Н У Х Т

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

29 травня 2018

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива.

У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до участі у цьому професійно спрямованому заході були й викладачі і студенти НУХТ. Наш університет входить до складу Асоціації «Морозиво і заморожені продукти» у якості асоційованого члена з 2004 року і щороку бере активну участь у всіх рекламно-виставкових заходах цього професійного об’єднання виробників морозива.

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів мали змогу ознайомитися зі сучасним станом ринку морозива, а також кращою продукцією вітчизняних виробників – ПАТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь»), ПОГ АПВТ «Фірма Ласка», ТОВ «Хладопром» (ТМ «Хладик»), ТОВ «Ласунка» (ТМ «Ласунка»), ПрАТ «Геркулес» та ін. Завдяки відвідуванню фестивалю, студенти змогли поспілкуватися з провідними спеціалістами галузі, розширити свої знання, побачити новинки ринку, а також ознайомитись із відкриттям виробниками морозива нових горизонтів експорту високоякісної продукції. Викладачами кафедри також була проведена профорієнтаційна робота серед учасників фестивалю, зокрема з питань вступу до НУХТ для навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» спеціалізацією «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Кафедра технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку Асоціації «Морозиво і заморожені продукти» та особисто її президентові Ігорю Бартковському за запрошення взяти участь у відкритті Фестивалю морозива, що стало ще одним кроком до зміцнення ділових стосунків між кафедрою та провідними підприємствами галузі.

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 59 робіт із 26 закладів вищої ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2020-2021 н.р. 30 березня 2021

Високе визнання Студії естрадного співу НУХТ

Наші здобувачі освіти та викладачі – люди талановиті й творчі. І проявляється це не тільки у навчанні й інноваційних наукових дослідженнях. В усі часи колектив університету вирізняли ще й неабиякі мистецькі таланти – кожне нове покоління НУХТівців додає свою яскраву сторінку у літопис нашого вишу. А осередком, що гуртує творчі сили нашого колективу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високе визнання Студії естрадного співу НУХТ 17 вересня 2024

Дорожня карта вступника від кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

8 квітня 2024 року доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Володимир Овчарук відвідав Київський авіаційний фаховий коледж, де поспілкувався зі старшокурсниками й познайомив їх з НУХТ. Викладач розповів студентам про можливість здобуття вищої освіти за скороченим терміном в нашому університеті. Розповівши про широ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дорожня карта вступника від кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки 09 квітня 2024

Усвідомлений вибір – ключ до успішного майбутнього

Днями відбулася серія зустрічей гарантки бакалаврської освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світлани Старовойтової зі здобувачами першого, другого і третього курсів щодо їх ознайомлення з вибірковими дисциплінами та процедурою їх вибору на 2024-2025 навчальний рік. До зустрічей долучилис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усвідомлений вибір – ключ до успішного майбутнього 19 квітня 2024