Н У Х Т

Насичене життя Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

06 березня 2019

Насичене життя Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

5 березня 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся I етап студентської олімпіади з іноземної мови.  Найкращі знавці англійської мови виконували нелегкі завдання, що вимагали глибоких знань із предмета.

Конкурс проходив у чотири тури: перший – аудіювання автентичного тексту (аудіозапис) та виконання завдань до змісту почутого, другий – граматичний тест, третій – читання та виконання післятекстових тестів, четвертий – визначення рівня усної мовленнєвої компетенції (монологічне висловлювання, участь у співбесіді на обрану тему, ініціативне говоріння, запитання до членів журі, адекватне реагування на їхні запитання, аргументування тощо).

Переможцями стали:

I місце – Анастасія Чимпаяш, студентка 821 групи спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (викладач – Ірина Загоруйко) і Катерина Левинець, студентка 921 групи спеціальності 122 «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» (викладач – Оксана Жуковська);
II місце – Олександра Глезова, студентка 021 групи спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізація «Виробництво харчової продукції» (викладач – Ольга Дмитренко);
III місце – Владислав Свящук, студент 421 групи спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» (викладач – Олена Мисів).

Бажаємо переможцям творчої наснаги та успіхів у наступних етапах конкурсу!

Фаховою підготовкою студентів спеціальності 181 Харчові технології, спеціалізації «Виробництво харчової продукції» займаються викладачі циклової комісії технологічних дисциплін. Лабораторні та практичні роботи з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» проходять у спеціально обладнаних аудиторіях, забезпечених необхідним кухонним і електромеханічним приладдям і під керівництвом досвідчених викладачів.

Зокрема, у 032 групі викладачем Артемом Нефедовим була проведена відкрита лабораторна робота «Приготування і відпуск страв з сільськогосподарської птиці, дичини, кроликів».

Актуалізація опорних знань студентів показала, що студенти засвоїли теоретичний матеріал на високому рівні. Під час приготування страв вони застосовували новітні способи теплового оброблення, а також нову сировину, спеції, приправи. До страв із птиці вдало підібраний гарнір і декор. В оформленні страв використовувалися чіпси плодів, овочів, живі квіти.

Цікавим є і спортивне життя студентів. У м. Кам’янець-Подільський відбувся Чемпіонат міста з футзалу серед ВНЗ 1-2 рівнів акредитації.

У групі команда коледжу перемогла податковий коледж 4-3, коледж культури 8-3, та медичне училище 16-2. У фінальній грі за 1 місце вони, на жаль, поступилися індустріальному коледжу і посіли почесне 2 місце.

Команду до змагань готував Віктор Цинчик.

Опублікований: 06-03-2019
Читайте також:
Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова зустріч студентів випускних курсів із фахівцями провідного підприємства ТОВ «Агро-Рось». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому. На початку зустрічі менеджер з персоналу розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів 21 січня 2019

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів активно готуються до вступної кампанії

16 лютого 2017 року асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Артем Ущаповський відвідав Варвинську районну гімназію, що на Чернігівщині, де провів бесіду з випускниками – майбутніми абітурієнтами. Впродовж бесіди викладач надав докладну інформацію, щодо умов вступу і навчання в нашому університеті, познайомив із повним переліком освітніх п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів активно готуються до вступної кампанії 17 лютого 2017

Майбутні магістранти почали отримувати рекомендації на контракт

28 серпня розпочалося надання рекомендацій на контракт на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції (на яких є і бюджетні, і контрактні місця) для вступників до магістратури. Після того як вступник/ця отримає рекомендацію, статус заяви у е-кабінеті змінюється з «Допущено до конкурсу» на «Рекомендовано (навчання за кошти фізичних та/або юридичних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні магістранти почали отримувати рекомендації на контракт 29 серпня 2024

Високий науковий потенціал продемонстрував ще один здобувач ступеня доктора філософії

Наприкінці року дисертаційне дослідження «Обґрунтування та апаратурне оформлення періодичного віброекстрагування цільових компонентів з бурштину» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» успішно захистив ще один здобувач наукового ступеня «Доктор філософії» Валентин Чорний. Дисертація виконана під наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий науковий потенціал продемонстрував ще один здобувач ступеня доктора філософії 27 грудня 2023