Н У Х Т

Студентки університету гідно представили НУХТ на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

10 травня 2018

Студентки університету гідно представили НУХТ на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

На базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності наприкінці квітня відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Свої знання й уміння продемонстрували 116 студентів і курсантів із понад сорока вищих навчальних закладів України.

У змаганні також взяли участь студентки нашого університету Єлизавета Горова та Катерина Буштрук. До роботи у мандатній комісії була запрошена доцент кафедри безпеки життєдіяльності Наталія Романенко.

Конкурс проходив у два тури. Під час першого учасники виконували 70 тестових завдань, розв’язували дві задачі та логічний кросворд. У другому турі виконували практичні завдання з надання домедичної допомоги. Наші дівчата активно проявляли свої здібності, за що були нагороджені грамотами.

Після напружених турів олімпіади всі бажаючи мали можливість побачити, як відпрацьовують практичні навички курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та познайомитись із чарівним містом Лева. Закриття конкурсу співпало з 32-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС. Учасники олімпіади також віддали шану всім тим, хто загинув під час ліквідації цієї найбільшої техногенної катастрофи.

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
Internet-конференція з автоматизації, як основа сучасного погляду в майбутнє

На базі кафедр автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління та інформаційних систем за участі Національного університету біоресурсів і природокористування України, Warsaw University of Life Sciences, Przemyslowy Instytut Automatyki i Pomiarow відбулася VІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформаційне, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Internet-конференція з автоматизації, як основа сучасного погляду в майбутнє 26 листопада 2019

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті

На заняттях із вибіркової дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» завжди пізнавально та цікаво. Так, на практичному занятті здобувачі першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчилися укладати резюме – візитну картку шукача роботи. Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Від того, наскільки гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті 30 березня 2021

Віртуальна подорож до НУХТ

2 жовтня відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей нашого університету. Через карантинні обмеження плани довелося скоригувати, й цього разу зустріч відбулася онлайн. Проте, це не стало на заваді активному спілкуванню майбутніх вступників із фахівцями Приймальної комісії, підготовчого відділення, дирекцій навчально-наукових інст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до НУХТ 02 жовтня 2021

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 18 по 21 травня на кафедрі готельно-ресторанної справи за допомогою платформи ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр». Теми курсових були присвячені організації харчування в засобах розміщення різного типу:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи 26 травня 2020