Н У Х Т

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

01 листопада 2024

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська разом зі здобувачами групи ОП-3-6 також відвідали виставку WorldFood Ukraine-2024. Подія зібрала провідних виробників у сфері харчування, тут були представлені інноваційні продукти – пастила, фріпси, комбуча, сиропи, фруктові та ягідні чаї, м'ясні снеки, хумус, соки, консервація овочева та плодово-ягідна, дитяче харчування, а також виробництво крафтових соусів, сирів, паштетів, рослинного молока, безалкогольних напоїв, рослинних харчових волокон і функціональних інгредієнтів та обладнання для харчових виробництв.

Відвідування виставки було надзвичайно корисним для здобувачів освіти, адже дало можливість ознайомитися з актуальними трендами у сфері здорового харчування та інноваційними технологіями, що використовуються в харчовій промисловості. Третьокурсники побачили, як розвиваються нові продукти та які методи їх виробництва застосовуються на сучасному ринку. Спілкуючись із виробниками, вони отримали унікальну можливість задати запитання та обговорити ідеї щодо впровадження нових технологій у своїй майбутній професії. Це сприяло не лише їхньому професійному розвитку, але й розширенню мережі контактів у галузі.

Колектив кафедри вдячний організаторам виставки за надання безкоштовного входу для студентів. Це дозволило більшій кількості молодих людей отримати доступ до новітніх досягнень у сфері харчування та технологій, що є важливим для їхнього навчання та підготовки до професійної діяльності.

Відвідування WorldFood Ukraine-2024 стало яскравою подією для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів й підтвердило їхнє прагнення до розвитку та готовність до викликів сучасної харчової індустрії.

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови

Кожний день у нашому житті особливий, і кожного дня у будь-якому куточку планети люди відзначають певне свято або якусь подію. Таким днем також є 27 травня. Здобувачі освіти збірної групи ГС-2-7 і ГС-2-4 на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали цікаві моменти т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови 27 травня 2021

Грудень – місяць нових можливостей і натхнення!

Незважаючи на передсвяткову метушню, команда Навчально-наукового інституту економіки і управління активно працює над розвитком молоді та її майбутнього. Цього разу старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко, яка відповідає за профорієнтаційну роботу, провела захоплюючу зустріч для учнів випускних класів школи №96 м. Києва. Профорієнтаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Грудень – місяць нових можливостей і натхнення! 19 грудня 2024

Виїзне заняття здобувачів спеціальності «Харчові технології» у «Водно-інформаційному центрі»

Пріоритетним завданням на шляху до сталого розвитку є забезпечення населення водою належної якості та у достатній кількості. Наразі  надзвичайно актуальним питанням є забезпечення ефективного функціонування системи питного водопостачання в Україні. Саме ці проблеми були порушені під час проведення виїзних занять груп ТІ-І-1 та ТІ-І-4 у «Водно-інфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне заняття здобувачів спеціальності «Харчові технології» у «Водно-інформаційному центрі» 13 вересня 2021