Н У Х Т

«Золотий каштан-2021»

09 листопада 2021

«Золотий каштан-2021»

4 листопада Клуб пакувальників уже вшістнадцяте провів традиційну науково-практичну студентську конференцію «Золотий каштан», де виступили з доповідями студенти-переможці конкурсу «Золотий каштан» на кращу наукову роботу з проблем пакування.

Через карантинні обмеження конференція відбулася в онлайн-форматі. Її технічне та організаційне забезпечення взяли на себе науковці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету. Модерував конференцію провідний фахівець з пакування, завідувач кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, професор Олександр Гавва.

У заході взяли участь понад 60 здобувачів вищої освіти зі семи університетів, викладачі та фахівці пакувальної індустрії.

Учасників привітали: почесний президент Клубу пакувальників Валерій Кривошей,  проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук, директорка представництва «Windmöller&Hölscher» в Україні Олена Туржанська, директор брендингової агенції «Goracio» Євген Бондар, директор департаменту з корпоративних зв’язків та сталого розвитку «Кока-Кола Беверіджиз Україна» Андрій Бублик.

Конференція була наповнена змістовними доповідями, активними дискусіями, цікавими питаннями та аргументованими відповідями. У своїх роботах здобувачі вищої освіти розглянули сучасні проблеми розвитку різних напрямів пакувальної індустрії. Всі виступи були яскраво презентовані та викликали зацікавленість присутніх, більшість із них мали конкретні рекомендації з вирішення наявних проблем.

Дуже приємно, що традиційно серед переможців і наші студенти. Цього року Диплом І ступеня здобувачам освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анні Харкевич, Ярославу Войтюку та Єлизаветі Меланіч принесла конкурсна робота «Створення та дослідження пристрою для визначення матеріалу пластикових пляшок в лініях вторинної переробки з використанням QR-коду», виконана під керівництвом професора Миколи Якимчука.

Усі учасники конференції нагороджені: здобувачі освіти – дипломами від Міністерства освіти і науки України і почесними медалями від Клубу пакувальників, а їх наукові керівники – грамотами. Крім того, їх доповіді надруковані в збірнику, який є додатком до журналу «Упаковка».

Підсумувала роботу конференції президентка Клубу пакувальників Вероніка Халайджі. Вона висловила подяку спонсорам за багаторічну підтримку конференції, а також учасникам, гостям і організаторам за плідну роботу та запросила студентів брати участь у конкурсі «Золотий каштан» наступного, 2022 року.

Опублікований: 09-11-2021
Читайте також:
Як магістри-біотехнологи опановували невіддільні від подальшого працевлаштування дисципліни

Протягом семестру, що завершився, магістри-біотехнологи у межах дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» опановували аспекти стандартизації лікарських засобів, нормативну базу фармацевтичної розробки, системи управління якістю фармацевтичної продукції, фармакологічний нагляд. Крім опрацювання лекційного матеріалу, під час практичних ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як магістри-біотехнологи опановували невіддільні від подальшого працевлаштування дисципліни 30 грудня 2021

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 вересня 2021

Профорієнтаційний марафон осені розпочато

Зовсім скоро, 2-го жовтня, наш університет зустрічатиме майбутніх вступників, їх батьків і всіх охочих на традиційному заході онлайн-дні відкритих дверей. Саме в цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології стартував осінній  профорієнтаційний марафон. Цього разу він розпочався із зустрічі з учнями крайнього курсу Першого Київського медичного к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон осені розпочато 28 вересня 2021

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Нещодавно у рамках запланованих заходів на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар, присвячений перегляду змісту деяких курсових робіт. Із доповіддю на семінарі виступив доцент Василь Сидор. При розгляді методичних рекомендацій до виконання курсової роботи з дисципліни «Аудит систем управління безпечністю» для здобувачів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів 04 червня 2025