Н У Х Т

На фінішній прямій ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

18 січня 2022

На фінішній прямій ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

11 та 12 січня 2022 року управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти в дистанційному форматі був проведений обласний етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У конкурсі взяли участь 70 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, 12 учнів закладів професійно-технічної освіти та 16 студентів фахової передвищої та вищої освіти Волинської області.

В режимі онлайн учасники працювали над есе, що дозволяло поміркувати про актуальні й сьогоденні твори Великого Кобзаря, висловити власне ставлення до віршів, написати лист друзям чи скласти діалог із враженнями від поезії Тараса Шевченка.

На думку членів журі учасники вдало впорались із усіма випробуваннями. Згідно з протоколами перевірки робіт учасників студенти та учні відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» здобули:

І місце – Владислав Грошев
ІІ місце – Артур Дехтярчук
ІІІ місце – Марія Бохонська

Підготували учнів і студентів до конкурсу викладачки української мови та літератури Людмила Бурило та Наталія Кузик.

Переможці, що посіли І та ІІ місця, братимуть участь у фінальному етапі конкурсу 5 лютого 2022 року.

Бажаємо переможцям міцного здоров’я, творчого натхнення та успіхів!

Опублікований: 18-01-2022
Читайте також:
Голос молодої науки

Закінчення кожного навчального року – привід підвести підсумки, визначити проблемні моменти, окреслити плани на майбутнє. На кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв підсумували здобутки молодих і творчих науковців і студентів, які нині гідно представляють наш університет і наукові напрямки кафедри на міжнародному рівні. Отже,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голос молодої науки 08 липня 2020

Зустрічі зі стейхолдерами – поглиблення професійних знань!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар на тему «Доцільність використання ферментних препаратів для стандартизації борошна у кондитерській промисловості». Основна мета проведення семінару була пов’язана з поглибленням професійних знань в області застосування ферментних препаратів. Своїми напрацюванням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі зі стейхолдерами – поглиблення професійних знань! 22 квітня 2025

Внутрішня академічна мобільність: поради здобувачів-бакалаврів

Здобувачі-біотехнологи активно користуються можливостями, що дає внутрішня академічна мобільність. Зокрема, наприкінці минулого навчального року гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світлана Старовойтова запропонувала здобувачам освіти, що саме закінчили третій курс, перелік дис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внутрішня академічна мобільність: поради здобувачів-бакалаврів 20 листопада 2023

Студентка спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представила НУХТ на міжнародній конференції у Львові

На базі Львівського інституту економіки і туризму відбулася міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах», у якій взяла участь студентка третього курсу спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Мар’яна Мазур із допо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представила НУХТ на міжнародній конференції у Львові 21 травня 2018