Н У Х Т

Додатковий набір до НУХТ триває: розпочалося приймання заяв до магістратури

18 вересня 2024

Додатковий набір до НУХТ триває: розпочалося приймання заяв до магістратури

Сьогодні розпочалося приймання заяв і документів для участі у конкурсному відборі від вступників до магістратури в рамках додаткового набору до нашого університету. Вступити на небюджетні конкурсні пропозиції за усіма спеціальностями НУХТ можуть ті, хто пропустив основний набір вступної кампанії чи не виконав вимоги до зарахування для навчання в університеті.

Заяви до участі у конкурсі подаються вступниками через особисті електронні кабінети. Нагадуємо вимоги до вступників:

- для вступу на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 29 «Міжнародні відносини» потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та ЄФВВ 2024 року;

- для вступу на інші спеціальності потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років і фахового іспиту;

- для вступу на освітньо-професійну програму «Туризм і рекреація» та на освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» для вступників, які отримали освітній ступінь бакалавра НЕ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 242 «Туризм і рекреація», потрібні позитивні результати додаткового вступного випробування «Туризм і рекреація».

- вступники, які мають право на спеціальні умови вступу, зможуть узяти замість результатів ЄВІ (обох компонентів) – результати співбесіди з іноземної мови (співбесіда проводитиметься за програмою ЄВІ з іноземних мов), а замість результатів ЄФВВ – результат фахового іспиту;

- вступники на основі НРК7 (друга вища освіта) можуть за їх вибором або подати результат(-и) ЄВІ та/або ЄФВВ, або скласти відповідну(-ий, -і) співбесіду та/або фаховий іспит;

- усі вступники мають написати мотиваційні листи, які додаватимуться до кожної поданої електронної заяви.

Приймати заяви і документи ми будемо до 17:00 26 вересня.

Рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб будуть оприлюднені не пізніше 12:00 27 вересня. Виконати вимоги до зарахування вступники, рекомендовані до зарахування на навчання повинні будуть не пізніше 12:00 30 вересня. Цього ж дня ректор Олександр Шевченко підпише накази про їх зарахування.

Не втратьте останній шанс стати студентами магістратури ще у цьому році! Бажаємо успіху!

Опублікований: 18-09-2024
Читайте також:
Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти

Викладач української мови та літератури Тетяна Коваль і студентка 3-го курсу Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Каріна Пасічник, що навчається за спеціальність «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», взяли участь у VIII Міжнародному науково-практичному семінарі «Тенденції та перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти 14 травня 2018

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

Навчання в магістратурі за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – це можливість проходити практику в найрізноманітніших сферах, зокрема на косметичному, харчовому, фармацевтичному, хімічному виробництвах. Магістрант Іван Маркушин (керівник – доцент Володимир Бахмач) отримав незабутні враження т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві 28 жовтня 2019

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Розроблення технології крижаного вина в агрокліматичних умовах північного Причорномор’я». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила здобувач кафедри енології Одеської національної академії харчових технологій Вікторія Луцькова (науковий керівник – професор Ок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 травня 2019

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 листопада став особливим днем для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не тільки Вечором факультету, а й лекторієм від відомої сім’ї українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Дмитро є засновником і бренд-шефом компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», до якої входить 48 закладів, а Олена – CEO, головний викона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 грудня 2019