Н У Х Т

Гостьова лекція від маркетологині провідної міжнародної компанії

05 червня 2024

Гостьова лекція від маркетологині провідної міжнародної компанії

Нещодавно на кафедрі маркетингу відбулася гостьова лекція від маркетологині та бренд-менеджерки провідної міжнародної компанії Вікторії Черкасової. Тема лекції «Маркетинг: теорія і реальність» зацікавила й зібрала разом здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Фахівчиня поділилася з майбутніми маркетологами унікальним практичним досвідом і надала цінні поради, цікаві маркетингові лайфхаки й навела приклади з власного життя. Спікерка розповіла про старт своєї кар’єри з посади промоутера, про стажування, що перетворилося на справжнє кар'єрне зростання та про кроки, які дозволили їй піднятися до бренд-менеджерки міжнародних топ-компаній. Лекторка підкреслила важливість концентрації на одній справі та поступовому розвитку від маленьких перемог до справжнього тріумфу, не пропускаючи можливостей долі. Із вуст досвідченої маркетологині здобувачі дізнались, як розпочати свою кар’єру та куди рухатись юним маркетологам.

До речі, Вікторія – випускниця 2018 року кафедри маркетингу за спеціальністю 075 «Маркетинг». Студентські роки вона згадує з теплом і любов’ю: «Я люблю нашу кафедру, завжди згадую з теплом всі наші пари, здачі курсових робіт, захист диплому та неймовірні маркетингові івенти! Тут тобі завжди допоможуть і підтримають! Головне – бажання! Маркетинг – це чудова база, яка відкриє очі на бізнес, як такий».

Найголовніша порада від Вікторії для майбутніх маркетологів – слухати своє серце і діяти згідно з його вказівками. Вона переконана, що маркетолог – це художник, у руках якого знання замість пензля. І знання, здобуті в університеті, обов’язково стануть у пригоді.

Гостьова лекція від випускниці кафедри маркетингу стала для здобувачів-маркетологів не лише цінним досвідом, але й джерелом натхнення та мотивації для досягнення успіху у світі маркетингу.

Опублікований: 05-06-2024
Читайте також:
Методики якості

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна продовжується навчальний процес і проведення ознайомлювально-виробничої практики для студентів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Цього разу студенти груп ТІ-2-9, ТІ-2-10 у супроводі старшого викладача кафедри Інни Ноздрюхіної та асистента кафедри Тетяни Тракало відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методики якості 24 січня 2018

Подорожі студентів-маркетологів під час карантину

Студенти кафедри маркетингу просто не уявляють життя без драйву та постійного руху. Куратори і викладачі дали їм маленьку підказку, як прикрасити дистанційне навчання яскравими барвами. Майбутні маркетологи миттєво знайшли «магічний портал» у карантині та відкрили вікно до Парижу, і не тільки. Скориставшись віртуальними платформами та додатками, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорожі студентів-маркетологів під час карантину 25 травня 2020

Дослідження сумісності компонентів складу продуктів  – лекція від професіоналів

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» лекцію для студентів кафедри біотехнології і мікробіології прочитав кандидат хімічних наук, хімік-аналітик R&D центру фармацевтичного підприємства «Київмедпрепарат», яке є партнером Корпорації «Артеріум» Юрій Літвінов. Тема лекції стосувалася дослідження сумісності компонентів ліка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження сумісності компонентів складу продуктів – лекція від професіоналів 31 жовтня 2022

Гостьова лекція від провідного науковця

Для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» в межах навчальних дисциплін «Технології дієтичної харчової продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» відбулася гостьова лекція «Профілактика дефіциту йоду для людей різних вікових груп в умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від провідного науковця 04 квітня 2023