Н У Х Т

Гостьова лекція від маркетологині провідної міжнародної компанії

05 червня 2024

Гостьова лекція від маркетологині провідної міжнародної компанії

Нещодавно на кафедрі маркетингу відбулася гостьова лекція від маркетологині та бренд-менеджерки провідної міжнародної компанії Вікторії Черкасової. Тема лекції «Маркетинг: теорія і реальність» зацікавила й зібрала разом здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Фахівчиня поділилася з майбутніми маркетологами унікальним практичним досвідом і надала цінні поради, цікаві маркетингові лайфхаки й навела приклади з власного життя. Спікерка розповіла про старт своєї кар’єри з посади промоутера, про стажування, що перетворилося на справжнє кар'єрне зростання та про кроки, які дозволили їй піднятися до бренд-менеджерки міжнародних топ-компаній. Лекторка підкреслила важливість концентрації на одній справі та поступовому розвитку від маленьких перемог до справжнього тріумфу, не пропускаючи можливостей долі. Із вуст досвідченої маркетологині здобувачі дізнались, як розпочати свою кар’єру та куди рухатись юним маркетологам.

До речі, Вікторія – випускниця 2018 року кафедри маркетингу за спеціальністю 075 «Маркетинг». Студентські роки вона згадує з теплом і любов’ю: «Я люблю нашу кафедру, завжди згадую з теплом всі наші пари, здачі курсових робіт, захист диплому та неймовірні маркетингові івенти! Тут тобі завжди допоможуть і підтримають! Головне – бажання! Маркетинг – це чудова база, яка відкриє очі на бізнес, як такий».

Найголовніша порада від Вікторії для майбутніх маркетологів – слухати своє серце і діяти згідно з його вказівками. Вона переконана, що маркетолог – це художник, у руках якого знання замість пензля. І знання, здобуті в університеті, обов’язково стануть у пригоді.

Гостьова лекція від випускниці кафедри маркетингу стала для здобувачів-маркетологів не лише цінним досвідом, але й джерелом натхнення та мотивації для досягнення успіху у світі маркетингу.

Опублікований: 05-06-2024
Читайте також:
Викладачки НУХТ у ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя»

Наші викладачі і науковці тісно й плідно співпрацюють із вітчизняними та зарубіжними колегами не лише харчової, але й інших галузей, а також із провідними медичними установами. У рамках договору про співпрацю між нашим університетом і ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя» МОЗ України директ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки НУХТ у ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя» 31 січня 2022

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

Щорічно влітку у Києві підводяться підсумки рейтингу найкращих брендів країни «Фаворит Успіху» за попередній рік. Переможці конкурсу визначаються за підсумками національного дослідження громадських уподобань і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначаються переможці дуже просто і прозоро – анкету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху» 17 серпня 2021

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи лекторки навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки лабораторні заняття з для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» пройшли в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду». У межах теми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 10 листопада 2023

Наступний крок на шляху досягнення цілей

Допоки в університеті тривають захисти магістерських робіт здобувачі освітньо-наукових програм мають можливість надихнутися успіхом і позитивною енергетикою колег й перейти до реалізації власних амбітних задумів. На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний крок на шляху досягнення цілей 19 лютого 2024