На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист дипломних робіт студентів заочної форми навчання на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук. До складу Екзаменаційної комісії увійшли: заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент Анастасія Пухляк, доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек та Олена Красуля, секретар ЕК – доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук.
Більшість студентів заочної форми навчання вже працюють за фахом на провідних молокопереробних підприємствах України.
Підготовлені кафедрою фахівці молочної галузі, доповідаючи, використовували візуальні презентації своїх проектних рішень і продемонстрували належний рівень теоретичної та практичної підготовки.
За результатами успішного публічного захисту всім здобувачам був присуджений освітній ступінь «бакалавр».
Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів вітає бакалаврів-технологів молочної промисловості, бажає творчого натхнення та чекає для здобуття освітнього ступеня «Магістр».