Н У Х Т

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

01 листопада 2024

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська разом зі здобувачами групи ОП-3-6 також відвідали виставку WorldFood Ukraine-2024. Подія зібрала провідних виробників у сфері харчування, тут були представлені інноваційні продукти – пастила, фріпси, комбуча, сиропи, фруктові та ягідні чаї, м'ясні снеки, хумус, соки, консервація овочева та плодово-ягідна, дитяче харчування, а також виробництво крафтових соусів, сирів, паштетів, рослинного молока, безалкогольних напоїв, рослинних харчових волокон і функціональних інгредієнтів та обладнання для харчових виробництв.

Відвідування виставки було надзвичайно корисним для здобувачів освіти, адже дало можливість ознайомитися з актуальними трендами у сфері здорового харчування та інноваційними технологіями, що використовуються в харчовій промисловості. Третьокурсники побачили, як розвиваються нові продукти та які методи їх виробництва застосовуються на сучасному ринку. Спілкуючись із виробниками, вони отримали унікальну можливість задати запитання та обговорити ідеї щодо впровадження нових технологій у своїй майбутній професії. Це сприяло не лише їхньому професійному розвитку, але й розширенню мережі контактів у галузі.

Колектив кафедри вдячний організаторам виставки за надання безкоштовного входу для студентів. Це дозволило більшій кількості молодих людей отримати доступ до новітніх досягнень у сфері харчування та технологій, що є важливим для їхнього навчання та підготовки до професійної діяльності.

Відвідування WorldFood Ukraine-2024 стало яскравою подією для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів й підтвердило їхнє прагнення до розвитку та готовність до викликів сучасної харчової індустрії.

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня відбулась зустріч здобувачів 2-го курсу освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» з гаранткою освітньої програми, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Ющенко та професоркою кафедри Наталією Фроловою що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами 20 вересня 2022

У гостях у магістрантів-автоматників компанія Viravix Group OU

20 травня 2024 р. на кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулася онлайн-зустріч магістрантів з представниками компанії «Viravix Group OU», яка надає комплексні рішення для харчової промисловості. Здобувачі освіти познайомилися з деякими кейсами компанії, а також дізналися, де використовуються сучасні технології Інд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях у магістрантів-автоматників компанія Viravix Group OU 21 травня 2024

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи» завершила роботу

Сьогодні у нашому університеті уже втретє відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи». Ні ковідні обмеження, ні воєнний стан не стають на заваді науковцям-харчовикам, медикам, виробникам харчової продукції, громадським діячам, іноземним колегам і партнерам консолідуватися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи» завершила роботу 27 жовтня 2023

Магістр кафедри інформаційних систем – володар Гран-Прі «LED Expo Awards 2019»

Магістр кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Владислав Третьяк отримав Гран-Прі Виставки світлодіодного освітлення «LED Expo Awards 2019» за наукову студентську роботу «Розроблення інформаційної системи управління замкнутої екосистеми з використанням модулю регулювання освітлення». Гран-Прі «LED Expo Awards 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістр кафедри інформаційних систем – володар Гран-Прі «LED Expo Awards 2019» 13 вересня 2019