Н У Х Т

Визначено ключові напрями розвитку магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу»

04 лютого 2025

Визначено ключові напрями розвитку магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу»

3 лютого 2025 року відбулося засідання робочої групи та групи забезпечення магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів першого курсу, HR-практиків, викладачів та академічної спільноти. Обговорювалися результати локального моніторингу програми, її сильні й слабкі сторони та напрями удосконалення у проєкті освітньо-професійної програми 2025 року.

Гарантка програми, доцентка Ліана Мазник презентувала аналіз якості освітньої діяльності, кадрового, методичного й наукового забезпечення, а також виконання рекомендацій експертів. Було визначено ключові напрями розвитку з урахуванням сучасних освітніх трендів і потреб ринку праці.

Серед основних змін у програмі – перейменування дисципліни «Управління проектами» на «Проєктний менеджмент та дизайн-мислення». Це рішення обумовлене необхідністю відповідності міжнародним стандартам Project Management, а також інтеграції дизайн-мислення як інструменту розвитку креативності, адаптивності та клієнтоорієнтованості. Методологія активно використовується у сфері HR для покращення досвіду співробітників та розроблення ефективних стратегій. Також було ухвалено рішення про перенесення дисципліни «Стратегічне управління людськими ресурсами» до вибіркових компонентів і введення нової дисципліни «Маркетинг персоналу та HR-брендинг», що зумовлено актуальними викликами ринку, де HR-фахівці дедалі більше працюють як маркетологи, займаючись брендингом роботодавця. Нова дисципліна має практичну спрямованість, зокрема забезпечує навички роботи з digital-маркетингом у HR, внутрішніми комунікаціями та KPI бренду роботодавця. Вона відповідає міжнародним освітнім стандартам і підвищує конкурентоспроможність випускників, готуючи їх до роботи не лише у традиційних HR-відділах, а й у HR-маркетингових агенціях і консалтингових компаніях.

Здобувачі високо оцінили якість програми, зазначивши водночас необхідність балансування навчального навантаження. Робоча група вдячна всім учасникам моніторингу за конструктивні пропозиції, які будуть враховані у фінальному проєкті магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 2025 року.

Опублікований: 04-02-2025
Читайте також:
Проблеми формування продовольчих систем обговорюють здобувачі-міжнародники

3 грудня  в рамках постійно діючого наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» відбувся круглий стіл у онлайн-форматі. Це уже 22-е засідання у рамках семінару, який проводиться на кафедрі з 2012 року. Керівницею і організаторкою проведення круглого столу була завідувачка кафедри міжнародної економіки,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми формування продовольчих систем обговорюють здобувачі-міжнародники 07 грудня 2021

Проект ейчарів ProductiveWorkspace: новий сезон крутих інсайтів

Студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ  потрапили на бізнес-екскурсію у складі представників різних вишів до провідного європейського і найстаршого іноземного банку в Україні – Credit Agricol, тож кафедральний проект ProductiveWorkspac...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проект ейчарів ProductiveWorkspace: новий сезон крутих інсайтів 29 березня 2018

Організація практичної підготовки здобувачів на кафедрі технології цукру і підготовки води

Однією з найстарших в нашому університеті є кафедра технології цукру і підготовки води. Маючи давні славні традиції підготовки високоякісних фахівців галузі для України й інших країн світу, її науково-викладацький склад дуже відповідально ставиться до організації навчального процесу, однією із вагомих і важливих складових якого є практична підготов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організація практичної підготовки здобувачів на кафедрі технології цукру і підготовки води 19 листопада 2020

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва

7-8 червня здобувачі групи ХЕ-1-9 разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали в онлайн-форматі хлібопекарське виробництво і міжнародну компанію з виробництва харчових продуктів Danonе. 7 червня знайомилися як із безперервним виробництвом, так і періодичними способами виробництва; виготовл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва 09 червня 2023