Н У Х Т

Вітаємо із заслуженою нагородою!

11 січня 2022

Вітаємо із заслуженою нагородою!

Новорічні свята завжди приносять приємні спогади і подарунки. Ось і магістрантці кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання Ірині Ковшар присуджено стипендію Президента України на ІІ семестр 2021-2022 навчального року.

У житті факультету біотехнології та екологічного контролю Ірина почала себе проявляти ще з 2018 року, з другого курсу бакалаврату, займаючи пост голови культурно-просвітницького сектору самоврядування. Але час минає, і вже через рік здобувачка виборола перемогу на виборах на посаду голови студентської ради факультету. Окрім цього, починаючи з третього курсу, Ірина активно бере участь у науковій роботі кафедри біотехнології і мікробіології під керівництвом завідувача кафедри Віктора Стабнікова. У 2020 році отримала подяку від Голосіївської РДА за вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування та активну громадську позицію. На 4 курсі бакалаврату Ірина гідно представила здобутки своєї наукової роботи у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» та стала фіналісткою конкурсу. У тому ж році вона досягла нової вершини і нині є головою студентської ради НУХТ. До речі, бакалаврат здобувачка закінчила, захистивши дипломну роботу на 100 балів.

Наразі Ірина навчається на 1 курсі магістратури за освітньо-професійною програмою «Промислова біотехнологія». На кафедрі вона виконує наукову роботу за міжнародним українсько-латвійським проєктом «Мікробно-зв’язаний мікропластик в нейстоні міжфазної поверхні вода-повітря та його вплив на довкілля річкових та морських біотопів», а також готується знову представити результати своєї роботи на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Окремо слід зазначити, що Ірина є старостою групи ПБ-1-1М і з усіх предметів має відмінні оцінки.

Тож, вітаємо Ірину з черговою перемогою і бажаємо не зупинятися на досягнутому і продовжувати свою активну працю на кафедрі та в університеті, а також підкорювати нові вершини та мотивувати інших здобувачів. Адже при грамотному розподілі часу можна встигнути все і навіть більше! 

Опублікований: 11-01-2022
Читайте також:
Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom

Триває підвищення кваліфікації викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на одному з провідних підприємств олійно-жирової галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод» (Olkom). Підприємство є одним із лідерів на українському ринку серед виробників продукції Private Label у соусній групі та вигот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom 12 травня 2025

Триває плідна співпраця кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з НЦ «Український інститут вина»

18 березня в Науковому центрі «Український інститут вина» відбулася дегустація 21 зразка нових видів виноробної продукції, представлених вітчизняними підприємствами: ТОВ «ШампаньУкраїни», ТОВ «ВІНТРЕСТ», ТОВ «46 ПАРАЛЕЛЬ ВАЙН ГРУП», ДП «Харківський завод шампанських вин». У експертній групі працював завідувач кафедри біотехнології продуктів бродін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває плідна співпраця кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з НЦ «Український інститут вина» 19 березня 2021

Оздоровче харчування: точки зору молодих науковців

У межах 89-ї щорічної Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ відбулося засідання секції «Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів». На секцію було представлено понад 60 доповідей, із них 15 озвучено доповідачами. Приємно вразило широке представництво молодих науковців: у роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування: точки зору молодих науковців 10 квітня 2023

Зміцнюємо міжнародну співпрацю

Триває активне співробітництво нашого університету з французькими виноробними організаціями, започатковане спільно з українською корпорацією по вину і виноградарству «Укрвинпром». Наразі професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько у складі української делегації відвідала La Cité du Vin у Бордо, де у рамках підго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо міжнародну співпрацю 28 червня 2024