Н У Х Т

Наукові будні наших аспірантів

11 січня 2022

Наукові будні наших аспірантів

Наші аспіранти активно ведуть свої наукові пошуки й користуються усіма можливостями, що дає їм академічна мобільність.

Зокрема, здобувач вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні за спеціальністю «Харчові технології» Валентин Чорний (науковий керівник – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра) розпочав 2022 рік із тренінгу у Празі (Чеська Республіка). Здобувач ступеня «Доктор філософії» удосконалює навички та вивчає особливості проєктування заводів із технологіями та обладнанням «Bühler Ukraine» – світового лідера зернопереробної галузі.

Як зазначає аспірант, він радий скористатися можливістю долучитися до кількатисячної міжнародної команди задля інновацій для кращого світу й завдяки гарній спеціалізованій освіті, отриманій на нашій кафедрі технології зберігання і переробки зерна, може впевнено почуватися серед досвідчених європейських колег, а також бути на рівень вище новеньких, які не мають ні досвіду, ні профільних знань.

Нагадаємо, навесні минулого року Валентин Чорний займався науковими дослідженнями у Латвійському аграрному університеті. Його науковий проєкт був відібраний у конкурсі на латвійську стипендію, що дало змогу проводити дослідження в сучасних умовах і здобувати якісні результати весь семестр.

Бажаємо молодому науковцю наснаги, вагомих наукових здобутків й успішного захисту дисертаційного дослідження!

Опублікований: 11-01-2022
Читайте також:
Місце і роль економічної теорії в структурі економічних знань і підготовці фахівців з економіки обговорювали наші викладачки

2 грудня 2021 р. відбулося засідання Міжвідомчої координаційної ради з економічної теорії Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України, присвячене обговоренню проблем місця і ролі економічної теорії у підготовці фахівців з економіки, у якій взяли участь завідувачка кафедри економічної теорії Інна Ситник та професорка ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце і роль економічної теорії в структурі економічних знань і підготовці фахівців з економіки обговорювали наші викладачки 06 грудня 2021

Вітаємо призерку обласного етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Традиційно студенти Сумського фахового коледжу НУХТ взяли участь у другому етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. У обласному етапі конкурсу взяли участь 38 студентів з 15 закладів фахової передвищої освіти Сумської області. Творчі здібності та ґрунтовні знання продемонструвала студентка нашого Сумського колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо призерку обласного етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка 05 січня 2023

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo. Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України 17 травня 2018

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент». Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Z...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент» 15 червня 2020