Н У Х Т

На кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття

14 березня 2018

На кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття

13 березня 2018 року на кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи охорони праці», яке провела старший викладач Аліна Сірик для студентів четвертого курсу напряму підготовки «Хімічна технологія» факультету біотехнології та екологічного контролю. На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри Наталія Володченкова, викладачі кафедри та фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лекційного заняття «Правові та організаційні основи охорони праці» була представлена у доступному і цікавому форматі, оскільки супроводжувалася демонстраційним матеріалом мультимедійної презентації та подана у вигляді блок-схем, діаграм, графіків, таблиць, що значно полегшувало сприйняття та усвідомлення аудиторією.

На  лекції  були розкриті питання обов’язків роботодавців і працівників щодо вимог нормативних актів з охорони праці; охорона праці певних категорій працівників; відповідальність за порушення законодавства та нормативних актів з охорони праці.

Лектором використано елементи, спрямовані на формування у студентів системних знань з охорони праці шляхом корекції наявних у них фрагментарних знань, одержаних під час вивчення нормативних дисциплін у НУХТ.

Опублікований: 14-03-2018
Читайте також:
Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора

Кафедрою готельно-ресторанної справи був організований онлайн-тренінг «Впровадження та аудит систем управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства», що відбувся на комунікаційній платформі Zoom. Гостьовий лектор – міжнародний аудитор систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора 05 травня 2020

Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

30 червня 2022 року відбувся останній у цьому нелегкому навчальному році науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів. Тему «Практичний погляд на проблеми стандартизації та сертифікації систем якості і безпечності харчових продуктів» на високому професійному рівні презентували доповідачки – ректорка Інституту підготовки фахівців Націонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 30 червня 2022

«ARTERIUM» передав новітнє лабораторне обладнання для здобувачів-біотехнологів

Компанія «ARTERIUM» передала нашому університету сучасне навчальне обладнання. Зокрема, електрофорез, який потрібний для проведення лабораторних занять студентів, що вивчають молекулярні біотехнології. Прилад для електрофорезу студенти будуть використовувати для розділення, ідентифікації, очищення та виділення різних типів нуклеїнових кислот, пепт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«ARTERIUM» передав новітнє лабораторне обладнання для здобувачів-біотехнологів 10 липня 2023

На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист аспіранткою Дарією Матяс дисертаційної роботи «Удосконалення технології мармеладу желейного з пониженим цукровмістом», виконаної під керівництвом доцента кафедри Юлії Камбулової. Головною ціллю представленої дисертаційної роботи є у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 грудня 2018