Н У Х Т

Мотивуючий візит студентів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія»

16 квітня 2019

Мотивуючий візит студентів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія»

Студенти-екологи разом із завідувачем кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оленою Семеновою та  доцентом кафедри Оксаною Салавор відвідали ПрАТ «Українська технологічна компанія». 

Українська технологічна компанія (УТК) – багатогалузеве підприємство, що здійснює свою діяльність на ринку промислових послуг України і ряду країн ЄС, СНД та у США. Зараз УТК виробляє близько тисячі найменувань промислової продукції на власному виробництві, в т.ч. майже половину за іноземними ліцензіями Франції,  Голландії,  Ізраїлю.

УТК спеціалізується по створенню «з нуля» і модернізації вже існуючих підприємств харчової, переробної, мікробіологічної та спиртової промисловості, здійснюючи повний комплекс робіт: проектування, конструювання, виготовлення, монтаж, пуско-налагодження і реконструкцію  існуючого обладнання. У рамках підприємства йде робота над складними проектами, де потрібні нестандартні інженерні рішення. Саме тому  в УТК зацікавлені в залученні і вихованні фахівців високої кваліфікації різних напрямів підготовки, в тому числі екологів.

Студенти ознайомилися з роботою проектних команд. Також майбутні фахівці змогли поспілкуватися із співзасновником і провідним співробітником компанії Євгеном Лукашевичем,  який є випускником нашого університету. Він зазначив, що головними принципами роботи УТК є індивідуальний підхід для кожного конкретного підприємства-замовника та інновації, розповів про головні напрями діяльності компанії.

Актуальною на сьогодні діяльністю УТК є будівництво об’єктів виробництва біогазу, біоетанолу, сумішевих бензинів, спирту, СО2, сушіння та виробництва будь-яких видів гранул (пелет), очищення стічних вод, виробництво котельного та топкового обладнання.

Можна довго і багато розповідати про УТК, про сотні ефективно реалізованих проектів як в Україні, так і в провідних країнах світу – зрозуміло, що компанії є чим пишатися. Але і ми пишаємося, що на ПрАТ «Українська технологічна компанія» плідно працюють випускники кафедри екологічної безпеки та охорони праці НУХТ. Хіба для студента є щось більш мотивуюче, як зустріч із тими, кого ти знаєш особисто, і хто ще вчора ділив з тобою студентську парту? Можливо, що і серед сьогоднішньої студентської молоді будуть ті, хто побудує в УТК успішну кар’єру.

Колектив кафедри та студенти вдячні співробітникам Української технологічної компанії та особисто Євгену  Лукашевичу за знайомство з підприємством, мотивуючу розмову та багато корисної  інформації.

 

Опублікований: 16-04-2019
Читайте також:
Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

16 вересня розпочинається навчання у цьогорічного студентського поповнення нашого університету. Карантинні обмеження продовжують коригувати наші плани, й у цьому році першокурсники і студенти-скороченики (випускники фахових коледжів, що вступили на скорочену форму навчання) залишилися без традиційної урочистої церемонії посвяти в студенти. Мало тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету 15 вересня 2020

Магістрант і начальник відділу провідної компанії – наші здобувачі освіти можуть усе!

Що ще нового на кафедрі фінансів? – Вивчають практику страхування життя разом із лідерами ринку. Як стати успішним фінансистом-практиком і які можливості страхування життя. Саме такі питання стали предметом професійно-орієнтованої лекції студента-магістранта кафедри і за сумісництвом начальника відділу по роботі зі страховими посередниками та парт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант і начальник відділу провідної компанії – наші здобувачі освіти можуть усе! 15 грудня 2020

Першокурсники ознайомилися з історією НУХТ

Уже традиційно у перший місяць навчального року викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять здобувачів освіти першого курсу різних факультетів та інститутів з університетом, разом відвідуючи Музей історії НУХТ. Першокурсники з цікавістю ознайомлювалися з експонатами Музею. Їх вразили маловідомі факти історії заснування університету, адже в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники ознайомилися з історією НУХТ 26 вересня 2023

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

Студенти кафедри маркетингу підвищили софт- і хард-скіллс на веб-платформі EUProstir. Здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») успішно пройшли онлайн-курси «Основи копірайтингу» та «Як писати просто». Авторка курсів – тренерка Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir 17 січня 2022