Н У Х Т

Національно-патріотичне свято Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

18 жовтня 2019

Національно-патріотичне свято Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

17 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося національно-патріотичне свято «Козацькі забави» за участю студентської молоді та викладачів коледжу.

Захід проводився за трьома напрямками: історичний квест, спортивні змагання та технологічний квест. По кожному із цих напрямів команди змагалися у різних конкурсах і здобували переможні бали.

До участі у святі булио відібрані 7 команд. 4 команди інженерно-економічного відділення: «Золота булава», «Лідери», «Незламні», «Веселі каченята» та 3 команди представників шкіл міста та району «Запорожці» (ліцей с. Мукша-Китайгородська), «Козаки Поділля» (НВК №7), «Форсаж» (НВК №15).

Команди вправлялися у дотепності, спритності, кмітливості та взяли участь у історичному квесті та спортивних змаганнях.

Групи відділення харчових технологій змагалися у технологічному квесті, завданням якого було зварити оригінальний і смачний борщ, відповісти на питання технологічної вікторини і презентувати «Овочеву картину осені».

Також відбувся майстер-клас з розпису імбирного печива.

Конкурси оцінювало суворе журі, за результатами усіх конкурсів перемогу здобула збірна команда 931 та 921 груп «Незламні» під керівництвом викладача комісії гуманітарних дисциплін Людмили Белінської.

Серед груп відділення харчових технологій найкращими стали студенти 042 групи (керівник – викладач комісії технологічних дисциплін Артем Нефедов). Їх борщ із трьох видів м’яса виявився найсмачнішим.

Учасники дійства подарували всім гарний настрій, а також почастували гостей свята різними смаколиками та запашним борщем.

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі освітнього ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Компанія «Лесаффр» є одним із провідних виробників дріжджів у світі, яка постійно працює в напрямі підвищення якості продукції, сприяє розробленню нових технологій, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 жовтня 2021

Перемога – гарна традиція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки!

Команда «Зірки-131» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого здобула перемогу в проєкті «Ігри Заводів 7.0» серед 34 команд найкращих ЗВО України, продемонструвавши знання, навички та згуртованість. Наша команда, яку представляли магістранти і бакалаври освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»: Тарас Бутик ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога – гарна традиція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки! 05 квітня 2024

Науковий шлях, осяяний благородною метою

Уже почався відлік днів до нового року, який обов’язково має принести нові наукові досягнення для студентів кафедри біотехнології і мікробіології. Але вже зараз вони долучаються до розв’язування актуальних проблем сільського господарства. Для годівлі промислово важливих тварин у холодну пору неможливо заготувати свіжі рослинні корми, тому підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий шлях, осяяний благородною метою 04 грудня 2019