Н У Х Т

Визначено ключові напрями розвитку магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу»

04 лютого 2025

Визначено ключові напрями розвитку магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу»

3 лютого 2025 року відбулося засідання робочої групи та групи забезпечення магістерської освітньої програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів першого курсу, HR-практиків, викладачів та академічної спільноти. Обговорювалися результати локального моніторингу програми, її сильні й слабкі сторони та напрями удосконалення у проєкті освітньо-професійної програми 2025 року.

Гарантка програми, доцентка Ліана Мазник презентувала аналіз якості освітньої діяльності, кадрового, методичного й наукового забезпечення, а також виконання рекомендацій експертів. Було визначено ключові напрями розвитку з урахуванням сучасних освітніх трендів і потреб ринку праці.

Серед основних змін у програмі – перейменування дисципліни «Управління проектами» на «Проєктний менеджмент та дизайн-мислення». Це рішення обумовлене необхідністю відповідності міжнародним стандартам Project Management, а також інтеграції дизайн-мислення як інструменту розвитку креативності, адаптивності та клієнтоорієнтованості. Методологія активно використовується у сфері HR для покращення досвіду співробітників та розроблення ефективних стратегій. Також було ухвалено рішення про перенесення дисципліни «Стратегічне управління людськими ресурсами» до вибіркових компонентів і введення нової дисципліни «Маркетинг персоналу та HR-брендинг», що зумовлено актуальними викликами ринку, де HR-фахівці дедалі більше працюють як маркетологи, займаючись брендингом роботодавця. Нова дисципліна має практичну спрямованість, зокрема забезпечує навички роботи з digital-маркетингом у HR, внутрішніми комунікаціями та KPI бренду роботодавця. Вона відповідає міжнародним освітнім стандартам і підвищує конкурентоспроможність випускників, готуючи їх до роботи не лише у традиційних HR-відділах, а й у HR-маркетингових агенціях і консалтингових компаніях.

Здобувачі високо оцінили якість програми, зазначивши водночас необхідність балансування навчального навантаження. Робоча група вдячна всім учасникам моніторингу за конструктивні пропозиції, які будуть враховані у фінальному проєкті магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 2025 року.

Опублікований: 04-02-2025
Читайте також:
Кейси вступника для школярів м. Боярки

12 квітня 2024 року відповідальний за профорієнтаційну роботу Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський продовжив профорієнтаційний марафон школами Київщини. Представник університету за сприяння директорки загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кейси вступника для школярів м. Боярки 15 квітня 2024

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

На початку вересня 2025 року у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася масштабна подія HoReCa Hub 2025 – ключова B2B-виставка та конференція для професіоналів індустрії гостинності. Цьогоріч захід об’єднав понад 120 учасників – власників і керівників бізнесу, постачальників продукції та обладнання, представників ресторанів, кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу 12 вересня 2025

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології»

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології». З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології» 07 березня 2018

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ

Не лише в університеті проходять заходи з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти. Настала ця гаряча пора і у філіях НУХТ. До роботи екзаменаційних комісій цих структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу долучаються і викладачі випускових кафедр університету. Зокрема,  Полтавську філію НУХТ з цією метою відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ 17 лютого 2023