Н У Х Т

Наші випускники – наша гордість!

16 лютого 2021

Наші випускники – наша гордість!

Завжди дуже приємно бачити випускників, які навчалися у нашому університеті в різні роки. Викладачам приємно спілкуватися з ними, ділитися спогадами та, звичайно, власним досвідом. Кожного разу, коли вони відвідують свої навчальні підрозділи, їх педагоги наповнюються теплом, позитивом і гордістю за кожного зі своїх вихованців!

Ось і до Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ завітали Віталій Мозолюк (2003 рік випуску), Ірина Лопатинська (випускниця 2008 року) та Дмитро Хаєцький (випуск 2012 року). Усі вони навчалися у коледжі на різних спеціальностях, але сьогодні працюють в одній банківській установі – Кам’янець-Подільському ТВББ 10022/0140 АТ «Ощадбанк».

Випускники не лише поспілкувалися зі своїми викладачами, але й зі сьогоднішніми здобувачами освіти. Віталій Мозолю, який нині обіймає посаду начальника відділу мікро, малого та середнього бізнесу зазначив про важливість знань у сфері фінансів у сучасних реаліях економічних реформ.

Начальниця відділу касових операцій Ірина Лопатинська не тільки поділилася спогадами, але й власним досвідом роботи з обліковими й касовими документами. А головний фахівець відділу ІТ Дмитро Хаєцький наголосив про значення інформаційних технологій у сфері бізнесу, фінансів та обліку, про важливість серйозного ставлення до проходження виробничих практик.

Студентам дуже сподобалося невимушене ділове спілкування з фахівцями, тож, сподіваємося, що їх цінні поради стануть їм у нагоді. Колектив коледжу щиро вдячний своїм випускникам за те, що не забувають Альма матер і своїх викладачів і знаходять час для спілкування зі студентами.

Опублікований: 16-02-2021
Читайте також:
Міністерство освіти пропонує для обговорення проект нової редакції Українського правопису

Українська національна комісія з питань правопису запропонувала до уваги громадськості проект нової редакції Українського правопису. Проект документа оприлюднений Міністерством освіти і науки. Автори Українського правопису зазначають, що він розроблений на фундаменті української правописної традиції з урахуванням новітніх мовних явищ, що набувають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство освіти пропонує для обговорення проект нової редакції Українського правопису 16 серпня 2018

Основи проєктного менеджменту у зоні елітарної освіти

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом професора Олега Кузьміна продовжується реалізація ініціативи «Зона елітарної освіти» – освітнього простору, який формує новий рівень підготовки фахівців ресторанної та харчової галузі. У центрі уваги – здобувачі освітньо-професійних програм «Технології харчування» (бакалаврс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи проєктного менеджменту у зоні елітарної освіти 16 вересня 2025

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок

Функціонування в умовах карантину корегує діяльність усіх без винятку підприємств та організацій, у тому числі й закладів вищої освіти. Виклики сьогодення змушують до переорієнтації освітнього процесу шляхом чергування оnline та ofline навчання. У цих умовах опанування здобувачами дисциплін, передбачених навчальним планом, зокрема практична підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок 13 жовтня 2020

Цікаво про робототехнічні комплекси харчових виробництв

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите лекційне заняття асистента, PhD Валентина Туфекчі для магістрантів спеціальність 131 «Прикладна механіка». Тема «Приводи роботів. Класифікація приводів» викликала жвавий інтерес, адже саме правильний вибір приводу визначає точність, швидкодію та надійність сучасного робота. Викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво про робототехнічні комплекси харчових виробництв 04 червня 2025