Н У Х Т

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів підвели підсумки технологічної практики четвертокурсників

10 жовтня 2018

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів підвели підсумки технологічної практики четвертокурсників

Щороку на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів гарною традицією є проведення підсумкової конференції по результатах проходження технологічної практики студентів.

Ось і в цьому році 8 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком була організована конференція за результатами проходження студентами 4-го курсу практики на м'ясо-переробних підприємствах України. На конференції були присутні начальник відділу працевлаштування випускників НУХТ Вікторія Романенко, завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Людмила Пешук, викладачі кафедри та студенти різних курсів, адже подібного роду конференції допомагають студентам молодших курсів у майбутньому обрати підприємства, на яких вони б хотіли пройти практику в майбутньому. Також у засіданні взяв участь заступник директора з навчальної роботи і практичної підготовки Навчально-наукового інституту харчових технологій Георгій Гончаров.

Студенти-практиканти підготували мультимедійні презентації по кожному підприємству, а їх в цьому році було чимало – 14 підприємств, серед них ТОВ «Вінницька птахофабрика» (найбільша в Європі), ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат», які прийняли на практику по 7 студентів, Миронівський МПЗ «Легко», ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат», ТОВ «Мелітопольський м'ясокомбінат», ТОВ «Бердянський м'ясокомбінат», ВКФ «Укрпромпостач – 95 ЛТД», ПрАТ «Миронівська птахофабрика», ТОВ «Малинський м'ясокомбінат», ПП «Агротем» та ін. Доповідачі поділилися враженнями від першої реальної практики на виробництві, інноваційними технологіями та новинками, з якими їм пощастило ознайомитися.

Важливо відзначити, що в цьому навчальному році, зусиллями викладачів кафедри, вдалося організувати практику студентів таким чином, що 80% студентів отримали грошові кошти за роботу на виробництвах під час знаходження на підприємствах, також студентам надавалось безкоштовне сучасне житло та повноцінне харчування.

Наприкінці, всі присутні одностайно відзначили ефективність проведення подібного роду конференцій, адже це прекрасна можливість поділитися станом галузі та майбутніми перспективами наших випускників і, звісно ж, допомогти студентам молодших курсів грамотно обрати підприємство, на якому через рік вони проходитимуть практику.

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Маркетингові тренди веганських брендів

Їсти м’ясо нормально. Їсти тварин дивно. Це слоган українського веганського бренду Еat me Аt. Маркетингові тренди у Vegan Food: новинка чи забута репресована частина української історії початку ХХ століття, що повернулась на наш ринок вже як західноєвропейський тренд? Просто модне віяння чи щось більше? Якими насправді є мотиви споживачів веганськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди веганських брендів 23 вересня 2024

Лекція від польської фахівчині для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

2 грудня 2020 р. кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі була організована гостьова лекція «Thixotropic properties of potato starch» від іноземної викладачки, доцентки Грети Адамчик (Жешувський університет, Польща). Лекція була прочитана для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від польської фахівчині для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 грудня 2020

Освітні пропозиції НУХТ київським гімназистам представила завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

26 лютого 2019 року завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко провела профорієнтаційну роботу серед учнів 10-х класів гімназії №59 імені О.М. Бойченка. Викладач донесла інформацію про переваги вступу до НУХТ: зручне розташування в центрі міста, велику кількість факультетів і спеціальностей, серед яких ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні пропозиції НУХТ київським гімназистам представила завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 26 лютого 2019

Завершується переведення магістрантів-контрактників на бюджет

Приймальна комісія університету завершує переведення на бюджетну форму навчання студентів, зарахованих на контракт до магістратури. Право переведення на бюджет в обов’язковому порядку мають діти загиблих військових, поліцейських, учасників Революції Гідності, полонених і ветеранів. Також правом переведення на бюджет у разі наявності вакантних міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується переведення магістрантів-контрактників на бюджет 30 серпня 2024