Н У Х Т

Наші на «Цукровому Давосі-2021»

15 липня 2021

Наші на «Цукровому Давосі-2021»

І влітку викладачі наших кафедр продовжують займатися науковими дослідженнями та брати участь науково-технічних конференціях.

14-15 липня 2021р. у м. Ладижин Вінницької області працювала науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021», організована відділом технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України разом із нашим університетом, Інститутом післядипломної освіти НУХТ, Науково-практичним центром цукробурякового виробництва.

У заході взяли участь представники 18 цукрових заводів із України та Білорусії, а також фахівці провідних комерційних структур, які обговорювали нагальні проблеми цукробурякового комплексу та шляхи подолання кризової ситуації, що склалася сьогодні в галузі.    

Результатами своїх досліджень поділилися викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, доценти Валентин Олішевський, Євген Бабко, Дмитро Люлька та Віталій Пономаренко. Їх доповіді «Досвід застосування нового покоління реагенту на основі алюмінію для підвищення ефективності сокодобування та сокоочищення», «Комплексна діагностика дифузійних відділень цукрових заводів», «Струминні апарати в цукровій промисловості: сульфітатори, сатуратори, деамонізатори. Недоліки їх роботи та шляхи удосконалення» викликали зацікавлення учасників заходу й спонукали до жвавого обговорення.

Бажаємо нашим науковцям натхнення та нових досягнень і сподіваємося, що їхні дослідження та розробки покращать роботу цукрових заводів України.

Опублікований: 15-07-2021
Читайте також:
Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників

Локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» – проблема багатоаспектна і потребує зустрічей із різними групами освітнього процесу. 8 лютого 2022 року така зустріч відбулася з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів, котрі через декілька днів отримають дипл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників 09 лютого 2022

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі

Онлайн твердо увійшов в українське академічне життя (тепер і заочна, і вечірня форми будуть трансформуватися у формат 21 століття). Наші викладачі не стоять осторонь новацій і активно вивчають досвід зарубіжних колег. Зокрема, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у вебінарі «Можливості та виклики онлайн-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі 02 вересня 2020

Маркетингові дослідження для бакалаврів з туризму

Робота в туристичному бізнесі потребує постійного оцінювання ринкової ситуації та вивчення потреб туристів для прийняття ефективних управлінських рішень. Дієвим інструментом збору інформації виступають маркетингові дослідження. Майбутній бакалавр з туризму повинен знати теоретичні основи та практичні аспекти механізму проведення дослідження. Саме т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові дослідження для бакалаврів з туризму 12 жовтня 2020

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

Викладачі та науковці  нашого університету – визнані авторитети у своїх галузях, організатори й активні учасники різноманітних заходів. Тож не дивно, що саме до наших фахівців звертаються за консультаціями, роз’ясненнями та із запрошеннями до участі у роботі галузевих комісій чи журі фахових конкурсів.  Впродовж багатьох років спеціалісти факульте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки» 23 лютого 2017