У Луцькому коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся IV Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва, в якому взяла участь команда «Станіславські віртуози» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – голова циклової комісії Оксана Данилів, викладач спецдисциплін Марія Намурована та студенти групи К-26 Василь Ониськів та Василина Мацко.
У конкурсі взяли участь 7 команд. Конкурсні завдання складалися з трьох етапів: приготування гарячої страви з риби за власною рецептурою та її подача; приготування та подача вареників за власною рецептурою; виготовлення картини-композиції з набору овочів і фруктів із використанням техніки карвінгу.
Компетентне журі у складі директора рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назара Гусара (голова), директора ресторану «Прага» Оксани Зінчук і директора ресторації «Бравий Швейк» Алли Яблонської оцінило підготовку, майстерність, дотримання технологічних процесів, оформлення та відзначило команду нашого коледжу у номінації «За інноваційний підхід у приготуванні страв та карвінгу».