Н У Х Т

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання

26 лютого 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання

23 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія».

До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри – професор Тетяна Пирог, доценти Оксана Скроцька та Віктор Стабніков. Голова комісії – к.т.н., завідувач відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НААН України Світлана Даниленко, секретар – доцент кафедри Світлана Тетеріна. Комісія засідала у дві зміни і оцінила 11 представлених робіт.

Слід відзначити, що, виконуючи наукові роботи, магістранти кафедри брали участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, подаючи роботи за різноманітними напрямами та спеціальностями: «Біотехнологія», «Біологічні науки», «Екологія та екологічна безпека», «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», «Експертиза харчових продуктів». Високий рівень робіт студентів був підтверджений нагородами: Диплом І ступеня (Катерина Зусько), Диплом ІІ ступеня (Андрій Вороненко), два Дипломи ІІІ ступеня (Ганна Пономаренко, Руслана Кочерга).

Також магістри були відзначені на найвищому рівні, що відображено в отриманні іменних стипендій та премій. Так, Андрій Вороненко отримував премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у номінації «Наукові досягнення», Валентин Моцар – академічну стипендію Президента України, а Руслана Кочерга – стипендію програми «Завтра.UA» фонду Віктора Пінчука.

Більшість магістрів-біотехнологів уже працюють за фахом на провідних підприємствах України: ТОВ «Фармекс Груп» (Максим Зеленко), компанія «БіоТестЛаб» (Катерина Зусько), ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» (Людмила Диптан), ПАТ «Фармак» (Євген Харченко, Ганна Пономаренко, Валентин Моцар), фармацевтична корпорація «Юрія-Фарм» (Павло Голубєв).

Захист відбувся успішно, а усі представлені роботи традиційно супроводжувались мультимедійною презентацією. Магістранти відповіли на численні питання комісії і гідно захистили свої роботи. Усі студенти отримали оцінку «відмінно», а вісім (Андрій Вороненко, Руслана Кочерга, Євген Харченко, Ольга Бородіна, Павло Голубєв, Валентин Моцар, Катерина Зусько, Людмила Диптан) рекомендовані комісією до отримання дипломів з відзнакою.

Вітаємо магістрів-біотехнологів і бажаємо їм втілити отриманні знання та практичні навички в своїй професійній діяльності!

Опублікований: 26-02-2018
Читайте також:
Тиждень заходів фахових комісій технологів

12 листопада 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ розпочався тиждень фахових комісій зі спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Початком стало проведення одразу кількох заходів, серед яких фотовиставка «Студент очима викладача» та «Виставка студентських роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень заходів фахових комісій технологів 16 листопада 2018

11-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва

Студенти й викладачі відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ зібралися на урочистості з нагоди вручення дипломів молодшим спеціалістам. Цього святкового дня документи про освіту отримали 23 студенти спеціальності «Виробництво жирів і жирозамінників», 27 студентів спеціальності «Організація виробництва» та 9 студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

11-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва 07 лютого 2018

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Із метою підвищення рівня професійної кваліфікації та використання в навчальних дисциплінах практичних аспектів аудиту викладачі кафедри експертизи харчових продуктів на науковий семінар кафедри запросили заступницю начальника відділу внутрішнього аудиту Держпродспоживслужби Анну Христенко. Крім професорсько-викладацького складу до семінару долучил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 22 лютого 2022

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України

У нашому університеті від самого створення один із пріоритетних напрямків – розвиток наукових досліджень. А де дослідження – там і оприлюднення їх результатів. Тож наукові видання завжди були невід’ємною частиною наукового процесу. Вступникам, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безпере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України 05 серпня 2021