Н У Х Т

Міжнародне стажування у Словаччині викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

22 квітня 2019

Міжнародне стажування у Словаччині викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к. з держ. упр., доцент Олена Розметова та к.г.н., доцент Олена Харченко взяли участь у міжнародному стажуванні «Стратегічне партнерство України з ЄС у сфері освіти та науки», де ознайомилися з європейським досвідом організації наукової діяльності, публікації статей у міжнародних наукометричних базах даних, зокрема, Scopus та Web of Science, особливостями організації освітнього процесу університетів Словаччини: Пряшівського університету (м. Пряшів), Університету П. Й. Шафарика (м. Кошице), Центральноєвропейського університету (м. Скалиця), Технічного університету (м. Кошице), відвідали Академію професійної освіти «Меркур» у туристичній дестинації Високі Татри.

Також у рамках стажування викладачі взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Туризм XXI століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності», що відбулась у м. Пряшів. Під час роботи конференції обговорювалися питання стратегічних напрямів і ключових трендів розвитку туризму ХХІ століття, використання методів Agile-менеджменту в туристичному бізнесі, стратегічного партнерства у сфері гостинності, інноваційних ресторанних технологій та багато інших.

Опублікований: 22-04-2019
Читайте також:
Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів

10 травня дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій організувала зустріч викладачів випускових кафедр зі здобувачами 2 курсу інституту для презентації професійних блоків вибіркових дисциплін кожної кафедри. Звичайно ж кожна кафедра хотіла привернути увагу здобувачів до свого напряму, зацікавити їх, запросити продовжити навчання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів 11 травня 2022

Відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету

7 вересня відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету. Традиційно його розпочали з привітань з початком навчального року 2018/2019 і членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями. Також заступник голови ради, перший проректор університету Володимир Яровий вручив дипломи Вищої школи управління охороною пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету 07 вересня 2018

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів

Десята, ювілейна Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів – провідних учених, фахівців, представників бізнесу, студентів і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Традиційно, конференція працювала у Міжнародному виставкому центрі в рамках в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів 21 вересня 2021

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі. Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 13 квітня 2021