Н У Х Т

На передових підприємствах України пройшли технологічну практику студенти кафедри технології молока і молочних продуктів

04 жовтня 2019

На передових підприємствах України пройшли технологічну практику студенти кафедри технології молока і молочних продуктів

Технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті.

З метою підготовки фахівців, здатних на високому професійному рівні виконувати управлінські та організаційні завдання, керувати виробничими підрозділами, вирішувати актуальні проблеми молочної промисловості, творчо підходити до комплексного розв’язання складних спеціалізованих завдань і практичних проблем технічного й технологічного характеру у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів студенти кафедри технології молока і молочних продуктів успішно пройшли технологічну практику на передових підприємствах України: ПрАТ «Тернопільський молокозавод» (ТМ «Молокія»), ПАТ «Яготинський маслозавод», ПрАТ «Пирятинський сирзавод», ТОВ «Скомекс-Україна», Канівська філія ТОВ «КЛУБ СИРУ», ЗАТ «Переяслав-молпродукт», ПрАТ «Обуховський молокозавод» (ТМ «Лукавиця»), ТОВ «С-Транс», ПОГ «АПВТ «Фірма Ласка», ТОВ «ЗБС Здоров’я-Безпека-Сучасність».

Опублікований: 04-10-2019
Читайте також:
Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

Основною перевагою кожного учасника студентського гуртка «BIOTECH» є мультифункціональність. Науковці встигають все – і це не просто слова! У переліку робіт до виконання в кожного студента є обґрунтування магістерської роботи, виконання експериментальної частини та участь у конкурсах. Однак, найбільш цікавою справою є написання тез і статей на різн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH» 21 листопада 2019

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

28 листопада Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся І відбірковий (регіональний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво». У конкурсі взяли участь учні та студенти коледжу. Що цікаво – наважилися змагатися виключно юнаки, дівчата цього разу ут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 29 листопада 2019

Розпочалися виробнича та переддипломна практики здобувачів вищої освіти

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття студентами виробничих навиків та прийняття самостійних рішень у реальних виробничих умовах. Цього року 11 січня практика розпочалася для здобувачів вищої освіти факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися виробнича та переддипломна практики здобувачів вищої освіти 11 січня 2021

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 вересня у рамках виставок кондитерської та хлібопекарської промисловості Sweets&Bakery Ukraine відбулося нагородження переможців професійного дегустаційного конкурсу кондитерських виробів «Солодкий тріумф» і професійного конкурсу кондитерської упаковки «Тріумф упаковки». Нагадаємо, що участь у конкурсах беруть виробники всіх видів кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 вересня 2018