Н У Х Т

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery»

16 травня 2018

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery»

Студенти кафедри маркетингу відвідали креативний захід від логістичної компанії «Delivery», що поєднав теплу атмосферу, обговорення перспективних бізнес-питань і смачні тістечка з кавою-чаєм. Бізнес-сніданок був присвячений темі «Правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Особливості митного регулювання імпортних операцій». Спілкувалися з відвідувачами керівник юридичного відділу компанії «Delivery» Марина Муха, керівник «Delivery-International» Наталія Глобенко та спеціальний гість, радник президента Торгово-промислової палати України з міжнародно-правових питань Любов Нестеренко.

Спікери розповіли, що перспективним напрямком всіх часів залишається орієнтація на зовнішньоекономічну діяльність. Бізнес прагне до вивезення товарів за кордон для представлення їх на зовнішньому ринку та ввезення із-за кордону якісних товарів за прийнятною для українського споживача ціною. Але часто компанії, що прагнуть досягти успіху в ЗЕД, допускають низку помилок, основні з яких пов’язані з дефіцитом знань нормативно-правового регулювання зовнішньоекономічної діяльності, специфіки роботи з митними складами, виходу зі складних форс-мажорних обставин тощо. Ці та інші питання були розглянуті під час лекційної частини бізнес-сніданку і детально представлені аудиторії.

Приємною неформальною частиною заходу також стало обговорення різних питань, що стосувалися теми бізнес-сніданку та інших питань, що зацікавили слухачів. Кожний бажаючий мав змогу поспілкуватися з топ-менеджментом компанії, керівниками відділів і департаментів.

Компанія «Delivery» регулярно проводить заходи формату бізнес-сніданку, адже в такий спосіб всі присутні більше відкриті до засвоєння нової інформації та більш розкуто себе почувають. Години, протягом яких тривав бізнес-сніданок, пролетіли зовсім непомітно, адже постійно тривали дискусії і обговорення, а лектори за допомогою простих і доступних схем пояснили важливі аспекти, що стосуються тематики, а також надали список необхідних контактів, джерел і нормативно-правових актів, з яких можна черпати додаткову інформацію.

Студенти та викладачі кафедри маркетингу щиро вдячні колективу компанії «Delivery» за надану можливість більше дізнатися про світ зовнішньоекономічних відносин.

Опублікований: 16-05-2018
Читайте також:
Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Це нова спеціальність у нашому університеті, тому велика увага приділяється її першим випускникам, які власними здобутками та наполегливою працею довели ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» 23 лютого 2017

Із проходженням здобувачами технологічної практики ознайомилися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач ознайомилися з проходженням здобувачами технологічної практики на парфумерно-косметичній фабриці «Ароза». Технологічна практика готує майбутніх спеціалістів до самостійного виконання обов’язків на першій посаді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із проходженням здобувачами технологічної практики ознайомилися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 30 вересня 2021

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організованого кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату. На цьому етапі випробувань студенти мали у виробничи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 26 березня 2018

Чергове поповнення докторів філософії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрів» аспіранткою Оксаною Дорожинською. Робота виконана під керівництвом к.т.н., доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Кохан. Засіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення докторів філософії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 грудня 2023