Н У Х Т

Про логістичні рішення при експорті органічної продукції дізналися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

21 серпня 2020

Про логістичні рішення при експорті органічної продукції дізналися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко взяли участь в онлайн-тренінгу «Логістичні рішення при експорті та контроль при відвантаженні органічної продукції», проведеному за ініціативи єдиної української Сертифікаційної компанії «Органік стандарт».

Метою тренінгу було ознайомлення вітчизняних виробників органічної продукції з  вимогами до зберігання та транспортування органічної продукції відповідно до стандартів ЄС; особливостями контролю експортних відвантажень органічної продукції; можливими логістичними рішеннями  при відвантаженні органічної продукції та аналіз ризиків.

У роботі тренінгу взяла участь керівник відділу зовнішньоекономічної діяльності  групи компанії «Арніка» Вікторія Васильченко, яка проаналізувала переваги та недоліки експорту компанії із власного досвіду.

Отримана інформація буде використана в начальному процесі при підготовці фахівців освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів».

 

 

Опублікований: 21-08-2020
Читайте також:
У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи

Нарешті, після усіх карантинних затримок вийшов № 2 журналу «Вища школа». Одна з тем випуску – робота нашого університету, зокрема «Мистецтво аюрведи, як складова системи освіти в НУХТ». У березні 2020 року, тоді ще ректор університету, професор Анатолій Українець написав цю статтю для журналу. У ній він розкрив особливості системи аюрведи та її ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи 10 липня 2020

Актуальні питання в області маркетингу, товарознавства та організації підприємницької діяльності вирішують магістранти кафедри маркетингу

Минулого тижня на кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ успішно пройшли захисти магістерських робіт зі спеціальностей «Маркетинг», «Товарознавство і комерційна діяльність» та «Організація оптової і роздрібної торгівлі» денної форми навчання. На відкритому заході були присутні студенти, викладачі та всі бажаючі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання в області маркетингу, товарознавства та організації підприємницької діяльності вирішують магістранти кафедри маркетингу 27 лютого 2017

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

Напередодні Дня відкритих дверей студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій за сприяння кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Омелянчик долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши Ружинську гімназію в м. Ружин Житомирської області. А студентка групи ТУ 1-11 факультету готельно-ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти 29 листопада 2019

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт

20 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт 21 лютого 2018