Н У Х Т

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів

28 лютого 2019

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист дипломних робіт студентів заочної форми навчання на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук. До складу Екзаменаційної комісії увійшли: заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент Анастасія Пухляк, доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек та Олена Красуля, секретар ЕК – доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук.

Більшість студентів заочної форми навчання вже працюють за фахом на провідних молокопереробних підприємствах України.

Підготовлені кафедрою фахівці молочної галузі, доповідаючи, використовували візуальні презентації своїх проектних рішень і продемонстрували належний рівень теоретичної та практичної підготовки.

За результатами успішного публічного захисту всім здобувачам був присуджений освітній ступінь «бакалавр».

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів вітає бакалаврів-технологів молочної промисловості, бажає творчого натхнення та чекає для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

Опублікований: 28-02-2019
Читайте також:
Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською

Вперше на кафедрі економіки праці та менеджменту відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт англійською мовою здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент», спеціальності 073 «Менеджмент», освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі професорки, завідувачки кафедри Тамари Березянко (голова), проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською 29 червня 2021

Нелегкий вибір біотехнологів

Третьокурсники-біотехнологи зробили найбільш значний вибір, пов’язаний зі здобуттям вищої освіти. І це – вибір керівників і тематики курсових і дипломних проєктів. Усе почалося, коли на лекцію з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія» завітала доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько. Вона розповіла студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нелегкий вибір біотехнологів 07 жовтня 2022

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

15 жовтня 2019 року відбувся круглий стіл «Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу з нагоди святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій. Модератором круглого столу виступив к.е.н., доцент Віктор Тринчук. Захід розпочався з вітальних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті 17 жовтня 2019

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів, які зможуть отримати право проводити сертифікацію енергоефективності будівель та обстеження інженерних систем. Це передбачено Законом України «Про енергетичну ефективність будівель», який розроблений Держенергоефективності та прийняти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів 13 серпня 2018