Н У Х Т

Визначено ключові напрями розвитку магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу»

04 лютого 2025

Визначено ключові напрями розвитку магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу»

3 лютого 2025 року відбулося засідання робочої групи та групи забезпечення магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів першого курсу, HR-практиків, викладачів та академічної спільноти. Обговорювалися результати локального моніторингу програми, її сильні й слабкі сторони та напрями удосконалення у проєкті освітньо-професійної програми 2025 року.

Гарантка програми, доцентка Ліана Мазник презентувала аналіз якості освітньої діяльності, кадрового, методичного й наукового забезпечення, а також виконання рекомендацій експертів. Було визначено ключові напрями розвитку з урахуванням сучасних освітніх трендів і потреб ринку праці.

Серед основних змін у програмі – перейменування дисципліни «Управління проектами» на «Проєктний менеджмент та дизайн-мислення». Це рішення обумовлене необхідністю відповідності міжнародним стандартам Project Management, а також інтеграції дизайн-мислення як інструменту розвитку креативності, адаптивності та клієнтоорієнтованості. Методологія активно використовується у сфері HR для покращення досвіду співробітників та розроблення ефективних стратегій. Також було ухвалено рішення про перенесення дисципліни «Стратегічне управління людськими ресурсами» до вибіркових компонентів і введення нової дисципліни «Маркетинг персоналу та HR-брендинг», що зумовлено актуальними викликами ринку, де HR-фахівці дедалі більше працюють як маркетологи, займаючись брендингом роботодавця. Нова дисципліна має практичну спрямованість, зокрема забезпечує навички роботи з digital-маркетингом у HR, внутрішніми комунікаціями та KPI бренду роботодавця. Вона відповідає міжнародним освітнім стандартам і підвищує конкурентоспроможність випускників, готуючи їх до роботи не лише у традиційних HR-відділах, а й у HR-маркетингових агенціях і консалтингових компаніях.

Здобувачі високо оцінили якість програми, зазначивши водночас необхідність балансування навчального навантаження. Робоча група вдячна всім учасникам моніторингу за конструктивні пропозиції, які будуть враховані у фінальному проєкті магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 2025 року.

Опублікований: 04-02-2025
Читайте також:
Перші кроки до фахової майстерності

У Полтавському фаховому коледжі нашого університету на базі виробничих лабораторій із виготовлення харчової продукції здобувачі освіти групи 21-Т, що навчаються за освітніми програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса» пройшли курс практичних занять у рамках навчальної практики. Під час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки до фахової майстерності 10 липня 2020

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

Кроком до нового рівня професійної майстерності стала серія зустрічей здобувачів освіти міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми з представниками офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта» – керівником офісу, членом Американської ас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками 16 січня 2023

У Сумській філії нашого університету захистилися бакалаври-заочники спеціальності «Харчові технології»

У Сумській філії нашого університету відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. До складу комісії також увійшли професор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумській філії нашого університету захистилися бакалаври-заочники спеціальності «Харчові технології» 21 лютого 2022

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії

Для кожного освітянина й науковця важливим моментом кар’єри є визнання здобутків. Уже третій рік поспіль молоду, але прогресивну кафедру харчової хімії очолює доктор хімічних наук Світлана Бондаренко. Професор не тільки зберегла кращі науково-педагогічні традиції всіх хімічних кафедр НУХТ, але й зуміла надати новий імпульс розвитку досліджень, згур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії 01 листопада 2019