Н У Х Т

Київські гімназисти дізнаються про освітні пропозиції НУХТ

25 вересня 2018

Київські гімназисти дізнаються про освітні пропозиції НУХТ

24 вересня викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша відвідала гімназію №59 імені О.М. Бойченка.

Вона розповіла про переваги вступу до НУХТ учням 11х класів: зручне розташування навчального закладу в центрі міста, велику кількість факультетів і спеціальностей, серед яких кожний із учнів має змогу обрати за власними пріоритетами. Окремий акцент фахівець зробила на спеціальностях Навчально-наукового інституту економіки і управління. Не оминула увагою й позанавчальну діяльність студентів – спортивні та наукові гуртки, можливість безкоштовно відвідувати басейн, тренажерний зал, тощо. Наостанок запросила школярів на День відкритих дверей університету та повідомила про початок занять на підготовчих курсах НУХТ. 

Опублікований: 25-09-2018
Читайте також:
Автори найцікавіших і найактуальніших інноваційних проектів отримали шанс на їх реалізацію

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Науковий парк «Київська політехніка», Інноваційний холдінг «Sikorsky Challenge» запрошують взяти участь у VII Конкурсі стартапів і представити свій інноваційний проект на одній із найголовніших щорічних подій в сфері інноватики України. Конкурс від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Автори найцікавіших і найактуальніших інноваційних проектів отримали шанс на їх реалізацію 10 липня 2018

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості 15 жовтня 2021

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження 26 червня 2019

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами»

Протягом осіннього семестру студенти з усієї України, у т.ч. й здобувачі НУХТ зі спеціальності «Економіка» працювали над розробленням своїх стартапів. Креативили, перевіряли гіпотези, розбиралися з мільйоном табличок, а іноді проводили експерименти. Нині триває новий семестр, отже в університеті – новий сезон розроблення студентських стартапів. І ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» 27 лютого 2023