Н У Х Т

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

14 лютого 2020

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

13 лютого у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського відбулося урочисте вручення премій Президента України для молодих вчених 2019 року.

Надзвичайно приємно, що серед лауреатів премії – молоді науковці нашого університету – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, кандидат технічних наук Олег Галенко та провідний інженер, кандидат технічних наук Анастасія Шевченко з роботою «Інноваційні технології для харчових продуктів спеціального призначення в контексті продовольчої безпеки України», виконаною спільно з головою підкомітету Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій,  кандидатом технічних наук Ольгою Коваль.

Суть роботи полягає у розробленні інноваційних технологій і нових видів продукції на їхній основі із визначеними спеціальними властивостями.

Вперше в Україні нашими молодими науковцями запропоновані інновації організаційного, технологічного та економічного характеру для створення інноваційних харчових продуктів оздоровчого та профілактичного спрямування.

Завдяки використанню інноваційних технологій науково обґрунтований, сконструйований та розроблений широкий спектр продукції для харчування спецконтингентів, у тому числі осіб похилого віку та хворих на цукровий діабет, на основі зернового та м’ясного середовищ, збагачених саме тими групами есенціальних нутрієнтів, які забезпечують потреби організму в максимально повній мірі, сприяють адаптації до змін довкілля, скорочують термін відновлення організму.

Вітаємо лауреатів із високою оцінкою їх наукових досліджень! Бажаємо творчої наснаги, цікавих нових проєктів, подальших вагомих здобутків!

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Відкрита лекція доцентки кафедри фінансів

Доцентка кафедри фінансів Ганна Роганова прочитала для здобувачів освітнього рівня «Бакалавр» відкриту лекцію «Аналіз фінансових результатів та рентабельності» з дисципліни «Фінансовий аналіз». Викладання лекційного матеріалу супроводжувалося практичними прикладами: формування фінансових результатів на основі форми 2 «Звіт про фінансові результати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри фінансів 03 березня 2023

«Kyiv city race» на День Києва - нагороди в нашій скарбничці

Здобувач освіти групи БТ-1-1 факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку спортивних досягнень. 27-28 травня 2023 року він узяв участь у «Kyiv city race» зі спортивного орієнтування – започаткованих у 2016 році щорічних міських змаганнях, які традиційно проводяться в травні у Києві, а цьогоріч ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Kyiv city race» на День Києва - нагороди в нашій скарбничці 05 червня 2023

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плідній співпраці з передовими підприємствами м’ясопереробної галузі. В рамках святкування Дня працівників харчової промисловості кафедру відвідали представники різних підприємств, і це було використано з максимальною користю – не лише святкування, а й домовленості щодо стажува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ 19 жовтня 2018

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили

Прекрасна традиція підтримується впродовж багатьох років у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету. Студенти-активісти самоврядування, талановиті гуртківці студії «Шанс» і театральної студії вітають колектив коледжу та смілян із новорічними святами. Справжній вертеп відтворюється на свято Нового року за старим стилем 14 січня. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили 15 січня 2020