Н У Х Т

Кураторська година хімтехнологів

13 липня 2023

Кураторська година хімтехнологів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш під час кураторської години з групою ХТ-І-11 підвела підсумки літньої сесії та обговорила успішність здобувачів освіти й шляхи її покращення. Крім того, поговорили про поведінку студентів.

Велику увагу приділили правилам безпеки під час літніх канікул. Зокрема, викладачка акцентувала увагу на діях у випадку надзвичайних ситуацій, у тому числі під час сигналу «Повітряна тривога», правилах пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактиці шлунково-кишкових захворювань, правилах поведінки в громадських місцях, а також поводження з незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом, попередження травмування на об'єктах залізничної інфраструктури, правилах поводження на річках i водоймах, поведінки в умовах підвищення температури, попередження випадків перегрівання на сонці. Також студенти були проінформовані про заборони та ризики відвідування лісових масивів і територій, які можуть бути замінованими або наближені до районів бойових дій, та отримали рекомендації Державної служби України з надзвичайних ситуацій стосовно дій населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру, в тому числі щодо поводження з вибухонебезпечними та підозрілими предметами.

Веселу нотку у зустріч вніс авторський вірш Наталії Сабадаш, який вона продекламувала здобувачам.

Опублікований: 13-07-2023
Читайте також:
Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з МХП

25 вересня 2024 року кафедру теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відвідала фахівчиня з навчання, оцінювання та розвитку персоналу компанії МХП Валентина Зірка. Гостя зустрілася з гарантом бакалаврської освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології», доцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з МХП 26 вересня 2024

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук

20 червня 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук завідувачем кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук 21 червня 2019

Екскурсійна практика для третьокурсників спеціальності «Туризм»

Оскільки комплексність і багатогранність туристичної діяльності вимагають практичного ознайомлення з різними сферами туризму, насамперед із туристичними ресурсами та методикою екскурсійного показу, традиційно кафедрою туристичного та готельного бізнесу для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» влітку організовується екскурсійна практика. Відтак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурсійна практика для третьокурсників спеціальності «Туризм» 21 червня 2018

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Барвники для втамування спраги: натуральні барвники для пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю» («Thirst Quenching Colors: Natural Colors for Beer & Low-ABV Beverages») від Beverage Industry. Спікери вебінару – фахівці із розроблення барвників і харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі 12 жовтня 2023