Н У Х Т

Наші на «Цукровому Давосі-2021»

15 липня 2021

Наші на «Цукровому Давосі-2021»

І влітку викладачі наших кафедр продовжують займатися науковими дослідженнями та брати участь науково-технічних конференціях.

14-15 липня 2021р. у м. Ладижин Вінницької області працювала науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021», організована відділом технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України разом із нашим університетом, Інститутом післядипломної освіти НУХТ, Науково-практичним центром цукробурякового виробництва.

У заході взяли участь представники 18 цукрових заводів із України та Білорусії, а також фахівці провідних комерційних структур, які обговорювали нагальні проблеми цукробурякового комплексу та шляхи подолання кризової ситуації, що склалася сьогодні в галузі.    

Результатами своїх досліджень поділилися викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, доценти Валентин Олішевський, Євген Бабко, Дмитро Люлька та Віталій Пономаренко. Їх доповіді «Досвід застосування нового покоління реагенту на основі алюмінію для підвищення ефективності сокодобування та сокоочищення», «Комплексна діагностика дифузійних відділень цукрових заводів», «Струминні апарати в цукровій промисловості: сульфітатори, сатуратори, деамонізатори. Недоліки їх роботи та шляхи удосконалення» викликали зацікавлення учасників заходу й спонукали до жвавого обговорення.

Бажаємо нашим науковцям натхнення та нових досягнень і сподіваємося, що їхні дослідження та розробки покращать роботу цукрових заводів України.

Опублікований: 15-07-2021
Читайте також:
Фаховий розвиток від професіоналів бізнесу

Викладачі кафедри обліку і аудиту підтримують професійну компетентність на безперервній основі, власним прикладом мотивуючи здобувачів до постійного професійного розвитку. Під час карантину здобувачі спеціальності  «Облік і оподаткування» і викладачі кафедри, професор Олена Столяренко, доценти Людмила Духновська, Ірина Колос, Наталія Кудренко, Ган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий розвиток від професіоналів бізнесу 07 травня 2020

Здобувачі НУХТ, що навчалися на кафедрі військової підготовки ВІТІ ім. Героїв Крут, склали випускний екзамен

19 серпня більше 150 цьогорічних випускників-студентів закладів вищої освіти і серед них нашого університету, що навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, склали випускний екзамен. Іспит відбувся у польовому таборі на базі батальйону...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі НУХТ, що навчалися на кафедрі військової підготовки ВІТІ ім. Героїв Крут, склали випускний екзамен 20 серпня 2020

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 квітня 2019

Кращій групі університету нагородою стала поїздка на харчові підприємства східного регіону

Нещодавно були підведені  підсумки конкурсу на звання кращої групи університету. Почесне перше місце зайняла група магістрів-фармацевтів факультету біотехнології та екологічного контролю. Варто відзначити що студенти зайняли переможне місце з великим відривом. І це не дивно! Оскільки, кожний з групи займається науковою роботою, є спортсменом або а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращій групі університету нагородою стала поїздка на харчові підприємства східного регіону 24 травня 2018