Н У Х Т

«Золотий каштан-2021»

09 листопада 2021

«Золотий каштан-2021»

4 листопада Клуб пакувальників уже вшістнадцяте провів традиційну науково-практичну студентську конференцію «Золотий каштан», де виступили з доповідями студенти-переможці конкурсу «Золотий каштан» на кращу наукову роботу з проблем пакування.

Через карантинні обмеження конференція відбулася в онлайн-форматі. Її технічне та організаційне забезпечення взяли на себе науковці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету. Модерував конференцію провідний фахівець з пакування, завідувач кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, професор Олександр Гавва.

У заході взяли участь понад 60 здобувачів вищої освіти зі семи університетів, викладачі та фахівці пакувальної індустрії.

Учасників привітали: почесний президент Клубу пакувальників Валерій Кривошей,  проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук, директорка представництва «Windmöller&Hölscher» в Україні Олена Туржанська, директор брендингової агенції «Goracio» Євген Бондар, директор департаменту з корпоративних зв’язків та сталого розвитку «Кока-Кола Беверіджиз Україна» Андрій Бублик.

Конференція була наповнена змістовними доповідями, активними дискусіями, цікавими питаннями та аргументованими відповідями. У своїх роботах здобувачі вищої освіти розглянули сучасні проблеми розвитку різних напрямів пакувальної індустрії. Всі виступи були яскраво презентовані та викликали зацікавленість присутніх, більшість із них мали конкретні рекомендації з вирішення наявних проблем.

Дуже приємно, що традиційно серед переможців і наші студенти. Цього року Диплом І ступеня здобувачам освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анні Харкевич, Ярославу Войтюку та Єлизаветі Меланіч принесла конкурсна робота «Створення та дослідження пристрою для визначення матеріалу пластикових пляшок в лініях вторинної переробки з використанням QR-коду», виконана під керівництвом професора Миколи Якимчука.

Усі учасники конференції нагороджені: здобувачі освіти – дипломами від Міністерства освіти і науки України і почесними медалями від Клубу пакувальників, а їх наукові керівники – грамотами. Крім того, їх доповіді надруковані в збірнику, який є додатком до журналу «Упаковка».

Підсумувала роботу конференції президентка Клубу пакувальників Вероніка Халайджі. Вона висловила подяку спонсорам за багаторічну підтримку конференції, а також учасникам, гостям і організаторам за плідну роботу та запросила студентів брати участь у конкурсі «Золотий каштан» наступного, 2022 року.

Опублікований: 09-11-2021
Читайте також:
Студенти спеціальності «Туризм» знайомилися з досвідом іноземних і вітчизняних компаній на UITM’2018

Студенти 1-2 курсів спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали 25-й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2018, що традиційно проходить у м. Києві 3-5 жовтня. Під час виставки студенти та викладачі мали можливість ознайомитися з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, досвідом інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Туризм» знайомилися з досвідом іноземних і вітчизняних компаній на UITM’2018 05 жовтня 2018

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 березня 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу провела черговий День гостинності. Цього разу гостями стали одинадцятикласники ЗОШ І-ІIІ ступенів № 10 м. Кропивницький. Від імені здобувачів і студради учнів привітав амбасадор факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, студент 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» Олег Шка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу 26 березня 2021

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулася гостьова лекція з дисципліни «Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв» для студентів групи ОХ-1-2М. Спікером заходу став інженер з продажу компанії «Альфа Лаваль» Віталій Оковита. «Альфа Лаваль» – світовий лідер у сфері теплообмінного, сепара...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором 31 березня 2025

Про економічний розвиток готельного господарства здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від управительки підприємства гостинності

25 вересня 2023 року в рамках вивчення дисципліни «Економіка і аналіз діяльності підприємств галузі» для здобувачів освіти 4-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій. Доповідачка – Лілія Юнг, управителька парк-готелю KIDEV, випускниця кафедри готельно-ресторанної справи та магістриня з готельно-ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про економічний розвиток готельного господарства здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від управительки підприємства гостинності 27 вересня 2023