Н У Х Т

Київські гімназисти дізнаються про освітні пропозиції НУХТ

25 вересня 2018

Київські гімназисти дізнаються про освітні пропозиції НУХТ

24 вересня викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша відвідала гімназію №59 імені О.М. Бойченка.

Вона розповіла про переваги вступу до НУХТ учням 11х класів: зручне розташування навчального закладу в центрі міста, велику кількість факультетів і спеціальностей, серед яких кожний із учнів має змогу обрати за власними пріоритетами. Окремий акцент фахівець зробила на спеціальностях Навчально-наукового інституту економіки і управління. Не оминула увагою й позанавчальну діяльність студентів – спортивні та наукові гуртки, можливість безкоштовно відвідувати басейн, тренажерний зал, тощо. Наостанок запросила школярів на День відкритих дверей університету та повідомила про початок занять на підготовчих курсах НУХТ. 

Опублікований: 25-09-2018
Читайте також:
Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

Навчання в магістратурі за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – це можливість проходити практику в найрізноманітніших сферах, зокрема на косметичному, харчовому, фармацевтичному, хімічному виробництвах. Магістрант Іван Маркушин (керівник – доцент Володимир Бахмач) отримав незабутні враження т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві 28 жовтня 2019

Інсайти для магістрантів від лідерів думок

У рамках вивчення дисципліни «Стратегічне управління та КСВ в туризмі» здобувачі магістратури кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою відвідали публічну лекцію «Сталий розвиток в умовах війни». Лекцію читала Марина Саприкіна – експертка зі сталого розвитку, головчиня правління CSR Ukraine, провідної органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти для магістрантів від лідерів думок 02 червня 2023

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили

Прекрасна традиція підтримується впродовж багатьох років у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету. Студенти-активісти самоврядування, талановиті гуртківці студії «Шанс» і театральної студії вітають колектив коледжу та смілян із новорічними святами. Справжній вертеп відтворюється на свято Нового року за старим стилем 14 січня. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили 15 січня 2020