Н У Х Т

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

29 травня 2018

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива.

У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до участі у цьому професійно спрямованому заході були й викладачі і студенти НУХТ. Наш університет входить до складу Асоціації «Морозиво і заморожені продукти» у якості асоційованого члена з 2004 року і щороку бере активну участь у всіх рекламно-виставкових заходах цього професійного об’єднання виробників морозива.

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів мали змогу ознайомитися зі сучасним станом ринку морозива, а також кращою продукцією вітчизняних виробників – ПАТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь»), ПОГ АПВТ «Фірма Ласка», ТОВ «Хладопром» (ТМ «Хладик»), ТОВ «Ласунка» (ТМ «Ласунка»), ПрАТ «Геркулес» та ін. Завдяки відвідуванню фестивалю, студенти змогли поспілкуватися з провідними спеціалістами галузі, розширити свої знання, побачити новинки ринку, а також ознайомитись із відкриттям виробниками морозива нових горизонтів експорту високоякісної продукції. Викладачами кафедри також була проведена профорієнтаційна робота серед учасників фестивалю, зокрема з питань вступу до НУХТ для навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» спеціалізацією «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Кафедра технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку Асоціації «Морозиво і заморожені продукти» та особисто її президентові Ігорю Бартковському за запрошення взяти участь у відкритті Фестивалю морозива, що стало ще одним кроком до зміцнення ділових стосунків між кафедрою та провідними підприємствами галузі.

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ

Не лише в університеті проходять заходи з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти. Настала ця гаряча пора і у філіях НУХТ. До роботи екзаменаційних комісій цих структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу долучаються і викладачі випускових кафедр університету. Зокрема,  Полтавську філію НУХТ з цією метою відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ 17 лютого 2023

Різні аспекти екологічного менеджменту та професійний досвід випускників

20 березня 2025 р. продовжила роботу щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України», яка зібрала студентів коледжів, старшокласників, вчителів природничих наук, викладачів закладів вищої освіти та усіх зацікавлених в Європейському майбутньому України та її сталому розвитку. Заявлені цього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різні аспекти екологічного менеджменту та професійний досвід випускників 21 березня 2025

Новий науковий рік із «Cella mirabilis»

Науково-дослідна робота студентів є тим особливим компонентом освітнього процесу на кафедрі біотехнології і мікробіології, який дозволяє не тільки підвищити якість підготовки фахівців-біотехнологів, здатних творчо мислити і самостійно вирішувати складні завдання, пов’язані з невизначеністю умов біотехнологічних систем, але також є одним із найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік із «Cella mirabilis» 20 січня 2023

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера

Для ресторанного бізнесу України логістичні технології доставки страв, виробів, напоїв дають можливість збільшувати продажі та залучати нових споживачів до своїх підприємств харчування. Із новітніми технологіями доставки кулінарної продукції на вітчизняному ринку та особистим досвідом у цій галузі поділився успішний випускник нашого університету, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера 03 квітня 2025