Н У Х Т

Кураторська година хімтехнологів

13 липня 2023

Кураторська година хімтехнологів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш під час кураторської години з групою ХТ-І-11 підвела підсумки літньої сесії та обговорила успішність здобувачів освіти й шляхи її покращення. Крім того, поговорили про поведінку студентів.

Велику увагу приділили правилам безпеки під час літніх канікул. Зокрема, викладачка акцентувала увагу на діях у випадку надзвичайних ситуацій, у тому числі під час сигналу «Повітряна тривога», правилах пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактиці шлунково-кишкових захворювань, правилах поведінки в громадських місцях, а також поводження з незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом, попередження травмування на об'єктах залізничної інфраструктури, правилах поводження на річках i водоймах, поведінки в умовах підвищення температури, попередження випадків перегрівання на сонці. Також студенти були проінформовані про заборони та ризики відвідування лісових масивів і територій, які можуть бути замінованими або наближені до районів бойових дій, та отримали рекомендації Державної служби України з надзвичайних ситуацій стосовно дій населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру, в тому числі щодо поводження з вибухонебезпечними та підозрілими предметами.

Веселу нотку у зустріч вніс авторський вірш Наталії Сабадаш, який вона продекламувала здобувачам.

Опублікований: 13-07-2023
Читайте також:
Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 жовтня 2019

День якості

З метою поглиблення інтеграції освіти й виробництва та ознайомлення зі сучасними тенденціями розвитку пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, а також солоду пивоварного у нашому університеті відбувся День якості. Захід був організований кафедрою біотехнології продуктів бродіння і виноробства у співпраці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День якості 29 вересня 2025

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів

Студентський гурток кафедри маркетингу активно продовжує роботу, залучаючи здобувачів до обговорення мейнстрімів реклами та маркетингу. Цього разу маркетологи-другокурсники зібрались у режимі онлайн, щоб дізнатися про мистецтво створення рекламного контенту та обмінятися власними ідеями. Анастасія Венгаренко продовжила тему копірайтингу, розпочату...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів 25 вересня 2020

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки започаткувала нову наукову конференцію

3-4 червня 2024 року відбулася Перша міжнародна науково-практична конференція «Штучний інтелект та інформаційні технології» (AIIT-2024), присвячена сучасним науковим проблемам у сфері ІТ, штучного інтелекту, аналізу даних, робототехніки, інтернету речей, кібербезпеки тощо. Конференція була організована кафедрою інформаційних технологій, штучного і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки започаткувала нову наукову конференцію 05 липня 2024