Н У Х Т

Наші випускники – наша гордість!

16 лютого 2021

Наші випускники – наша гордість!

Завжди дуже приємно бачити випускників, які навчалися у нашому університеті в різні роки. Викладачам приємно спілкуватися з ними, ділитися спогадами та, звичайно, власним досвідом. Кожного разу, коли вони відвідують свої навчальні підрозділи, їх педагоги наповнюються теплом, позитивом і гордістю за кожного зі своїх вихованців!

Ось і до Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ завітали Віталій Мозолюк (2003 рік випуску), Ірина Лопатинська (випускниця 2008 року) та Дмитро Хаєцький (випуск 2012 року). Усі вони навчалися у коледжі на різних спеціальностях, але сьогодні працюють в одній банківській установі – Кам’янець-Подільському ТВББ 10022/0140 АТ «Ощадбанк».

Випускники не лише поспілкувалися зі своїми викладачами, але й зі сьогоднішніми здобувачами освіти. Віталій Мозолю, який нині обіймає посаду начальника відділу мікро, малого та середнього бізнесу зазначив про важливість знань у сфері фінансів у сучасних реаліях економічних реформ.

Начальниця відділу касових операцій Ірина Лопатинська не тільки поділилася спогадами, але й власним досвідом роботи з обліковими й касовими документами. А головний фахівець відділу ІТ Дмитро Хаєцький наголосив про значення інформаційних технологій у сфері бізнесу, фінансів та обліку, про важливість серйозного ставлення до проходження виробничих практик.

Студентам дуже сподобалося невимушене ділове спілкування з фахівцями, тож, сподіваємося, що їх цінні поради стануть їм у нагоді. Колектив коледжу щиро вдячний своїм випускникам за те, що не забувають Альма матер і своїх викладачів і знаходять час для спілкування зі студентами.

Опублікований: 16-02-2021
Читайте також:
Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї

Доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник успішно пройшла навчання та отримала сертифікат за напрямком «Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP» на платформі Академії Національної служби здоров’я України. Академія НСЗУ (Управління освітніх та навчальних проєкт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї 13 листопада 2023

Насичений попередній захист магістрантів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

4 лютого 2022 року відбувся попередній захист магістерських робіт на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів. У режимі онлайн, оцінюючи готовність магістрантів до захисту, плідно працювала комісія у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та викладачів кафедри – професорки Ірини Шевченко, доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений попередній захист магістрантів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 лютого 2022

Крок за кроком у професійне майбутнє

Професія біотехнолога потребує не тільки ґрунтовних теоретичних знань, а й практичних навичок, які студенти можуть опанувати на чималій кількості підприємств України. Не став винятком й Інститут агроекології та природокористування НААН України, де студентка IV курсу кафедри біотехнології і мікробіології Яніна Павлюкова проходить практику у відділі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок за кроком у професійне майбутнє 30 січня 2018

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів підвели підсумки технологічної практики четвертокурсників

Щороку на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів гарною традицією є проведення підсумкової конференції по результатах проходження технологічної практики студентів. Ось і в цьому році 8 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком була організована конференція за результатами проходження студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів підвели підсумки технологічної практики четвертокурсників 10 жовтня 2018