Н У Х Т

Насичене життя Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

06 березня 2019

Насичене життя Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

5 березня 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся I етап студентської олімпіади з іноземної мови.  Найкращі знавці англійської мови виконували нелегкі завдання, що вимагали глибоких знань із предмета.

Конкурс проходив у чотири тури: перший – аудіювання автентичного тексту (аудіозапис) та виконання завдань до змісту почутого, другий – граматичний тест, третій – читання та виконання післятекстових тестів, четвертий – визначення рівня усної мовленнєвої компетенції (монологічне висловлювання, участь у співбесіді на обрану тему, ініціативне говоріння, запитання до членів журі, адекватне реагування на їхні запитання, аргументування тощо).

Переможцями стали:

I місце – Анастасія Чимпаяш, студентка 821 групи спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (викладач – Ірина Загоруйко) і Катерина Левинець, студентка 921 групи спеціальності 122 «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» (викладач – Оксана Жуковська);
II місце – Олександра Глезова, студентка 021 групи спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізація «Виробництво харчової продукції» (викладач – Ольга Дмитренко);
III місце – Владислав Свящук, студент 421 групи спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» (викладач – Олена Мисів).

Бажаємо переможцям творчої наснаги та успіхів у наступних етапах конкурсу!

Фаховою підготовкою студентів спеціальності 181 Харчові технології, спеціалізації «Виробництво харчової продукції» займаються викладачі циклової комісії технологічних дисциплін. Лабораторні та практичні роботи з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» проходять у спеціально обладнаних аудиторіях, забезпечених необхідним кухонним і електромеханічним приладдям і під керівництвом досвідчених викладачів.

Зокрема, у 032 групі викладачем Артемом Нефедовим була проведена відкрита лабораторна робота «Приготування і відпуск страв з сільськогосподарської птиці, дичини, кроликів».

Актуалізація опорних знань студентів показала, що студенти засвоїли теоретичний матеріал на високому рівні. Під час приготування страв вони застосовували новітні способи теплового оброблення, а також нову сировину, спеції, приправи. До страв із птиці вдало підібраний гарнір і декор. В оформленні страв використовувалися чіпси плодів, овочів, живі квіти.

Цікавим є і спортивне життя студентів. У м. Кам’янець-Подільський відбувся Чемпіонат міста з футзалу серед ВНЗ 1-2 рівнів акредитації.

У групі команда коледжу перемогла податковий коледж 4-3, коледж культури 8-3, та медичне училище 16-2. У фінальній грі за 1 місце вони, на жаль, поступилися індустріальному коледжу і посіли почесне 2 місце.

Команду до змагань готував Віктор Цинчик.

Опублікований: 06-03-2019
Читайте також:
Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 жовтня 2024

Кафедра маркетингу ініціювала проведення міжуніверситетського круглого столу, присвяченого кваліфікаційним роботам здобувачів спеціальності «Журналістика»

Кафедра маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління виступила організатором міжуніверситетського круглого столу «Кваліфікаційні роботи здобувачів спеціальності 061 «Журналістика». У засіданні взяли участь гаранти освітніх програм, завідувачі кафедр і відповідальні за напрямок викладачі шести університетів: Національного універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра маркетингу ініціювала проведення міжуніверситетського круглого столу, присвяченого кваліфікаційним роботам здобувачів спеціальності «Журналістика» 29 грудня 2022

Другокурсники поспілкувалися з фахівцями Nemiroff

26 березня 2024 року доцентами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Юрієм Булієм та Миколою Бондарем була організована зустріч здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій з представниками відомого підприємства ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД» Nemiroff. Підприємство – український виробник алкогольних напоїв, засноване у 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники поспілкувалися з фахівцями Nemiroff 27 березня 2024

Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З міського озера Івано-Франківська виловили понад сім тон риби. А все для того, щоб приготувати з них консервацію для українських захисників. Переробляють товстолобів, закручують у півлітрові банки і тушкують в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Щодня у нашому коледжі виготовляють дві сотні рибних консервів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 квітня 2022