Н У Х Т

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв

24 липня 2025

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв

Подання заяв на вступ до бакалаврату триває. Після оброблення приймальними комісіями кожної поданої електронної заяви її статус змінюється. І вступникам потрібно обов’язково переглядати статуси у своїх е-кабінетах. Особливу увагу слід звернути, якщо у заяви з’явився статус «Потребує уточнення вступником». Це означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є дані, які необхідно уточнити (неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо). Що саме потребує уточнення, зазначає виш. У разі появи цього статусу вступники мають звернутися до закладу освіти, який виявив неточності, і надати необхідну інформацію або внести необхідні зміни у електронному кабінеті.

У вступників, які пройдуть конкурсний відбір й отримають рекомендації до зарахування на бюджет або контракт за пріоритетом, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Це відбудеться не пізніше 18:00 6 серпня. Такі вступники повинні будуть до 18:00 9 серпня виконати вимоги до зарахування.

Після цього статус заяви зміниться на «Включено до наказу». Це означатиме, що вступник зарахований на навчання до закладу вищої освіти.

Нагадуємо, що детальна інформація щодо вступу знаходиться у меню Вступнику нашого сайту.

Отримати відповіді на свої запитання та проконсультуватися щодо вступу можна у телеграм-каналі Приймальної комісії, чаті вступника або, написавши на електронну пошту Приймальної комісії pk_nuft@ukr.net.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 24-07-2025
Читайте також:
Практичне співробітництво між НУХТ та Інститутом технічної теплофізики НАН України

Сучасне виробництва харчових продуктів вимагає ретельного підбору інгредієнтів. Фахівці-технологи університету – професорка кафедри експертизи харчових продуктів, д.т.н., академік УАН Оксана Шульга, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції (ТРАП), к.т.н. Ірина Корецька та старший викладач кафедри ТРАП, к.т.н. Володимир Польов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне співробітництво між НУХТ та Інститутом технічної теплофізики НАН України 28 березня 2024

2021-2022 навчальний рік завершено!

30 червня 2022 року відбулося останнє у 2021-2022 навчальному році планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з інформації про роботу нашого колективу по завершенню навчального року та підготовці до нового навчального року. Він акцентував на складності цьогорічної вступної кампанії і звернув увагу присутніх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

2021-2022 навчальний рік завершено! 30 червня 2022

На міжнародних виставках індустрії гостинності підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завітали на один із наймасштабніших івентів індустрії гостинності – Ювілейний V BAROMETER International Bar Show 2021, що працював у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» 24-26 вересня. Науково-педагогічні працівники ознайомилися з трендами та інноваціями барної індустрії, найсучаснішим обладнанням,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародних виставках індустрії гостинності підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 28 вересня 2021

Усі тонкощі вступу до університету студентам коледжів від фахівців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важлива роль у поповненні студентських рядів нашого університету належить випускникам коледжів і технікумів, де готують фахівців за спорідненими спеціальностями. Особливу увагу в цьому питанні приділяють тим навчальним закладам, які входять до структури НУХТ, адже навчання у них проводиться за узгодженими програмами, а до викладацької діяльності за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі тонкощі вступу до університету студентам коледжів від фахівців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 лютого 2019