Н У Х Т

Наші студенти відзначені за інноваційний підхід на IV Міжнародному етнофестивалі кулінарного мистецтва

31 жовтня 2018

Наші студенти відзначені за інноваційний підхід на IV Міжнародному етнофестивалі кулінарного мистецтва

У Луцькому коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся  IV Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва, в якому взяла участь команда «Станіславські віртуози» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – голова циклової комісії Оксана Данилів, викладач спецдисциплін Марія Намурована та студенти групи К-26 Василь Ониськів та Василина Мацко.

У конкурсі взяли участь 7 команд. Конкурсні завдання складалися з трьох етапів: приготування гарячої страви з риби за власною рецептурою та її подача; приготування та подача вареників за власною рецептурою; виготовлення картини-композиції з набору овочів і фруктів із використанням техніки карвінгу.

Компетентне журі у складі директора рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назара Гусара (голова), директора ресторану «Прага» Оксани Зінчук і директора ресторації «Бравий Швейк» Алли Яблонської оцінило підготовку, майстерність, дотримання технологічних процесів, оформлення та відзначило команду нашого коледжу у номінації «За інноваційний підхід у приготуванні страв та карвінгу».

Опублікований: 31-10-2018
Читайте також:
Помилка в документі про освіту не завадить вступу

У разі виявлення помилок у документі про базову або повну загальну середню освіту вступники можуть реєструвати електронні кабінети та подавати заяви до вишів, не чекаючи виготовлення дубліката. Відповідні листи МОН за підписом заступника міністра освіти і науки Вадима Карандія 12 липня 2019 року були розіслані у виші, місцеві органи управління осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Помилка в документі про освіту не завадить вступу 12 липня 2019

Диплом доктора філософії вручений!

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вітає колегу, асистента Андрія Слюсенка з офіційним присудженням наукового ступеня та отриманням диплома доктора філософії з галузі знань «Механічна інженерія», спеціальності «Галузеве машинобудування», освітньо-наукової програми «Машини та апарати харчових, мікробіо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом доктора філософії вручений! 10 лютого 2023

Лекторій від директорки готельного підприємства Hilton Kyiv для здобувачів освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Днями в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Світова індустрія гостинності» відбувся гостьовий онлайн-лекторій на тему «Характеристика світової готельної мережі Hilton» для здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольги Дульки до осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від директорки готельного підприємства Hilton Kyiv для здобувачів освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 25 лютого 2025

Тренінги та інтерактивні бесіди для першокурсників кафедри економіки і права

Восени у навчальних закладах розпочинаються «трудові будні», і перші тижні вересня сповнені радісних емоцій від зустрічей після тривалих літніх канікул із друзями та колективом, що вже стало приємною традицією. А також щороку в цей теплий час ми приймаємо до нашої дружньої родини першокурсників. Саме одного із теплих вересневих днів першокурсники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінги та інтерактивні бесіди для першокурсників кафедри економіки і права 12 вересня 2019