Н У Х Т

Наші випускники – наша гордість!

16 лютого 2021

Наші випускники – наша гордість!

Завжди дуже приємно бачити випускників, які навчалися у нашому університеті в різні роки. Викладачам приємно спілкуватися з ними, ділитися спогадами та, звичайно, власним досвідом. Кожного разу, коли вони відвідують свої навчальні підрозділи, їх педагоги наповнюються теплом, позитивом і гордістю за кожного зі своїх вихованців!

Ось і до Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ завітали Віталій Мозолюк (2003 рік випуску), Ірина Лопатинська (випускниця 2008 року) та Дмитро Хаєцький (випуск 2012 року). Усі вони навчалися у коледжі на різних спеціальностях, але сьогодні працюють в одній банківській установі – Кам’янець-Подільському ТВББ 10022/0140 АТ «Ощадбанк».

Випускники не лише поспілкувалися зі своїми викладачами, але й зі сьогоднішніми здобувачами освіти. Віталій Мозолю, який нині обіймає посаду начальника відділу мікро, малого та середнього бізнесу зазначив про важливість знань у сфері фінансів у сучасних реаліях економічних реформ.

Начальниця відділу касових операцій Ірина Лопатинська не тільки поділилася спогадами, але й власним досвідом роботи з обліковими й касовими документами. А головний фахівець відділу ІТ Дмитро Хаєцький наголосив про значення інформаційних технологій у сфері бізнесу, фінансів та обліку, про важливість серйозного ставлення до проходження виробничих практик.

Студентам дуже сподобалося невимушене ділове спілкування з фахівцями, тож, сподіваємося, що їх цінні поради стануть їм у нагоді. Колектив коледжу щиро вдячний своїм випускникам за те, що не забувають Альма матер і своїх викладачів і знаходять час для спілкування зі студентами.

Опублікований: 16-02-2021
Читайте також:
«Екватор» вступної кампанії: підсумки першого тижня подання заяв

«Сьогоднішній день можна вважати «екватором» вступної кампанії – тиждень подачі заяв вже позаду і тиждень ще попереду, їх прийом триватиме до 18-ї години 26 липня. До 18-ї години 25 липня буде відкрита реєстрація електронних кабінетів. А вже 1 серпня відбудеться оприлюднення рейтингового списку вступників», – повідомив заступник міністра освіти і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Екватор» вступної кампанії: підсумки першого тижня подання заяв 19 липня 2018

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Минулого тижня студенти 4 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряною Романовою, Оленою Циганковою та Романом Мукоїдом у рамках проведення практичних занять відвідали Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE 2018. WORLDFOOD UKRAINE – це майданчик для ділових зустрічей і пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 жовтня 2018

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила

Незважаючи на навчання оnline, наші магістранти все одно виконують лабораторні роботи своїми руками. Наприклад магістранти-біотехнологи удосконалюючи свої знання з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів», випробовували технології приготування мила. Завдяки асистентці кафедри біотехнології і мікробіології Валерії Потапенко здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила 09 грудня 2021

Поглибленню профільних знань здобувачів наших коледжів сприяють викладачі університету

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон лекторіїв та зустрічей зі здобувачами коледжів. Цього разу викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції читали гостьові лекторії здобувачам Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. 15 листопада про тренди і тенденції розвитку с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглибленню профільних знань здобувачів наших коледжів сприяють викладачі університету 19 листопада 2021