Н У Х Т

Нова генерація викладачів на кафедрі експертизи харчових продуктів

02 квітня 2018

Нова генерація викладачів на кафедрі експертизи харчових продуктів

Відповідно до плану проведення відкритих занять 30 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите заняття асистента кафедри Анастасії Чорної з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів четвертого курсу денної форми навчання, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Відкрите заняття було присвячене експертизі сировини і продукції при виробництві безалкогольних напоїв. Викладач почала заняття з інструктажу з техніки безпеки на робочому місці у лабораторії, перевірки присутності студентів та наявності протоколу лабораторної роботи. З використанням мультимедійного матеріалу зі студентами був обговорений прослуханий матеріал лекції та засвоєний ними на заняттях із базових спеціальних навчальних дисциплін, що пов'язаний із темою заняття.

На лабораторній роботі були розглянуті види споживчої тари, що використовується для безалкогольних напоїв, і вимоги до споживчого маркування відповідно до діючої нормативної документації. Здійснене дегустаційне оцінювання досліджуваних зразків на основі розробленої баллової шкали. Після детального обговорення протоколу лабораторної роботи зі студентами були визначені фізико-хімічні показники якості досліджуваних зразків безалкогольних напоїв і встановлена їх відповідність вимогам НД.

Лабораторне заняття відбулося в доброзичливій атмосфері при постійному контакті з аудиторією, що налаштовує на плідну роботу, дає позитивні враження та підсилює зацікавленість студентів у отримані нових знань.

На занятті були присутні завідувач кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, викладачі кафедри, співробітник Навчально-методичного управління НУХТ Алла Оскілко.

Опублікований: 02-04-2018
Читайте також:
Завершилися захисти дипломних робіт на кафедрі фінансів

Ось і завершилися захисти дипломних робіт на кафедрі фінансів. Цього року дипломи за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» отримають 48 бакалаврів і 11 магістрів. Змістовні доповіді та презентації підготували студенти для представлення своїх дипломних робіт, що об’єктивно оцінила екзаменаційна комісія. Колектив кафедри баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти дипломних робіт на кафедрі фінансів 26 червня 2018

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції

1 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова лекція «Вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації» доктора медичних наук, професора, головного наукового співробітника ДУ «Інститут громадського здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції 03 лютого 2022

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики

Днями магістрантам-біотехнологам, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Промислова біотехнологія», випала нагода взяти участь у міжнародній події – експертній онлайн-дискусії з провідними спеціалістами у сфері виробництва біогазу, президентом американської компанії Unconventional Gas Solutions (UGS) Марком Страубом, головою правління Біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики 30 січня 2023