Н У Х Т

Визначено ключові напрями розвитку магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу»

04 лютого 2025

Визначено ключові напрями розвитку магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу»

3 лютого 2025 року відбулося засідання робочої групи та групи забезпечення магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів першого курсу, HR-практиків, викладачів та академічної спільноти. Обговорювалися результати локального моніторингу програми, її сильні й слабкі сторони та напрями удосконалення у проєкті освітньо-професійної програми 2025 року.

Гарантка програми, доцентка Ліана Мазник презентувала аналіз якості освітньої діяльності, кадрового, методичного й наукового забезпечення, а також виконання рекомендацій експертів. Було визначено ключові напрями розвитку з урахуванням сучасних освітніх трендів і потреб ринку праці.

Серед основних змін у програмі – перейменування дисципліни «Управління проектами» на «Проєктний менеджмент та дизайн-мислення». Це рішення обумовлене необхідністю відповідності міжнародним стандартам Project Management, а також інтеграції дизайн-мислення як інструменту розвитку креативності, адаптивності та клієнтоорієнтованості. Методологія активно використовується у сфері HR для покращення досвіду співробітників та розроблення ефективних стратегій. Також було ухвалено рішення про перенесення дисципліни «Стратегічне управління людськими ресурсами» до вибіркових компонентів і введення нової дисципліни «Маркетинг персоналу та HR-брендинг», що зумовлено актуальними викликами ринку, де HR-фахівці дедалі більше працюють як маркетологи, займаючись брендингом роботодавця. Нова дисципліна має практичну спрямованість, зокрема забезпечує навички роботи з digital-маркетингом у HR, внутрішніми комунікаціями та KPI бренду роботодавця. Вона відповідає міжнародним освітнім стандартам і підвищує конкурентоспроможність випускників, готуючи їх до роботи не лише у традиційних HR-відділах, а й у HR-маркетингових агенціях і консалтингових компаніях.

Здобувачі високо оцінили якість програми, зазначивши водночас необхідність балансування навчального навантаження. Робоча група вдячна всім учасникам моніторингу за конструктивні пропозиції, які будуть враховані у фінальному проєкті магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 2025 року.

Опублікований: 04-02-2025
Читайте також:
Нова традиція Свалявського коледжу НУХТ

Нова традиція з’явилася у відокремленому структурному підрозділі «Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій» – свято для студентів, які здобули середню освіту, та нагородження в номінації «Золота молодь України» за найкращі досягнення в спорті, дозвіллі та навчанні. У присілку Бистрий відбувся міні-фестива...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова традиція Свалявського коледжу НУХТ 25 червня 2021

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

Цьогоріч у нашому університеті завершили навчання перші випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Всього в день урочистого вручення документів про здобуття повної вищої освіти свої довгоочікувані дипломи отримали 7 майбутніх висококваліфікованих фахівців органічної галузі, з ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів 06 березня 2020

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів

Поки переважна більшість студентів навчається дистанційно, у студентів-бакалаврів IV курсу практика. Цього року географія практики у студентів хіміків-технологів, що навчаються за паспортом спеціалізації «Хімічна технологія харчових добавок та парфумерно-косметичних засобів», є доволі широкою: від Києва, Житомира і Чернігова до Шостки, Дубно і Скви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів 08 лютого 2017

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

22 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю 25 лютого 2019