Н У Х Т

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

01 листопада 2024

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська разом зі здобувачами групи ОП-3-6 також відвідали виставку WorldFood Ukraine-2024. Подія зібрала провідних виробників у сфері харчування, тут були представлені інноваційні продукти – пастила, фріпси, комбуча, сиропи, фруктові та ягідні чаї, м'ясні снеки, хумус, соки, консервація овочева та плодово-ягідна, дитяче харчування, а також виробництво крафтових соусів, сирів, паштетів, рослинного молока, безалкогольних напоїв, рослинних харчових волокон і функціональних інгредієнтів та обладнання для харчових виробництв.

Відвідування виставки було надзвичайно корисним для здобувачів освіти, адже дало можливість ознайомитися з актуальними трендами у сфері здорового харчування та інноваційними технологіями, що використовуються в харчовій промисловості. Третьокурсники побачили, як розвиваються нові продукти та які методи їх виробництва застосовуються на сучасному ринку. Спілкуючись із виробниками, вони отримали унікальну можливість задати запитання та обговорити ідеї щодо впровадження нових технологій у своїй майбутній професії. Це сприяло не лише їхньому професійному розвитку, але й розширенню мережі контактів у галузі.

Колектив кафедри вдячний організаторам виставки за надання безкоштовного входу для студентів. Це дозволило більшій кількості молодих людей отримати доступ до новітніх досягнень у сфері харчування та технологій, що є важливим для їхнього навчання та підготовки до професійної діяльності.

Відвідування WorldFood Ukraine-2024 стало яскравою подією для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів й підтвердило їхнє прагнення до розвитку та готовність до викликів сучасної харчової індустрії.

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Міський турнір із кібер-спортивної гри відбувся на базі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

За ініціативи студради та студпрофкому Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету в коледжі вперше відбувся міський турнір із кібер-спортивної гри FIFA15 у віковій категорії „юніори”. Змагання відбулися під лозунгом –  „Будь кращим. Грай серед кращих”. У турнірі взяли участь студенти першого курсу коледжу та учні 9-х класів шкіл ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міський турнір із кібер-спортивної гри відбувся на базі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 27 лютого 2017

Шляхи порятунку бізнесу від кадрового дефолту спільно з HR-практиками шукають наші студенти-управлінці

Завдяки компанії UGEN студенти та викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці мають змогу бути учасниками мегацікавих HR-івентів, таких як Inspiration Day, присвячений питанням побудови та просування бренду роботодавця. Дослідження EY Ukraine виявили, що 80% компаній мають проблеми з підбором персоналу, особливо серед молоді та в га...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи порятунку бізнесу від кадрового дефолту спільно з HR-практиками шукають наші студенти-управлінці 05 березня 2018

Університет у ТОП-30 найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти

Інформаційний ресурс Оsvita.ua назвав 100 українських вишів, найпопулярніших серед вступників, які вступають на освітній ступінь "Бакалавр" на основі повної загальної середньої освіти. Наш університет посів у цьому рейтингу 26 місце. Нагадаємо, прийом заяв від вступників, які вступають на навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на осно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет у ТОП-30 найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти 27 липня 2021

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

Складна епідеміологічна ситуація в країні та оголошення карантину торкнулися усіх сфер життєдіяльності людини. Усі роботодавці, працівники, здобувачі освіти, учні шкіл та їх батьки в умовах карантину зіштовхнулися із проблемою невизначеності стосовно умов і графіка роботи дистанційно. За підтримки голови Європейського співтовариства з охорони прац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти 30 вересня 2020