Н У Х Т

Компетенції у сфері органічного виробництва підтверджують випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

31 грудня 2021

Компетенції у сфері органічного виробництва підтверджують випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

З 20 по 24 грудня 2021 року вперше в Україні тривало цільове навчання (підвищення кваліфікації) з питань органічного виробництва, обігу, маркування органічної продукції та сертифікації, започатковане Федерацією органічного руху України у співпраці з Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» на базі Поліського національного університету.

Випускник-магістр 2021 року освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» Захар Борковський пройшов підвищення кваліфікації, успішно склав тест із оцінкою «дуже добре» та отримав свідоцтво, яке є документом, що підтверджує компетенції у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, що є передумовою для здавання іспиту на отримання свідоцтва інспектора з органічного виробництва та/або обігу органічної продукції.

Пишаємося нашими випускниками і бажаємо успіхів! 

Опублікований: 31-12-2021
Читайте також:
Викладач факультету автоматизації і комп’ютерних систем розповів про автоматизацію ліцеїстам Львівщини

Сьогодні доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Олег Клименко прочитав гостьову лекцію по автоматизації одинадцятикласникам Наварійського ліцею. Лектор розповів про застосування автоматизації, як у побутовій так і у промисловій сферах. Старшокласників зацікавила тема про нові технології, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач факультету автоматизації і комп’ютерних систем розповів про автоматизацію ліцеїстам Львівщини 07 лютого 2025

Відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України»

22 січня на базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці нашого університету відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України». Онлайн-акція проходила за підтримки проєктів Жана Моне програми ЄС Еразмус+, що реалізуються на кафедрі, і була спрямована на розвиток активної співпраці між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України» 25 січня 2022

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 березня 2024

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно

4 лютого 2025 року Навчально-науковий інститут харчових технологій запросив вступників 2025 року до себе на традиційні гостини. У кращих традиціях гостинності і з урахуванням сучасних викликів дирекція і кафедри інституту підготували цього дня кілька форматів спілкування зі вступниками – в університеті з проведенням навчально-пізнавального заняття...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно 05 лютого 2025