Н У Х Т

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ

25 лютого 2021

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ

19 лютого 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.002 аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Таїса Гончаренко успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням білково-вуглеводних композицій» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Наукова керівниця – доцентка кафедри, к.т.н. Оксана Топчій.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією та карантинними обмеженнями, засідання вченої ради відбулося з використанням засобів відеозв’язку у форматі відеоконференції у режимі реального часу.

Участь у засіданні брали: голова спеціалізованої вченої ради, д.т.н., професор, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, рецензенти – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і к.т.н., доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський, офіційні опоненти – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри технології м’яса ХДУХТ Марина Янчева та к.т.н., доцентка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України Оксана Штонда.

На підставі публічного захисту дисертації спеціалізована вчена рада одноголосно прийняла рішення про присудження Таїсі Гончаренко ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Вітаємо здобувачку, бажаємо успіхів у подальшій науковій діяльності та наснаги в професійному зростанні!

Опублікований: 25-02-2021
Читайте також:
Науковий семінар на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 листопада 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Грицевіч. До засідання долучилися директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 грудня 2023

НУХТ – у ТОП-50 наукометричного моніторингу вишів України!

Днями був оприлюднений щорічний рейтинг українських закладів вищої освіти за показниками даних наукометричної бази SciVerse Scopus, ранжування у якому відбувається за показниками цитованості наукових статей, опублікованих закладами освіти або їхніми фахівцями. У квітневому рейтингу 2023 року наш університет посів 45 місце з 204 українських вишів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-50 наукометричного моніторингу вишів України! 26 квітня 2023

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками

26 листопада 2021 р. професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями випускних класів ЗОШ № 9 м. Києва на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Учням, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками 29 листопада 2021

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 жовтня 2019