Н У Х Т

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми

18 вересня 2023

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми

Здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» зустрілися з гаранткою програми Наталією Ющенко і розробницями програми Наталією Фроловою та Іриною Силкою.

Під час зустрічі обговорювались організаційні питання навчального процесу, здобувачі ознайомились зі змістом освітньої програми та навчальними компонентами, зокрема з переліком обов’язкових і вибіркових компонент, що представлені у загальноуніверситетському каталозі; каталозі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та каталозі освітньої програми.

Доцентка Ірина Силка детально проінформувала здобувачів щодо переліку та змісту навчальних дисциплін для вибору у поточному навчальному році, а також порядком їх вибору через особистий електронний кабінет.

Також поговорили про перелік програмних результатів навчання і первинні посади, які можуть обіймати випускники університету за цією освітньо-професійною програмою.

Значну увагу розробниці освітньої програми приділили питанням дотримання здобувачами академічної етики. Наталія Ющенко ознайомила магістрантів із нормативною базою університету з питань академічної етики, розповіла, що є порушенням академічної доброчесності та про відповідальність здобувачів університету за порушення встановлених правил.

Наприкінці викладачки запропонували протягом навчального року періодично організовувати подібні зустрічі для вирішення поточних організаційних питань. Пропозиція була підтримана здобувачами, які розпочинають навчання у непрості для всіх нас часи.

Опублікований: 18-09-2023
Читайте також:
Системно продовжують профорієнтаційну роботу викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи системно продовжують профорієнтаційну роботу і активно відвідують абітурієнтів із різних куточків нашої країни. Старший викладач Олег Бортнічук зустрівся зі студентами Волинського коледжу нашого університету за підтримки заступника директора з навчальної роботи Оксани Межової, а доцент Оксана Кирпіченк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Системно продовжують профорієнтаційну роботу викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 01 листопада 2019

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу радий гостям – студентам відділення харчових технологій Волинського коледжу, структурного підрозділу нашого університету. Зустріли майбутніх молодших спеціалістів з харчових технологій заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко і заступник декана фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ 24 жовтня 2018

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях». Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 грудня 2022

Професійні обов’язки із дотриманням високих стандартів сервісу навчилися виконувати наші здобувачі

Вереснева практика здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходила у кращих готельних підприємствах м. Києва і всієї України. Вони набували практичні навики у службах управління номерним фондом, службах обслуговування в номерах (room service), закладах харчування при готелях. Практиканти дізналися про виконання професійних обо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні обов’язки із дотриманням високих стандартів сервісу навчилися виконувати наші здобувачі 19 жовтня 2020