Н У Х Т

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв

24 липня 2025

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв

Подання заяв на вступ до бакалаврату триває. Після оброблення приймальними комісіями кожної поданої електронної заяви її статус змінюється. І вступникам потрібно обов’язково переглядати статуси у своїх е-кабінетах. Особливу увагу слід звернути, якщо у заяви з’явився статус «Потребує уточнення вступником». Це означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є дані, які необхідно уточнити (неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо). Що саме потребує уточнення, зазначає виш. У разі появи цього статусу вступники мають звернутися до закладу освіти, який виявив неточності, і надати необхідну інформацію або внести необхідні зміни у електронному кабінеті.

У вступників, які пройдуть конкурсний відбір й отримають рекомендації до зарахування на бюджет або контракт за пріоритетом, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Це відбудеться не пізніше 18:00 6 серпня. Такі вступники повинні будуть до 18:00 9 серпня виконати вимоги до зарахування.

Після цього статус заяви зміниться на «Включено до наказу». Це означатиме, що вступник зарахований на навчання до закладу вищої освіти.

Нагадуємо, що детальна інформація щодо вступу знаходиться у меню Вступнику нашого сайту.

Отримати відповіді на свої запитання та проконсультуватися щодо вступу можна у телеграм-каналі Приймальної комісії, чаті вступника або, написавши на електронну пошту Приймальної комісії pk_nuft@ukr.net.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 24-07-2025
Читайте також:
Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

8 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров взяли участь в урочистому відкритті Міжнародної конференції «Азербайджан на новому етапі розвитку – продовольча і харчова безпека в епоху глобалізації і постпанд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2021

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 квітня 2019

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету

22 січня Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Свято встановлене згідно з Указом Президента України № 42/99 від 21 січня 1999 року «Про День соборності України». У читальному залі для студентів розпочала роботу тематична к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету 20 січня 2017

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу мали неймовірну можливість зустрітися online з автентичною і харизматичною Маргаритою Січкар – українською рестораторкою, успішною бізнес-вумен, телезіркою та інфлюенсером. Це був лекторій в улюбленому студентами форматі питання-відповідь про місію і цінності у рестора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 14 грудня 2020