Н У Х Т

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв

24 липня 2025

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв

Подання заяв на вступ до бакалаврату триває. Після оброблення приймальними комісіями кожної поданої електронної заяви її статус змінюється. І вступникам потрібно обов’язково переглядати статуси у своїх е-кабінетах. Особливу увагу слід звернути, якщо у заяви з’явився статус «Потребує уточнення вступником». Це означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є дані, які необхідно уточнити (неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо). Що саме потребує уточнення, зазначає виш. У разі появи цього статусу вступники мають звернутися до закладу освіти, який виявив неточності, і надати необхідну інформацію або внести необхідні зміни у електронному кабінеті.

У вступників, які пройдуть конкурсний відбір й отримають рекомендації до зарахування на бюджет або контракт за пріоритетом, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Це відбудеться не пізніше 18:00 6 серпня. Такі вступники повинні будуть до 18:00 9 серпня виконати вимоги до зарахування.

Після цього статус заяви зміниться на «Включено до наказу». Це означатиме, що вступник зарахований на навчання до закладу вищої освіти.

Нагадуємо, що детальна інформація щодо вступу знаходиться у меню Вступнику нашого сайту.

Отримати відповіді на свої запитання та проконсультуватися щодо вступу можна у телеграм-каналі Приймальної комісії, чаті вступника або, написавши на електронну пошту Приймальної комісії pk_nuft@ukr.net.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 24-07-2025
Читайте також:
Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Лекція «Органічне виробництво в Україні» була прочитана н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 лютого 2021

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт визначили на кафедрі біотехнології і мікробіології

Щороку на базі різних університетів України проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установка на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності. Основними завданнями к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт визначили на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 грудня 2018

Новий партнер університету – компанія MDM group

Одним із головних пріоритетів роботи нашого колективу є активна співпраця зі стейкхолдерами, коло яких кожна випускова кафедра невпинно розширює. 15 серпня 2024 року за сприяння гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок», доцентки Олени Подобій і доцентки кафедри технології жирів, хіміч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий партнер університету – компанія MDM group 19 серпня 2024

Почалася історія студентського життя першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

26 вересня з урочистої церемонії посвяти почалася історія студентського життя першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. У святковій залі університету зібралися велика дружна родина – викладачі, студентство, адміністрація факультету, щоб привітати першачків – 241 здобувача освіти бакалаврськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почалася історія студентського життя першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 28 вересня 2022