народження 22 січня 2024 року в Українському державному університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незламність авторського голосу поета: професорка НУХТ виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації 29 січня 2024