Н У Х Т

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery»

16 травня 2018

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery»

Студенти кафедри маркетингу відвідали креативний захід від логістичної компанії «Delivery», що поєднав теплу атмосферу, обговорення перспективних бізнес-питань і смачні тістечка з кавою-чаєм. Бізнес-сніданок був присвячений темі «Правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Особливості митного регулювання імпортних операцій». Спілкувалися з відвідувачами керівник юридичного відділу компанії «Delivery» Марина Муха, керівник «Delivery-International» Наталія Глобенко та спеціальний гість, радник президента Торгово-промислової палати України з міжнародно-правових питань Любов Нестеренко.

Спікери розповіли, що перспективним напрямком всіх часів залишається орієнтація на зовнішньоекономічну діяльність. Бізнес прагне до вивезення товарів за кордон для представлення їх на зовнішньому ринку та ввезення із-за кордону якісних товарів за прийнятною для українського споживача ціною. Але часто компанії, що прагнуть досягти успіху в ЗЕД, допускають низку помилок, основні з яких пов’язані з дефіцитом знань нормативно-правового регулювання зовнішньоекономічної діяльності, специфіки роботи з митними складами, виходу зі складних форс-мажорних обставин тощо. Ці та інші питання були розглянуті під час лекційної частини бізнес-сніданку і детально представлені аудиторії.

Приємною неформальною частиною заходу також стало обговорення різних питань, що стосувалися теми бізнес-сніданку та інших питань, що зацікавили слухачів. Кожний бажаючий мав змогу поспілкуватися з топ-менеджментом компанії, керівниками відділів і департаментів.

Компанія «Delivery» регулярно проводить заходи формату бізнес-сніданку, адже в такий спосіб всі присутні більше відкриті до засвоєння нової інформації та більш розкуто себе почувають. Години, протягом яких тривав бізнес-сніданок, пролетіли зовсім непомітно, адже постійно тривали дискусії і обговорення, а лектори за допомогою простих і доступних схем пояснили важливі аспекти, що стосуються тематики, а також надали список необхідних контактів, джерел і нормативно-правових актів, з яких можна черпати додаткову інформацію.

Студенти та викладачі кафедри маркетингу щиро вдячні колективу компанії «Delivery» за надану можливість більше дізнатися про світ зовнішньоекономічних відносин.

Опублікований: 16-05-2018
Читайте також:
Зустріч для діалогу та розвитку

Доцентки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій та Ольга Чернюшок на запрошення ТОВ «Фудреформ» взяли участь у зустрічі «Глибока переробка: практики, ідеї, партнерства». Ця важлива подія, присвячена розвитку глибокого перероблення агропродукції в Україні, об’єднала експертів, представників бізнесу, індустрії та державного секто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч для діалогу та розвитку 30 травня 2025

Вчена рада університету обговорила організацію роботи в режимі воєнного стану

24 лютого 2022 року відбулося засідання вченої ради університету. У зв’язку з оголошенням у країні воєнного стану, розгляд питань порядку денного поки що відклали. Натомість обговорили ситуацію в країні й організацію роботи нашого колективу в режимі воєнного стану. Ректор Олександр Шевченко закликав колектив НУХТ зберігати спокій, не панікувати, н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету обговорила організацію роботи в режимі воєнного стану 24 лютого 2022

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора

У рамках вивчення дисципліни «Системи автоматизованого проєктування» відбулося гостьове онлайн-заняття на тему «Практична реалізація функціоналу Autodesk Inventor в процесі проєктування технологічного обладнання». Спікером виступив інженер-конструктор ТОВ «Аккерман солюшнс Україна» Іван Глущенко. Цільова аудиторія – здобувачі групи ОХ-2-2 освітньог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора 24 жовтня 2023

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 жовтня 2019